עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חבל לצאת מהראק כשאני יכול לסמוך עליו בכשל, אעמוד על פלטות של 20 בשביל שהמוט לא יפגע, נראה כמה נצטרך.נראה לך טבעי שאתה מחכה שהמוט יפגוש את המוטות בטחון ואז לעלות? זה נראה כאילו זה מוציא אותך מריכוז כל הזמן.
ורון, חזה! להוציא בכל הכוח! הוא קורס שאתה בתחתית
בעצת אלעד אני לא מנסה כרגע לשמור על גב תחתון- במשקלים גבוהים, שיהיה עומס על הגב התחתון זה יסתדר מעצמו.תרים חזה ותחזיק את הגב התחתון טוב טוב.
יהיה בעיה לשים פלטות, כי זה יפריע במידה ותעמוד רחב או תשנה עמידה וכו'.
פשוט צא מהכלוב, כשאתה בכשל, תוריד ידיים מתחת למוט וקפוץ קדימה.
או שתוותר על עומק.
אוקיי, אתחיל לכווץ למעלה.לא אמרתי שלא צריך להחזיק על הגב, אמרתי שכל עוד אין משקל משמעותי על הגב זה די קשה להימנע מבאט ווינק.
אוקיי, תודה רבה 😃אם יש מישהו שיודע לעשות בחד"כ שלך, זה יהיה הכי טוב, זו תנועה לא כ"כ אינטואיטיבית. תתחיל מלהחזיק את המוט ולקפוץ למעלה, לא קדימה, ואל תרד עם המוט מתחת לברך בשלב הזה, קח דיפ קטן ותקפוץ. תחשוב על להתמתח תוך כדי הקפיצה, ולירות את המרפקים קדימה.
לא ולא:nono:באט וינק כל עוד הוא לא מוגזם, אין איתו שום בעיה.
קלין לדעתי הוא מסובך מידי ללמידה, עדיף פנדלאיי או מתח עם משקל
אוקיי, תודה.בקשר לסקוואט- שיפור משמעותי! באמת שיפור משמעותי.
המוטות בטחון דופקים לך את הסט- אתה מאבד כיווץ בגב התחתון בצורה רצינית, אין לך באונס טוב
רואים שאתה מחכה לפגוע במוטות- 2-3 אימונים בלי המוטות בטחון ולדעתי יהיה לך כבר סקוואט יציב שאפשר להתחיל לעבוד איתו ולהתקדם
בקשר לפאוורקלין- תתרגל את התנועה כמו בספר, אתה עוד לא בשלב של להתחיל מתחת לברך ולעשות תנועה רציפה יש יותר מדי דברים לתקן פה.
תתחיל מללמוד לקפוץ עם ידיים ישרות, מלגעת באותו המקום על הירך ולהיכנס מתחת למוט(כולל ללמוד את הראק פוזישן)
אני הייתי ממליץ גם להשתמש בהוק גריפ ואחיזה רחבה קצת יותר מדדליפט רגיל.
אין תחליף לPC, למרות שבראיה לאחור אני הייתי משנה קצת ולא עושה רק פאוורקלין אלא משלב מתח בSS, כי אז אתה מסיים ומצליח לעשות 6 חזרות בקושי אבל ללא ספק לא הייתי מוותר על הפאוורקלין
ותכלס כשיודעים כבר לעשות דדליפט לא מאוד קשה ללמוד את התרגיל
אוקיי, אחרי שהטכניקה בסדר אפסיק להסתכל לצד, תודה רבה 😃אתה כבר עכשיו יורד עמוק מאוד(מדי) אבל זה נראה סקוואט סוף סוף
יש אור ירוק לדעתי להתחיל לעלות במשקלים לאט לאט, כשהמשקל יהיה מאתגר אתה לבד תתחיל לעשות טווח קטן יותר
משהו נוסף, תפסיק להסתכל לצדדים באמצע הסט, יש לחץ על החוליות הצוואריות במיוחד בזמן הסט עצמו, רוטציה+עומס(פשיטה או כיפוף) זה מנגנון לפריצת דיסק, אתה יכול להיפצע סתם...
