הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחיזה בבנת'

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
כן , ראיתי כבר את הפוסטים הקודמים אבל עדיין לא הבנתי .
אפשר לאחוז בלחיצה רגילה שהזרת על קו הסימון של המוט ואפשר לעשות אותה יותר צרה ככה שהמרפקים צמודים לגוף(רחב גבי) .
בעיקרון אני עושה את האחיזה הרגילה , באימון האחרון חשבתי לנסות האחיזה הצרה יותר אבל חשבתי לעצמי שככה היד האחורית עובדת חזק והמטרה שלי זה חזה גדול ופחות יד אחורית .
אני מבולבל ולא יודע איזה לחיצה עדיפה אני עובד כוח והמשקלי עבודה שלי בבנץ' מאוד נמוך 75קילו ל5 על 70 קילו.
אז איזה לחיצה תהיה עדיפה לי אם המטרה הראשונית שלי זה חזה גדול ורק אחר''כ כוח ?

תעשה את הרגילה ולא את הצרה.
אם תעבוד כוח אז החזה יגדל בהתאם. המטרה שלך זה להגיע למשקלים גבוהים ויחד עם זה החזה יתפתח כמו שצריך.

איפה שאתה לוחץ יותר משקל.
אם הטכניקה שלך נכונה, אתה תרגיש שהחזה עובד.

• פותח/ת השרשור
לא ניסיתי עדיין את הלחיצה הצרה יותר בסט עבודה . אני יודע שיותר משקל=יותר שריר . אז כדי ללחוץ בצורה שיותר נוחה לי ? כלומר הלחיצה שיהיה לי קל יותר להרים את המשקל ? אין פה הגיון שהיד האחורית תעבוד יותר חזק ולחזה יהיה פחות גירוי ?

לא ניסיתי עדיין את הלחיצה הצרה יותר בסט עבודה . אני יודע שיותר משקל=יותר שריר . אז כדי ללחוץ בצורה שיותר נוחה לי ? כלומר הלחיצה שיהיה לי קל יותר להרים את המשקל ? אין פה הגיון שהיד האחורית תעבוד יותר חזק ולחזה יהיה פחות גירוי ?

לא אפשרי שגם חזה וגם יד אחורית יתנו עבודה מקסימלית?
גוף זאת לא מפת אנטומיה, הוא עובד כמקשה אחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית