עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה משקלי העבודה בסקוואט בנץ' ודדליפט?שלום המאמן שלי רשם לי תוכנית ABC אני מתאמן בערך שנה ו3 חודשים ש4 מהם היו דיאטה אחר כך בזבוז זמן ואז מנובמבר של 2012 מאמן אחד רשם לי ABC שממש אהבתי..
עכשיו אני לא יודע אם שווה לעבור ל AB או להישאר עם ABC.. איפה אני יתפתח יותר מהר?
בסקוואט אני דיי חלש 15 קילו כל קצת ובבנץ 20 קילו כל צדמה משקלי העבודה בסקוואט בנץ' ודדליפט?
ABC לא בשבילך, אתה עדיין נשמע כמו בינוני ואפילו מתחיל.
בסקוואט אני דיי חלש 15 קילו כל קצת ובבנץ 20 קילו כל צד
דדליפט אני עדיין לא עושה
הייתי שבוע שעבר 6 פעמים והשבוע 5.. אין לי בעיה ללכת כל יום
ד"א כל התרגילים שאני עושה זה 8 חזרות ו 4 סטים על מקסימום משקל שאני מרים
סבבה ביום ראשון המאמן בונה לי AB אני אפרסם פהאתה מבזבז את הזמן שלך, תתחיל לקרוא פה מאמרים בפורטל על אימונים ותזונה.
תתחיל מ AB, המשקלים האלו לא יקדמו אותך בתוכנית כמו ABC.
תבין- 95% מהמדריכים בארץ שכונה ולא מבינים מהחיים שלהם.סבבה ביום ראשון המאמן בונה לי AB אני אפרסם פה
תבין- 95% מהמדריכים בארץ שכונה ולא מבינים מהחיים שלהם.
תקח תוכנית AB מהפורטל-
http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/
אוקיי, אז שיבנה לך, נשמע בסדר גמור.את זה אני יודע אבל יש לנו מדריך עולה חדש מספרד והוא שפיץ רצח
טוב שמע בו נגיד ככה שהרזתי 12 קילו בערך עם תוכנית ABC והשריר קצת התפתח כאילו הייתי מעלה משקל מפעם לפעם .. בנוסף אחרי הדיאטה הייתי אוכל אוראו לפני אימון בקיצר בו נגיד ככה שאני מתאמן מדצמבר בערך והתחלתי לאכול נכון ממש רק בינואר.."תוכנית ABC אני מתאמן בערך שנה ו3 חודשים ש4 מהם היו דיאטה"
איך בדיוק ABC בחיטוב\דיאטה?
אני בספק אם לא נפצעת, אפילו קצת.
*בהנחה שבאמת היית בגירעון.
אחי זה היה לפני כמה חודשים מה נראה לך אני עושה את זה עדיין\עכשיו אני אוכל 200 גרם חזה עוף עם אורזתותח הבחור, הבין שבשביל לחזק את הסקוואט צריך סייקלים של חלב ואוריאו.
מוניטין.