הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ABC? AC?

ViscaBarca

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
שלום לכולם.

לפני שאגש לשאלה רק אספר רקע קטן על עצמי, אני מתאמן 5 חודשים, 4 פעמים בשבוע. בן 19 וחצי. מאוד רציני.

המטרה שלי היא לעלות מסת שריר כמה שיותר, לצורה המקסימלית שאפשר בצורה טבעית כמובן.

התחלתי ישר בתוכנית של ABC, לפי תוכנית אימונים שבנו לי במכון.

במהלך הזמן הזה נתקלתי בהרבה דעות של אנשים שאומרים לי שעדיף להחליף את התוכנית ABC כי לא עובדים שם על יותר מפעמיים על כל שריר , וחלק אמרו לי שזה שטויות במיץ וזה מספיק בשביל לפתח ושאני יכול להמשיך בשיטה הזאת.

אני כבר דיי מבולבל מכל הנושא.. שאלתי הרבה אנשים ולמרות שחלקם היו בעלי ניסיון ורב וגם בעלי מקצוע אני לא ממש בטוח מה עדיף לי.

עריכה: שכחתי לציין שזמן הוא לא ממש פקטור בשבילי בתקופה הזאת. אני יכול להגיע גם למכון יותר פעמים בשבוע, השאלה אם זה בסדר למתאמן רק 5 חודש להגיע 5-6 פעמים למכון ? זה לא קצת יותר מדי?

מה הגובה, המשקל וכמה עלית במשקל בתקופת האימונים.

ספוילר: בכל מקרה כנראה שאמליץ לך לחזור לFBW או לAB.

• פותח/ת השרשור
אתה על 20 א.ש. אם תמשיך במסה אתה תגיע לרמות של א.ש. שיפגעו לך בתוצאות ויהיה לך קשה יותר לרדת בהמשך.
אז איך בדיוק אני אגדיל מסת שריר? זו המטרה שלי כרגע.. לא אכפת לי לעלות עוד מעט בשומן ואז לרדת ..

אז איך בדיוק אני אגדיל מסת שריר? זו המטרה שלי כרגע.. לא אכפת לי לעלות עוד מעט בשומן ואז לרדת ..
מציע לך לא לנסות להמשיך לעלות, אם אתה לא יכול לרדת אז תשמר את הקיים עם מאזן נייטרלי.
ובכל מקרה אין לך סיבה להתאמן עם ABC, עדיף לך לעבוד עם FBW במיוחד כי אם הבנתי נכון אתה עוסק בספורט מסוים (מנחש שרוגבי).

• פותח/ת השרשור
מציע לך לא לנסות להמשיך לעלות, אם אתה לא יכול לרדת אז תשמר את הקיים עם מאזן נייטרלי.
ובכל מקרה אין לך סיבה להתאמן עם ABC, עדיף לך לעבוד עם FBW במיוחד כי אם הבנתי נכון אתה עוסק בספורט מסוים (מנחש שרוגבי).

לא, הספורט היחידי שאני עוסק בו זה חדר הכושר.
אמרתי שהמאמן שלי הוא משחק רוגבי חח

לא, הספורט היחידי שאני עוסק בו זה חדר הכושר.
אמרתי שהמאמן שלי הוא משחק רוגבי חח
טוב אז הסקת המסקנות שלי לא הצליחה הפעם.
אז לא ברור לי איזו סיבה יש לך להתעקש לנסות לעלות במשקל, לטווח הרחוק זה רק יסבך אותך לעשות את זה עכשיו.

• פותח/ת השרשור
טוב אז הסקת המסקנות שלי לא הצליחה הפעם.
אז לא ברור לי איזו סיבה יש לך להתעקש לנסות לעלות במשקל, לטווח הרחוק זה רק יסבך אותך לעשות את זה עכשיו.

כי זה מסה וככה אפשר להגדיל את השריר לא? או שזה בסדר להישאר על נטרלי ולהגדיל את השריר?

עקרונית זה מה שהכי חשוב לי כרגע פשוט להגדיל את השריר - אין לי בעיה אחרי זה לעשות חיטוב ארוך ולרדת העיקר שיהיה מסת שריר גדולה..

כי זה מסה וככה אפשר להגדיל את השריר לא? או שזה בסדר להישאר על נטרלי ולהגדיל את השריר?

עקרונית זה מה שהכי חשוב לי כרגע פשוט להגדיל את השריר - אין לי בעיה אחרי זה לעשות חיטוב ארוך ולרדת העיקר שיהיה מסת שריר גדולה..
כן אבל אני מנסה להסביר לך שזו טעות לעשות מסה על אחוז שומן כזה.

אז אתה מעדיף שאני אתחטב בלי שריר?..
אני לא חושב שיש לו העדפה מסוימת, אבל הוא לא אומר לך לרדת עכשיו ל8 א"ש, תרד לרמה נורמלית של 12 כזה ומשם אתה יכול לעשות מסה נקייה שלטווח הארוך כנראה תהיה לך יותר יעילה מאשר להיות על אש גבוה ואז לרדת הרבה בחיטוב

Back
למעלה תחתית