הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם ניתן להגיעה לגוף כמו בתמונה C (תמונה בפנים)

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
ואם לא אז עד לאן בערך אפשר להגיעה ללא חומרים
148365_122056327967480_1317783861_n.jpg

גם אם כן אפשר להגיע לרמה של חלק מהאנשים בתמונה (אני דווקא לא פוסל על הסף) צריך להבין שכולם שם עברו פוטושפ כנראה כמו שכבר ציינו ומעבר לזה, הם נמצאים בשיא שלהם לצילומים ולא נראים אפילו קרוב לזה ביומיום.

לא חסרים אנשים שהגיעו לA ועברו את זה בלי חומרים אני בעצמי מכיר לא מעט כאלה לגבי B זה כבר רמה שמגיעים אלייה כמעט ורק עם חומרים יש את אלון גבאי בערך ברמה הזאת שטוען שהוא לא על חומרים תאמין או אל תאמין זה עיניין שלך לגבי CD רק עם חומרים

הוא די צודק
יש לי חבר שאני יודע שהוא לא על חומרים, אפילו לא שורפי שומן.
גנטיקה טובה ומשמעת ברזל, הוא דוגמן ויש לו אחלה גוף ולדעתי זה גבול די קיצוני להגיע אליו במידה ויש לך גנטיקה ממש טובה..
הנה תמונות שלו כדי שתבינו על מה אני מדבר
זה תמונה מצילומים אולי עברו פוטושופ ..

וזה תמונה רגילה:

אין כל כך הבדל אבל שוב -הבנאדם עם גנטיקה טובה מאוד ומשמעת ברזל.

אליק, אם אתה לא ישן עם הבנאדם במיטה כל לילה ומתעורר לידו ואתה מבלה איתו את כל היום, לא רוצה לשמוע סיפורי "אני יודע שהוא לא לוקח כלום"
אתה לא מבין כמה אנשים שטענו כבר שהם נקיים בסוף התברר שהם לא מחשיבים די-בול כסטרואיד. עזבו אתכם.

ועכשיו לשאר.
האם אפשר להגיע לA באופן טבעי? נדיר עד נדיר ביותר, הרוב המוחלט של האנשים לא יצליח, יחידי סגולה תמיד יש.
אנשים בעלי מוטציה בגן MSTN ידועים כאנשים שמסוגלים לפתח מסת שריר עצומה ללא שימוש בחומרים - אבל שוב, מדובר בבעיה גנטית.

בואו לא נשכח שהתמונות ערוכות, כל הפגמים בעור הוסרו, התאורה שופרה מה שמוסיף המון.

נערך לאחרונה:
ה A זה נראה לנו קטן וזניח, כי "התרגלנו". A היה יכול לעלות לתחרויות ברמה גבוהה בשנות ה 60. רמה כזו של מסת שריר + חיטוב כזה + ייבוש קיצוני כזה .. זה מה שלא יקרה. התמונות של החבר לא ברמה הזו.
אבל תכלס, גם האנשים מהתמונות לא נראים ככה למשך זמן. זה יום תחרות/צילום.

אליק, אם אתה לא ישן עם הבנאדם במיטה כל לילה ומתעורר לידו ואתה מבלה איתו את כל היום, לא רוצה לשמוע סיפורי "אני יודע שהוא לא לוקח כלום"
אתה לא מבין כמה אנשים שטענו כבר שהם נקיים בסוף התברר שהם לא מחשיבים די-בול כסטרואיד. עזבו אתכם.

ועכשיו לשאר.
האם אפשר להגיע לA באופן טבעי? נדיר עד נדיר ביותר, הרוב המוחלט של האנשים לא יצליח, יחידי סגולה תמיד יש.
אנשים בעלי מוטציה בגן MTSN ידועים כאנשים שמסוגלים לפתח מסת שריר עצומה ללא שימוש בחומרים - אבל שוב, מדובר בבעיה גנטית.

בואו לא נשכח שהתמונות ערוכות, כל הפגמים בעור הוסרו, התאורה שופרה מה שמוסיף המון.
בא לי גם :(
אפשר קישור למידע? יש תופעות לוואי? נשמע גן עדן (ברצינות- לחסוך אלפי שקלים על חומרים להיות טבעי עם גוף פצצה, ובמידה ויש חומרים הסיכוי לזכייה באולימפיה או תחרות כוח, בהתאם למטרה הוא עצום, זה פשוט המפתח לתהילה עולמית בתחום)

בא לי גם :(
אפשר קישור למידע? יש תופעות לוואי? נשמע גן עדן (ברצינות- לחסוך אלפי שקלים על חומרים להיות טבעי עם גוף פצצה, ובמידה ויש חומרים הסיכוי לזכייה באולימפיה או תחרות כוח, בהתאם למטרה הוא עצום, זה פשוט המפתח לתהילה עולמית בתחום)

http://en.wikipedia.org/wiki/Myostatin

לא חסרים אנשים שהגיעו לA ועברו את זה בלי חומרים אני בעצמי מכיר לא מעט כאלה לגבי B זה כבר רמה שמגיעים אלייה כמעט ורק עם חומרים יש את אלון גבאי בערך ברמה הזאת שטוען שהוא לא על חומרים תאמין או אל תאמין זה עיניין שלך לגבי CD רק עם חומרים

קצת פרופורציה
רק יחידי סגולה יכולים להגיע לגופות כאלה בצורה טבעית וגם אחרי שנים של אימונים.. לא עניין של 3-4 שנים.. יותר בכיוון של 7-9 שנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית