עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זו לא בעיה-בגדול אין בכלל בעיה.
פשוט צריך להתלבש כמו שצריך.
אם יש לך טייץ ארוך זה יכול להיות ממש טוב לימים קרים. כובע אפשר וגם כפפות.
בגדול מה שהכי חשוב זה אחרי הריצה ולא בריצה עצמה. אם אחרי הריצה אתה יכול להחליף מהר לבגדים יבשים, להתחמם ולהתקלח, אין לך ממה לדאוג.
1. עם רוח אני מסודר- יש לי מעיל רוח גדול, אני אקנה כפפות, רגליים עם גרביים, מכנס ונעליים שלא משאירים פתחים לראש יש קפוצ'ון. נגד הרוח אני לא רץ- בדרך כלל זו רוח קלה שמשתנה טיפה שלא מורגשת.לא תהיה חולה מריצה בגשם, אבל יש סיכוי יותר גבוה שהמערכת החיסונית שלך תהיה יותר פגיעה אם לא תהיה ערוך בהתאם
כמה דברים:
1. תשתדל לא לרוץ נגד הרוח ולא לקבל יותר מדי רוח צד עם גשם לחלקים חשופים בגוף(ברצינות)
2. תדאג לעשות חימום טוב בגלל הטמפרטורה בחוץ, אל תלבש מיליון שכבות לריצה זה לא עוזר ויכול רק לגרוע, פשוט תעשה חימום טוב
3. הכי חשוב שהשכבה הצמודה לגוף תהיה מנדפת זיעה ולא תהיה סתם גופיה- טייטס וחולצה צמודה מפוליפרופילן נניח יהיו אחלה
4. כדאי לשמור על כפות רגליים/ידיים יבשות, וכמובן כמה שאפשר גם על פרצוף יבש כדי שתוכל לרוץ ולראות ולא להיכנס לאיזה בור באמצע הדרך
אני לא מתכוון לרוץ יותר מדי-בגלל שאתה רץ קרוב לבית הייתי ממליץ לך להתחיל את הריצה עם סטווטשרט, ולהוריד אותו אחרי החימום.
אפשר להתחיל עם עוד שכבות ולהוריד אותן לאט לאט.
מה שחשוב זה להתחמם אחרי הריצה.
אם אתה לא עושה אימון עצים אז הכל יהיה בסדר. מי שממש נכנס לעומס אימונים בחורף מרגיש את העובדה שהגוף חלש ופגיע יותר. בייחוד אחרי ריצות מאוד אינטנסיביות.
2. הכביש לידי ריק ככה שזה לא בוער, אבל אנסה לקנות.אני רוצה להוסיף על קודמי שכדי להצטייד גם ב-
1. כובע מצחייה כדי לשמור על הפרצוף יבש כמה שיותר.
2. מחזירי אור שלא תדרס במידה ואתה רץ על או ליד כביש.
3. מחממי אוזניים - כי זה האיבר (השני) הכי רגיש לקור (לפחות אצלי...)
ציוד מקצועי לגשם כמו מעילי ריצה, כפפות וכובעים בדר"כ באים במחירים גבוהים מאוד.