עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"להגיעה" היא לא הטייה נכונה של הפועל בעברית.ואם לא אז עד לאן בערך אפשר להגיעה ללא חומרים
צפה בקובץ המצורף 10197
אני בטכניון לא באוניברסיטה"להגיעה" היא לא הטייה נכונה של הפועל בעברית.
אני אשמח לקבל הסבר למה אי אפשר להגיע לA וB ללא אבקות וחומרים.ללא חומרים? לאף אחד מהם.
בגלל האחוז שומן הנמוך.אני אשמח לקבל הסבר למה אי אפשר להגיע לA וB ללא אבקות וחומרים.
אוקיי, ואיך החומרים יצליחו לשמור על אחוז שומן נמוך במקום סבל?בגלל האחוז שומן הנמוך.
אולי זה אפשרי, אבל זה סבל תמידי, ויהיה קשה מאוד לשמור על האחוז שומן הזה עם מסת שריר דומה-סבירה.
כי יש לך שורפי שומן למיניהם, כמו יהימבין, וקלן שגם שומר על מסת השריר.אוקיי, ואיך החומרים יצליחו לשמור על אחוז שומן נמוך במקום סבל?
אוקי תודהכי יש לך שורפי שומן למיניהם, כמו יהימבין, וקלן שגם שומר על מסת השריר.
זה עדיין סבל, אבל הרבה יותר קל.
אגב, צריך גם משמעת ברזל.
אני אשמח לקבל הסבר למה אי אפשר להגיע לA וB ללא אבקות וחומרים.
בוא אני ישאל אותך ככה? מה זה מצחיק?
אז שאלתי מה זה אבקות? מה זה נותן שאין באוכל שאתה חושב שזה עוזר להגיע למטרה כלשהי?אני אשמח לקבל הסבר למה אי אפשר להגיע לA וB ללא אבקות וחומרים.
ובטכניון לא צריך לדעת עברית? עשית בגרות בלשון, אני בטוח שאתה זוכר איך להטות פעלים אם ממש יבוא לך.אני בטכניון לא באוניברסיטה
אבל ממה שאני יודע A זה דוגמנים שלגוף כמו שלהם לא צריכה להיות בעיה להגיעה הייתי בטוח ש B או C ניתן להגיעה ללא חומרים
כמובן שבעבודה קשה
אתה מנסה לרדת או לריב, מה הקטע?