עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל מה ההבדל בין אחיזה רחבה כמו שרואים פאור ליפטרים מקצועים עושים לבין מה שריפטו מראה ?אם המוט בורח, זה כי אתה לא מרים מרפקים מספיק.
אז מאיזו סיבה כל הפאור ליפטרים בלי יוצא מן הכלל עושים רחבה ?ככל שהאחיזה יותר צרה, הגב העליון יותר מכווץ ולכן בעקרון זה יותר מומלץ, אבל אם תעשה צרה מידי אז אתה תוריד מרפקים (צריך לעלות אותם) ורוב הסיכויים אם זה יהיה צר מידי תתחיל לקפל את כף היד, והיא אמורה להיות בהמשך לעצם הזרוע.
בקיצור, תקח באחיזה הכי זרה שאיתה אתה יכול לשמור על טכניקה נאותה.
אז מאיזו סיבה כל הפאור ליפטרים בלי יוצא מן הכלל עושים רחבה ?
א. אחיזה רחבה גם למישהו ששוקל 100 קילו ויותרבלי יוצא מן הכלל? פששש, מישהו למד את החומר...
א. רובם הרי-אדם, האחיזה רחבה ביחס לאדם ששוקל 70 ק"ג, לא למישהו ששוקל 100+.
ב. הכתפיים שלהם עוברות התעללות סדרתית, קשה להגיע לאקסטרנל רוטיישן שנדרש באחיזה צרה.
ג. זה תרגיל לרגליים, מה זה משנה...
בסדר אז לא "כל" בכל מקרה סתם קטנוניות מיותרת , בסופו של דבר הייתי רוצה לדעת איך אוחזים רחב מבלי שהמוט יחליק לי , מכיוון שאם אתה אוחז צר נורא קל להוציא מרפקים וככה המוט לא נופל אבל שזה אחיזה רחבה כנראה זה אחרת , הייתי רוצה לנסות אחיזה רחבה אולי ירגיש לי יותר טוב ,סתם בשביל הניסיוןאני יודע מהי אחיזה רחבה, לא היית צריך להביא דוגמא.
הוא מלמד איך מחזיקים מוט כי מתאמן מתחיל צריך שיגידו לו איך מחזיקים מוט. זה לא משנה איך מחזיקים כל עוד הוא נמצא איפה שרוצים, והוא לא זז משם.
ושוב אתה אומר "כל". אבל אני לא בטוח שאתה מבין את משמעות המילה.
צפה בקובץ המצורף 10190
כל הפאוורליפטרים אוחזים צר, ללא יוצא מן הכלל.
מכווצים*.בלואו בר חייבים להחזיר צר יחסית שהגב והכתפיים יהיו מכווצות, בהי באר זה באמת לא משנה ותחזיק איך שמרגיש טיבעי..
כן כי אתה יודע יותר טוב 😣מכווצים*.
ותפסיק לדבר שטויות.
אל תפנה אלי ב"עחי". אתה מניח שאני ערס מפני שאני לא מסכים איתך?מסתבר שכן.
לפחות יודע יותר טוב ממך, עחי.
זה דווקא כן חלק מהטכניקה. זה לא חשוב אם אתה שומר מרחק מכשלים ועושה רק 60% מהיכולת שלך, אבל חלק יותר גדול מהכשלים ממה שאתה חושב נובעים מבעיות דווקא בפלג גוף עליון, כמו כיווץ טוב.תגידו לי מה קורה לכם? מה אתם מבלבלים את המוח?
אני שם את המוט על הראש ותופס את פסי הסימון באחיזה צרה עם שני הלחיים של התחת טוב?
תפסו איך שנוח לכם זה לא המיין סטרים של התרגיל...