שאלה לגבי אחיזה בסקוואט

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
למה אנשים שמרימים באמת כבד, 180 וצפונה תופסים את המוט בצדדים שלו ולא באמצע? זה כי הגב גדול מדי או חוסר גמישות כתפיים או שיש להם סוד?

180 זה לא באמת מספר כזה רציני, ויש הרבה חזקים יותר שמחזיקים צר מאוד, עם כפות ידיים קרובות מאוד לכתפיים.
לרוב מי שמחזיק רחב יותר זה העדפה אישית, אלא אם מדובר על אנשים שמרימים כבד מאוד (350 ומעלה), ולרוב מדובר על אנשים עם עבר כבד של שימוש בחומרים, שעם הזמן דפק להם את הכתפיים

• פותח/ת השרשור
כתבתי 180 וצפונה אח
ולא הבנתי למה עבר כבד של שימוש בחומרים דופק את הכתפיים?

כתבתי 180 וצפונה אח
ולא הבנתי למה עבר כבד של שימוש בחומרים דופק את הכתפיים?
כי רקמות החיבור לא רגישות לטסטוסטרון, אז השרירים מתאוששים הרבה יותר מהר מרקמות החיבור, בין השאר של הכתף. עם הזמן זה מוביל לנזקים בלתי הפיכים

• פותח/ת השרשור
כי רקמות החיבור לא רגישות לטסטוסטרון, אז השרירים מתאוששים הרבה יותר מהר מרקמות החיבור, בין השאר של הכתף. עם הזמן זה מוביל לנזקים בלתי הפיכים
אבל הן כן רגישות לקולגן, אסטרוגן והורמון גדילה, אחי אני לא מבין את התשובה שלך
אתה אומר שהם הרימו יותר כבד מאשר מהירות יכולת ההתאוששות של עוד דברים חוץ מרקמת השריר?

בגלל זה קולמן עשה 8 ניתוחי גב?

אבל הן כן רגישות לאסטרוגן והורמון גדילה, אחי אני לא מבין את התשובה שלך
נכון, אבל לא תמיד פשוט לאזן את הדברים, וברגע שיש פציעה אז זה כבר בעיה

אתה אומר שהם הרימו יותר כבד מאשר מהירות יכולת ההתאוששות של עוד דברים חוץ מרקמת השריר?
בידיוק

בגלל זה קולמן עשה 8 ניתוחי גב?
קשה לומר בידיוק כי אנחנו לא מכירים את העבר הרפואי שלו, אבל סביר להניח שזו הסיבה

• פותח/ת השרשור
האם אין דרך למישהו שלוקח חומרים לקחת חומרים בלי לעשות נזק בלתי הפיך לרקמות שכאלו כמו שציינת או שזה כבר תלוי באימונים שהוא בוחר לבצע ובעצימות שלהם יותר מאשר בחירת החומרים או שיש פה משהו אחר שפספסתי

אפשר גם לקחת חומרים בלי לדפוק את המפרקים, אבל ברקע שאתה לוקח חומרים אתה משחק עם משוואת ההתאוששות יותר, ואתה תצטרך להיות הרבה יותר עם יד על הדופק

• פותח/ת השרשור
אפשר גם לקחת חומרים בלי לדפוק את המפרקים, אבל ברקע שאתה לוקח חומרים אתה משחק עם משוואת ההתאוששות יותר, ואתה תצטרך להיות הרבה יותר עם יד על הדופק
האם זה תלוי בחומרים יותר מאשר העצימות של האימונים מבחינת נזקים בלתי הפיכים...?

קח את אותו בנאדם שעשה לעצמו נזק בלתי הפיך
תן לו לחוות את עצמו מחדש עם אותם חומרים כאשר הוא מחלק את העצימות בצורה שיהיה למפרקים ורקמות החיבור יותר זמן להתאושש ואז פתרת את הבעיה כביכול..?

זה לא בגלל החומרים עצמם, אלא בגלל ניהול עומסים לא נכון. החומרים נותנים לשרירים הרבה יותר יכולת עבודה, וקשה לדעת כמה המפרקים מפגרים מאחור עד שאין נזק

• פותח/ת השרשור
זה לא בגלל החומרים עצמם, אלא בגלל ניהול עומסים לא נכון. החומרים נותנים לשרירים הרבה יותר יכולת עבודה, וקשה לדעת כמה המפרקים מפגרים מאחור עד שאין נזק
אין איזה תרגיל בדיקה תבחין צילום רנטגן מצדי שיכול לתת אינדיקציה איפה אתה עומד מהבחינה הזאת?

