תמונה סוף מסה של חמישה חודשים.

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
כל התמונות במצב קר
מפסיק מסה כי אני מתגייס ממש עוד חודש ואני צריך להוריד בכמויות אכילה והאימונים.. 😃
בן 18 ו4 חודשים
מתאמן שנה ו11 חודשים
1.76
80.3 קילו
אחוז שומן לא גבוה בכלל האמת
נתונים לפני המסה:
17 ו11 חודשים
1.76
72 קילו
אחוז שומן 12.5-13

משקלי עבודה מי שזה מחרמן אותו:
חזה עליון 80 ל6-8
סקוואט 115 לשמיניה (ויש לי עוד הרבה לעלות.. נתתי רק בחודש האחרון סטים של 6-8 השאר אני עובד 15-20)
פרס 60 קילו לשמיניה
אם יש עוד משהו שמעניין אתכם תשאלו.. אני לא עובד ממש בשביל המשקלים.

פרונט רפוי

סייד רפוי

גב רפוי

טרייספ

סייד צ'סט

באק בייספ

מוסקיולר כן על פאמפ של ידיים.
06d748fc58ff11e28df322000a1f9367_7.jpg

ורגליים שפחות צברו מסה יותר צברו איכות וכוח במסה הזאת ואני ממש מרוצה ( תאומים עובד עליהם חזק.. כושלות גנטית)

ואיזה פאק גנטי אצלי זה ורידים בכל חור.. טרפזים חזה כתפיים... גם על אחוז שומן גבוה ..

נחמד מאוד אלי יש התקדמות.
בתמונה השניה נראה שיש לך ידיים מאוד ארוכות חח

אולי זה התמונות והזווית אבל זה נראה כאילו יש דיספרופורציה רציני בין יד שמאל לימין וכתף שמאל לעומת כתף ימין.

מלבד זאת, עבודה יפה מאוד.

התקדמות טובה מאוד אבל אני לא מבין למה להתחיל חיטוב בפבואר ( בהנחה שתעשה נייטרלי). גם אתה לא על א.ש גבוה וגם עד הקיץ יש עוד המון זמן, לדעתי תחכה חודש וחצי- חודשיים.

ורידים אתה רואה בגלל שאתה מכווץ בטירוף בתמונות, לא נראה כאילו זה בולט יותר מדי כשאתה רפוי.
בכל מקרה נראה שהתקדמת יפה ברגליים, אם אני לא טועה הבנץ' הזה היה לך גם לפני זה?

• פותח/ת השרשור
קדימה אלי תן בראש ,כל הכבוד.
תודה אחשלי
אולי זה התמונות והזווית אבל זה נראה כאילו יש דיספרופורציה רציני בין יד שמאל לימין וכתף שמאל לעומת כתף ימין.

מלבד זאת, עבודה יפה מאוד.
זווית וקשה לי לשמור על כיווץ בשני הצדדים עד שהמצלמה מצלמת.
התקדמות טובה מאוד אבל אני לא מבין למה להתחיל חיטוב בפבואר ( בהנחה שתעשה נייטרלי). גם אתה לא על א.ש גבוה וגם עד הקיץ יש עוד המון זמן, לדעתי תחכה חודש וחצי- חודשיים.
קראת מה רשמתי? אני משער שלא.
ורידים אתה רואה בגלל שאתה מכווץ בטירוף בתמונות, לא נראה כאילו זה בולט יותר מדי כשאתה רפוי.
בכל מקרה נראה שהתקדמת יפה ברגליים, אם אני לא טועה הבנץ' הזה היה לך גם לפני זה?
לא האמת שלא.. ורידים בכתף ובחזה יש לי גם בלי לכווץ.. ככה סתם, המצלמה בקושי תופסת את כל מה שרואים במציאות חח
הבנץ' לא היה לפני.. היה לי 70 לרביעיה בערך (עליון) .. ורגיל היה לי 92 לחזרה אחת, פעם אחרונה שניסיתי רגיל לפני איזה חודשיים זה היה 105.
עבודה יפה , איזה תוכנית עשית ?
ABC ואז ABCD

לפי דעתי תוכנית יותר פשוטה הייתה מניבה תוצאות יותר טובות...התקדמות מציונת נראה טוב+.
בהצלחה בעתיד,אתה מעוניין להתחרות בקטגוריה בפיטנס?

לדעתי עם תכנית נורמלית ועבודה עצימה היית מקבל בסיס יותר טוב.

תוצאות יפות מאוד ועם כל סט תמונות שאתה מעלה רואים שיפור יפה מאוד.
ראיתי שרשמת שאתה מתגייס ובגלל זה אתה מפסיק עם המסה וחבל, עלית נקי מאוד ואתה נראה כאילו אתה באמצע חיטוב ולא בסוף מסה.
אם בוער בך להיות גדול יותר אני במקומך הייתי ממשיך מסה עד הגיוס ומנסה לשמר אותה במהלך הטירונות.
מי יודע אולי תגיע ליחידה שבאמת אפשר להאתמן בה כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
תוצאות יפות מאוד ועם כל סט תמונות שאתה מעלה רואים שיפור יפה מאוד.
ראיתי שרשמת שאתה מתגייס ובגלל זה אתה מפסיק עם המסה וחבל, עלית נקי מאוד ואתה נראה כאילו אתה באמצע חיטוב ולא בסוף מסה.
אם בוער בך להיות גדול יותר אני במקומך הייתי ממשיך מסה עד הגיוס ומנסה לשמר אותה במהלך הטירונות.
מי יודע אולי תגיע ליחידה שבאמת אפשר להאתמן בה כמו שצריך.
תודה רבה 😃 חבל להמשיך מסה ובבום אחד להפסיק.. בגלל זה אני מוריד עכשיו לאט לאט את כמות האימונים ואת כמות האוכל 😛
תוצאה יפה אחי
תודה
לדעתי עם תכנית נורמלית ועבודה עצימה היית מקבל בסיס יותר טוב.
ויכול להיות שלא
כי ככה נראיתי עם התוכניות העצימות : (צד ימין)
539356_10151156540717660_974748931_n.jpg

לפי דעתי תוכנית יותר פשוטה הייתה מניבה תוצאות יותר טובות...התקדמות מציונת נראה טוב+.
בהצלחה בעתיד,אתה מעוניין להתחרות בקטגוריה בפיטנס?
לא.. אני לא שואף לעתיד בתחום.. אם אני אצליח לשלב אימונים עם הצבא בהמשך אז אולי אני אעלה פעם אחת..
עוקב אחרי ההתקדמות שלך כבר תקופה ארוכה..יפה מאוד!
תודה

תודה רבה 😃 חבל להמשיך מסה ובבום אחד להפסיק.. בגלל זה אני מוריד עכשיו לאט לאט את כמות האימונים ואת כמות האוכל 😛

תודה

ויכול להיות שלא
כי ככה נראיתי עם התוכניות העצימות : (צד ימין)
539356_10151156540717660_974748931_n.jpg

לא.. אני לא שואף לעתיד בתחום.. אם אני אצליח לשלב אימונים עם הצבא בהמשך אז אולי אני אעלה פעם אחת..

תודה
אלי אם ככה היית נראה לא משנה באיזה תכנית , אז אתה עשית משהו לא טוב לא התכנית.

• פותח/ת השרשור
ואואוו נראה כאילו מישהוא הגזים עם האוכל.....ועם הזמן....

התקופה שעשיתי ת'מסה ההיא היא בדיוק כמו התקופה שאני עושה עכשיו.
לא הגזמתי עם האוכל, הייתי אז בתיכון וכל האוכל שהיה לי היה מלא בשמן (מטבחים גדולים.. ככה זה) ואלו התוצאות.. מה גם שהתוכנית עצמה גרמה לכך שבקושי עליתי בשריר

התקופה שעשיתי ת'מסה ההיא היא בדיוק כמו התקופה שאני עושה עכשיו.
לא הגזמתי עם האוכל, הייתי אז בתיכון וכל האוכל שהיה לי היה מלא בשמן (מטבחים גדולים.. ככה זה) ואלו התוצאות.. מה גם שהתוכנית עצמה גרמה לכך שבקושי עליתי בשריר

אם אתה אמר.....הסבר אחד ....גנטיקה 😵

כיף לראות את התחלת ועכשיו גם את התוצאה הסופית לא משנה כמה זמן זה לקח. שאפו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית