עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי רקמות החיבור לא רגישות לטסטוסטרון, אז השרירים מתאוששים הרבה יותר מהר מרקמות החיבור, בין השאר של הכתף. עם הזמן זה מוביל לנזקים בלתי הפיכיםכתבתי 180 וצפונה אח
ולא הבנתי למה עבר כבד של שימוש בחומרים דופק את הכתפיים?
אבל הן כן רגישות לקולגן, אסטרוגן והורמון גדילה, אחי אני לא מבין את התשובה שלךכי רקמות החיבור לא רגישות לטסטוסטרון, אז השרירים מתאוששים הרבה יותר מהר מרקמות החיבור, בין השאר של הכתף. עם הזמן זה מוביל לנזקים בלתי הפיכים
נכון, אבל לא תמיד פשוט לאזן את הדברים, וברגע שיש פציעה אז זה כבר בעיהאבל הן כן רגישות לאסטרוגן והורמון גדילה, אחי אני לא מבין את התשובה שלך
בידיוקאתה אומר שהם הרימו יותר כבד מאשר מהירות יכולת ההתאוששות של עוד דברים חוץ מרקמת השריר?
קשה לומר בידיוק כי אנחנו לא מכירים את העבר הרפואי שלו, אבל סביר להניח שזו הסיבהבגלל זה קולמן עשה 8 ניתוחי גב?
האם זה תלוי בחומרים יותר מאשר העצימות של האימונים מבחינת נזקים בלתי הפיכים...?אפשר גם לקחת חומרים בלי לדפוק את המפרקים, אבל ברקע שאתה לוקח חומרים אתה משחק עם משוואת ההתאוששות יותר, ואתה תצטרך להיות הרבה יותר עם יד על הדופק
אין איזה תרגיל בדיקה תבחין צילום רנטגן מצדי שיכול לתת אינדיקציה איפה אתה עומד מהבחינה הזאת?זה לא בגלל החומרים עצמם, אלא בגלל ניהול עומסים לא נכון. החומרים נותנים לשרירים הרבה יותר יכולת עבודה, וקשה לדעת כמה המפרקים מפגרים מאחור עד שאין נזק
אני מניח שאקו או MRI יוכלו לתת אינדיקציה, אבל מן הסתם לא תעשה אותם כל יום או אפילו פעם בשבוע, ובין לבין הרבה יכול לקרותאין איזה תרגיל בדיקה תבחין צילום רנטגן מצדי שיכול לתת אינדיקציה איפה אתה עומד מהבחינה הזאת?
מי שעושה בילדינג אין לו מה לדחוף יותר מדי כבר במשקלים מעבר למה שהוא מסוגל, שיתקדם במשקלים רק מתי שהוא מרגיש בטוח בנושא, אבל רוב האנשים שמגיעים לנזקים רציניים במפרקים הם בטופ של כל תחום, והם צריכים לדחוף את עצמם גם כאשר פציעה התחילה, וזה מה שגורם לבעיות רציניות כמו פציעות כתף רציניותאו שמא היום בשנות ה2000, נגמר הטרנד של להרים כבד כל הזמן ויותר חושבים על להימנע מנזק עתידי או שלנצח בילדינג זה תמיד יהיה לפלרטט עם הפציעה?
זה נטו עניין של גמישות, זה צריך להיות הכי קרוב שמתאפשר.למה אנשים שמרימים באמת כבד, 180 וצפונה תופסים את המוט בצדדים שלו ולא באמצע? זה כי הגב גדול מדי או חוסר גמישות כתפיים או שיש להם סוד?
בעיה ידועה בקהילת הבילדרים, יש סיבה לכך שהם בעיקר משתמשים במכונות.האם אין דרך למישהו שלוקח חומרים לקחת חומרים בלי לעשות נזק בלתי הפיך לרקמות שכאלו כמו שציינת או שזה כבר תלוי באימונים שהוא בוחר לבצע ובעצימות שלהם יותר מאשר בחירת החומרים או שיש פה משהו אחר שפספסתי
אבל האם אין יותר היפרתרופיה בעבודה חופשית?בעיה ידועה בקהילת הבילדרים, יש סיבה לכך שהם בעיקר משתמשים במכונות.
מי שעושה בילדינג אין לו מה לדחוף יותר מדי כבר במשקלים מעבר למה שהוא מסוגל,
זה נטו עניין של גמישות, זה צריך להיות הכי קרוב שמתאפשר.
אבל האם אין יותר היפרתרופיה בעבודה חופשית?
המשקל שאתה יכול לשים במכונות הוא מאוד מוגבלהתייחסתי לנושא פציעות ספורט אצל מפתחי גוף מקצועיים, זה יותר "מסוכן" משקלים חופשיים
זה לא לחלוטין נכוןלפי הבנתי מי שמרים כבד מסוגל להרים כבד, הבעיה שלא בהכרח העצמות הגידים והרקמות מספיקות להתאושש בין לבין ופה קבור הכלב
חחח... זה בדיוק כמו להגיד שזה הרגכע שבו אתה נהיה יותר נמוך מהמשקל.3:40
אני מכור להרגשה הזאת!
לא שזה טוב שזה קורה יותר מדי אבל לפי דעתי זה ההרגשה של הורמוני גדילה משתחררים לך בגוף