הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אם אני מתחיל מסה אם אחוזי שומן גבוהים

• פותח/ת השרשור MoMM
  • פורסם בתאריך

MoMM

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
35
35
0
אם יש לי אחוזי שומן גבוהים (15-17) ואני עושה מסה 3 חודשים כמה זמן ייקח לי החיטוב?
והאם כדי בכלל להתחיל מסה אם אחוזי שומן כאלה?

אחוז שומן כללי מידי לפי דעתי אין למה להתחטב ב 15 א"ש, 17 לפי דעתי עדיף לתת חיטובון קטן ולצאת למסה.

• פותח/ת השרשור
אחוז שומן כללי מידי לפי דעתי אין למה להתחטב ב 15 א"ש, 17 לפי דעתי עדיף לתת חיטובון קטן ולצאת למסה.

במצב שלי כדי להתחיל מסה או להמשיך חיטוב?(ד"א לא עשתי מסה התחלתי להתאמן לפני חודשיים וא"ש היו גבוהים אז החלטתי קודם לחטב קצת ואז מסה)

במצב שלי כדי להתחיל מסה או להמשיך חיטוב?(ד"א לא עשתי מסה התחלתי להתאמן לפני חודשיים וא"ש היו גבוהים אז החלטתי קודם לחטב קצת ואז מסה)
אני לא יודע על פי מה הערכת את האחוז שומן שלך, אני מציע שתעלה לפורום תמונות הגולשים תמונה שלך במצב רפוי ונוכל לקבל תמונה יותר טובה של המצב

תשמע לפי דעתי ב-15% שומן כדי לתת חיטוב קצר ...
במסה טובה ורצינית עולים כמה אחוזים ואם תעשה מסה 'לפי הספר' אני מאמין שתגיע מה-15% דיי בקלות ל-18% .
חבל להגיע למצב כזה סתם הרגשה לא טובה עם עצמך.

בכל זאת יכול להיות שאתה גם בכלל לא 15% אלא פחות, תעלה תמונה שנראה את המצב.

תשמע לפי דעתי ב-15% שומן כדי לתת חיטוב קצר ...
במסה טובה ורצינית עולים כמה אחוזים ואם תעשה מסה 'לפי הספר' אני מאמין שתגיע מה-15% דיי בקלות ל-18% .
חבל להגיע למצב כזה סתם הרגשה לא טובה עם עצמך.

בכל זאת יכול להיות שאתה גם בכלל לא 15% אלא פחות, תעלה תמונה שנראה את המצב.

לפי מה שהוא מספר הוא בעל מסת שריר נמוכה אם הוא יתחטב הוא יעלם אין שום סיבה לחטב על 15 אחוז שומן כשאין עליך מסה...

אם אתה כ15 א.ש ומתאמן מתחיל - אתה יכול לבצע מסה. רק כדאי להיות אם יד על ההדק - אחרת משה אופניק יהיה חברך הטוב ביותר.

• פותח/ת השרשור
המצב שלי הוא כזה:
הידיים והרגלים נראות סבבה (לא שחיף אבל גם לא שמן) ובבטן יש שומן מעצבן כזה כרס קטנה.
בכל מקרה מחר אני ייעלה תמונה שאני יידע את המצב פחות או יותר וידע מה לעשות.

Back
למעלה תחתית