בטוח הרופא צמוד/פיזיטרופיסת של בילדרים מובילים מתעסקים בזה

או שמא היום בשנות ה2000, נגמר הטרנד של להרים כבד כל הזמן ויותר חושבים על להימנע מנזק עתידי או שלנצח בילדינג זה תמיד יהיה לפלרטט עם הפציעה?

אין איזה תרגיל בדיקה תבחין צילום רנטגן מצדי שיכול לתת אינדיקציה איפה אתה עומד מהבחינה הזאת?
אני מניח שאקו או MRI יוכלו לתת אינדיקציה, אבל מן הסתם לא תעשה אותם כל יום או אפילו פעם בשבוע, ובין לבין הרבה יכול לקרות

או שמא היום בשנות ה2000, נגמר הטרנד של להרים כבד כל הזמן ויותר חושבים על להימנע מנזק עתידי או שלנצח בילדינג זה תמיד יהיה לפלרטט עם הפציעה?
מי שעושה בילדינג אין לו מה לדחוף יותר מדי כבר במשקלים מעבר למה שהוא מסוגל, שיתקדם במשקלים רק מתי שהוא מרגיש בטוח בנושא, אבל רוב האנשים שמגיעים לנזקים רציניים במפרקים הם בטופ של כל תחום, והם צריכים לדחוף את עצמם גם כאשר פציעה התחילה, וזה מה שגורם לבעיות רציניות כמו פציעות כתף רציניות

למה אנשים שמרימים באמת כבד, 180 וצפונה תופסים את המוט בצדדים שלו ולא באמצע? זה כי הגב גדול מדי או חוסר גמישות כתפיים או שיש להם סוד?
זה נטו עניין של גמישות, זה צריך להיות הכי קרוב שמתאפשר.

האם אין דרך למישהו שלוקח חומרים לקחת חומרים בלי לעשות נזק בלתי הפיך לרקמות שכאלו כמו שציינת או שזה כבר תלוי באימונים שהוא בוחר לבצע ובעצימות שלהם יותר מאשר בחירת החומרים או שיש פה משהו אחר שפספסתי
בעיה ידועה בקהילת הבילדרים, יש סיבה לכך שהם בעיקר משתמשים במכונות.

• פותח/ת השרשור
בעיה ידועה בקהילת הבילדרים, יש סיבה לכך שהם בעיקר משתמשים במכונות.
אבל האם אין יותר היפרתרופיה בעבודה חופשית?
לא מסתדר לי
מי שעושה בילדינג אין לו מה לדחוף יותר מדי כבר במשקלים מעבר למה שהוא מסוגל,

לפי הבנתי מי שמרים כבד מסוגל להרים כבד, הבעיה שלא בהכרח העצמות הגידים והרקמות מספיקות להתאושש בין לבין ופה קבור הכלב
זה נטו עניין של גמישות, זה צריך להיות הכי קרוב שמתאפשר.

3:40
אני מכור להרגשה הזאת!
לא שזה טוב שזה קורה יותר מדי אבל לפי דעתי זה ההרגשה של הורמוני גדילה משתחררים לך בגוף

• פותח/ת השרשור
התייחסתי לנושא פציעות ספורט אצל מפתחי גוף מקצועיים, זה יותר "מסוכן" משקלים חופשיים
המשקל שאתה יכול לשים במכונות הוא מאוד מוגבל
ומה, אם אתה עובד במכונה אז העצמות והגידים לא מקבלות עומסים עליהם?

אני לא חושב שזה קשור ישירות לחומרים.

באופן כללי אנשים גדולים (שומן ו/או מאסת שריר) מתקשים עם גמישות.

בתחילת דרכי, הייתי אוחז 1-2 ס״מ מהצד הפנימי של הטבעת (כלומר יותר
צר מזרת על הטבעת) עם השנים ועלייה במשקל ובמאסת שריר (גם עם חומרים) עברי לאחוז יותר רחב, עד אצבע על הטבעת. כיום ירדתי במשקל ובמאסה (בהפסקה מחומרים) ירדתי סביב 8 קילו מ.ג, ואוחז די בקלות עם קמיצה על הטבעת.

אם תחפש SHW בIPF, כולם (ממה שמצאתי) אוחזים הכי רחב שניתן, או קרוב לכך.

3:40
אני מכור להרגשה הזאת!
לא שזה טוב שזה קורה יותר מדי אבל לפי דעתי זה ההרגשה של הורמוני גדילה משתחררים לך בגוף
חחח... זה בדיוק כמו להגיד שזה הרגכע שבו אתה נהיה יותר נמוך מהמשקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית