עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא די צודק
יש לי חבר שאני יודע שהוא לא על חומרים, אפילו לא שורפי שומן.
גנטיקה טובה ומשמעת ברזל, הוא דוגמן ויש לו אחלה גוף ולדעתי זה גבול די קיצוני להגיע אליו במידה ויש לך גנטיקה ממש טובה..
הנה תמונות שלו כדי שתבינו על מה אני מדבר
זה תמונה מצילומים אולי עברו פוטושופ ..
וזה תמונה רגילה:
אין כל כך הבדל אבל שוב -הבנאדם עם גנטיקה טובה מאוד ומשמעת ברזל.
בא לי גם :(אליק, אם אתה לא ישן עם הבנאדם במיטה כל לילה ומתעורר לידו ואתה מבלה איתו את כל היום, לא רוצה לשמוע סיפורי "אני יודע שהוא לא לוקח כלום"
אתה לא מבין כמה אנשים שטענו כבר שהם נקיים בסוף התברר שהם לא מחשיבים די-בול כסטרואיד. עזבו אתכם.
ועכשיו לשאר.
האם אפשר להגיע לA באופן טבעי? נדיר עד נדיר ביותר, הרוב המוחלט של האנשים לא יצליח, יחידי סגולה תמיד יש.
אנשים בעלי מוטציה בגן MTSN ידועים כאנשים שמסוגלים לפתח מסת שריר עצומה ללא שימוש בחומרים - אבל שוב, מדובר בבעיה גנטית.
בואו לא נשכח שהתמונות ערוכות, כל הפגמים בעור הוסרו, התאורה שופרה מה שמוסיף המון.
בא לי גם :(
אפשר קישור למידע? יש תופעות לוואי? נשמע גן עדן (ברצינות- לחסוך אלפי שקלים על חומרים להיות טבעי עם גוף פצצה, ובמידה ויש חומרים הסיכוי לזכייה באולימפיה או תחרות כוח, בהתאם למטרה הוא עצום, זה פשוט המפתח לתהילה עולמית בתחום)
לא חסרים אנשים שהגיעו לA ועברו את זה בלי חומרים אני בעצמי מכיר לא מעט כאלה לגבי B זה כבר רמה שמגיעים אלייה כמעט ורק עם חומרים יש את אלון גבאי בערך ברמה הזאת שטוען שהוא לא על חומרים תאמין או אל תאמין זה עיניין שלך לגבי CD רק עם חומרים