עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני אחזיק את החזה והגב בחוץ- זה יסדר את הקריסה עם הגב?אתה עושה מעין שילוב גרוע בין סקוואט לגוד מורנינג - אתה לא יורד מספיק עמוק ואתה נופל קדימה עם הגב.
סקוואט מול קיר זה הסרטון הזה:תעבוד על סקוואט מול קיר ועל בוקס סקוואט, כי אתה לא יודע לשבת.
1. אתקן את זה.לפני שאתה מתחיל תמתח בתחתית הרבה כדי שיהיה לך מושג לאן אתה צריך להגיע קודם כל
מאמין שהמשקל נופל לך על קצות האצבעות ואתה מרגיש שאתה נשען קדימה.
1. אתה לא מחזיק את המוט חזק/גב עליון לא מכווץ
2. אין לך מושג עדיין איך להחזיק גב תחתון מכווץ/ לשמור על חזה זקוף בבור
3. אתה לא דוחף ברכיים הצידה, אתה מנסה לרדת על חשבון כיפוף של עמוד השדרה
שקלת ללכת למישהו שיודע את ההרמה שילמד אותך באיזה אימון?
לא אמורה להיות בעיה ללמד אותך לעשות סקוואט טוב ברבע שעה בהנחה שיש מישהו מהצד שמבין ויוכל לצעוק עליך מה לעשות
אוקיי.אין בעיה שאתה נופל, גם אני לא הצלחתי.
תנסה לרדת הכי נמוך שאתה יכול עם גב ישר, ולשמור על איזון.
תעשה ברוחב שנוח לך.אוקיי.
אם הפיסוק נותן לי עוד עומק, להשאיר את זה ככה?
פשוט לפי הספר (SS) הפיסוק ברוחב הכתפיים, אבל ראיתי הרבה שעושים פיסוק רחב כי זה יותר מתאים להם ונראה שגם לי זה יותר מתאים, אז לנסות ככה?
אם הטכניקה עכשיו לא טובה באמת אנסה להיעזר במישהו מהפורום.אם עבדת עם מאמן שבועיים ברור לחלוטין שהמאמן הזה לא יודע לאמן ואני בספק אם הוא יודע לעשות סקוואט בעצמו.
בכל מקרה, הגב התחתון עדיין לא יציב
איפה אתה גר? למה לא לקפוץ לאחד המכונים של מישהו מהפורום ולהתאמן יחד?
אני בטוח שיש פה חברי'ה שיהיו מוכנים לעבוד איתך באחד האימונים שלהם על טכניקה...
1. אני יודע, אני רוצה לבדוק בזמן אמת את הטכניקה ולראות אם יש משהו לתקן לחזרות הבאות, כשהטכניקה תשתפר אדאג לזה.יש הרבה מאוד מה לתקן בוא נתחיל מלעשות את הדברים קודם כל נכון:
1. להסתכל למטה
2. לראות, ללמוד ולבצע את זה: http://startingstrength.com/index.php/site/video/platform_the_squat_bar_position
3. לראות, ללמוד ולבצע את זה: http://startingstrength.com/index.php/site/video/platform_lower_back_position_control
4. בלי מוט - רד לתחתית תוך כדי שכל כף הרגל שלך על הריצפה, תתאזן ותדחוף עם המרפקים את הברכיים החוצה, תוך כדי כיווץ הזוקפים והקשחת הגב כפי שלמדת בסעיף 3 (גב עליון ותחתון). הרעיון הוא שתרגיש את התחתית כשאתה מכווץ. מבט כמובן למטה כרגיל.
בתכלס אתה לא עושה סקוואט שצריך לתקן אלא סקוואט שצריך ללמד אז אפשר להמשיך עוד ועוד אבל אלה הדברים הבסיסיים שלדעתי הכי חסרים לך. בכל מקרה קרא את הפרק בספר.
אל תהיה יהיר1. אני יודע, אני רוצה לבדוק בזמן אמת את הטכניקה ולראות אם יש משהו לתקן לחזרות הבאות, כשהטכניקה תשתפר אדאג לזה.
2. לא אקטואלי. אנסתי את עצמי מרוב מישושי שכמות לפני הסט, המוט מונח על השכם במקום שזה צריך להיות.
3. סוף סוף! בדיוק מה שהייתי צריך בשביל הנקודה המרכזית אצלי.
4. אתחיל עם המתיחה.
זה היה עד כדי כך גרוע? תכל'ס הגב החתחתון והמבט אלה הנקודות היחידות שהבנתי ממך שבעיותיו, בזמן שהמבט נעשה במודע בכדי לבקר את עצמי (אפסיק איך שתהיה לי טכניקה טובה)- נקודה אחת בעיתית זה נשמע כמו סקוואט טוב...
בכל מקרה, אחכה לעוד חוות דעת כדי לראות אם יש עוד נקודות, ובמידת הצורך אקבע עם אלעד שיעזור לי או SmokingSnake ו-ויבריל מהפורום.
אוקיי. אעבוד עם אלעד (StarDust) ביום שבת כנראה. עד אנסה לשפר מה שאפשר.אל תהיה יהיר
אל תחשוב שאתה יכול לראות מהזווית הזאת מה לשפר
ואל תחשוב שאתה יכול לראות מזווית כלשהי מה לשפר, כי אתה בעצמך עוד לא מכיר טוב את התרגיל
סעיף 4 לא נעשה בשביל מתיחה אלא בשביל שתרגיש איך התחתית מרגישה - בדגש על ברכיים בחוץ, שזה משהו שאתה לא עושה ולכן חסר לך עומק.
אבל לפני שאתה עושה את התרגיל נכון (כלומר כל מה שקשור לסטאפ מבט וכו' מתבצע בצורה נכונה) אין אפשרות ממש לתקן אותך, אלא רק ללמד אותך
להסתכל למטה זה לא משהו שמתקנים ומתרגלים, זה פשוט משהו שעושים ואם קשה לזכור אז מתאמצים חזק לזכור
אוקיי, אנסה לעמוד על פלטות של 20, אם אני אמצע שזה מפריע לי פשוט אצא מהראק.מוטות הביטחון מגבילים את טווח התנועה שלך בסקוואט. או שתצא מהכלוב, או שתעמוד על פלטות בתור הגבהה, או שתעשה HB. סה"כ הבנת את התנועה.
בקלין אתה קופץ קדימה במקום למעלה, וחלק מהחזרות נראות כמו reverse curl.
סליחה על ההקפצה אבל חבל לפתוח נושא חדש-
PC וסקוואט:
הקלין לא נראה לי טוב בכלל, לא ממש יודע מה לשפר...
בסקוואט דחפתי ברכיים, הן לא גלשו פנימה.