אוקיי, אחרי שהטכניקה בסדר אפסיק להסתכל לצד, תודה רבה 😃
אמשיך לעדכן כל אימון עד 60 ק"ג ומשם נוריד את הקצב.
אני מבין, אני ראיתי המון סרטונים של ריפטו, למדתי מהספר, מהפורטל, למדתי ממשה ביעוץ, עם אלעד (STARDUST), עם המדריך בחדר כושר שלי ואני כבר יודע את התנועה, הבעיה היא בביצוע שלה.לא, הטכניקה עדיין לא בסדר. זה אכן נראה טוב יותר מהקודמים, אבל עדיין הטכניקה לוקה בחסר.
העניין הוא שנראה שאתה לא באמת מבין את התנועה (?). תנסה לשנן את "השלבים" החשובים ולעבוד עליהם במהלך התנועה.
מהסתכלות בסרטון, הברכיים גולשות, יש בעיית היפ דרייב, ונראה שאין לך שליטה בתנועה.הירידה צריכה להיות הרבה יותר מבוקרת, אבל זה יפתר בקלות.
לפני שאתה מתחיל את התנועה, "תיזכר במה אתה צריך לעשות": שלח את הברכיים קדימה בשליש הראשון של התנועה, תעצור את הברכיים ותדחוף אותם לצדדים כל הזמן. תשב לאט אחורה, תשאיר את הגב מכווץ ואת החזה למעלה (אצלך זה נראה בסדר גמור במהלך התנועה), תגיע למטה ואז תדחוף את הברכיים חזק לצדדים ותעלה (כמובן תעלה כמו שצריך...). אין צורך לרדת כל כך עמוק. תתקן ותעלה סרטון נוסף.
בהצלחה 😃
לא, הטכניקה עדיין לא בסדר. זה אכן נראה טוב יותר מהקודמים, אבל עדיין הטכניקה לוקה בחסר.
העניין הוא שנראה שאתה לא באמת מבין את התנועה (?). תנסה לשנן את "השלבים" החשובים ולעבוד עליהם במהלך התנועה.
מהסתכלות בסרטון, הברכיים גולשות, יש בעיית היפ דרייב, ונראה שאין לך שליטה בתנועה.הירידה צריכה להיות הרבה יותר מבוקרת, אבל זה יפתר בקלות.
לפני שאתה מתחיל את התנועה, "תיזכר במה אתה צריך לעשות": שלח את הברכיים קדימה בשליש הראשון של התנועה, תעצור את הברכיים ותדחוף אותם לצדדים כל הזמן. תשב לאט אחורה, תשאיר את הגב מכווץ ואת החזה למעלה (אצלך זה נראה בסדר גמור במהלך התנועה), תגיע למטה ואז תדחוף את הברכיים חזק לצדדים ותעלה (כמובן תעלה כמו שצריך...). אין צורך לרדת כל כך עמוק. תתקן ותעלה סרטון נוסף.
בהצלחה 😃
צר לי, אבל אתה לא יכול לנבא מה יקרה בעתיד.
שיתקן את הגב בעיקר, שלא יצבור הרגל מגונה בהמשך.
העומק לא רלוונטי.
אתה מדריך כושר? בן 17? איך לעזאזל קיבלו אותך?לא מנבא את העתיד אבל נראה לי שהוא לא שונה מכמה עשרות שלימדתי לעשות סקוואט במהלך השנתיים האחרונות.
יש לך את ויבריל שיעיד כמה אנשים אצלנו עושים סקוואט מלא בוריאציה זו או אחרת(היי באר, לואו באר, עמידה רחבה/צרה, פרונט סקוואט, מוט אולימפי, מוט קצר, משקל גוף ומשקולות יד למבוגרים)
לא חושב שיש מכון פיטנס בעיר שיש בו כ"כ הרבה אנשים שמתחילים לעשות סקוואט מלא/פרס כמו אצלנו.