הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך יעוץ לחיטוב

• פותח/ת השרשור shiber
  • פורסם בתאריך

shiber

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
טוב, אז החלטתי שאני רוצה להוריד אחוזי שומן ולהיכנס לחיטוב בכל הכוח
אז הנה קצת תמונות:

2nk3siu.jpg

20fyfl1.jpg

גובה 1.76
משקל 78.

לפי מה שהבנתי, אני עכשיו עומד על 12 אחוזי שומן.
היעד שלי כרגע הוא 10-9 אחוז.
ואני לא מחפש לגדול, רק לשמור על המסת שריר שלי. ולא אכפת לי לאבד קצת מהמסה. - (זה היעד שלי) -

ועכשיו לגבי הייעוץ:
רציתי לדעת מה יהיו ההשלכות של שינוי דרסטי בהכנסת הקלוריות שלי-(גירעון קלורי גדול)-ושימרה על ערכים סבירים +אימונים מסודרים.
אז,
עד היום הייתי צורך כ-2500-3000 קלוריות ביום, מתאמן abc 4 פעמים בשבוע, 2-3 אירובי פעמיים בשבוע.
ועכשיו, אני צורך כ-1000-900 קלוריות ביום. הפחתתי ב60% את
הפחמימות שאני צורך.
(ומוסיף קלוריות שנשרפו אחרי אירובי).
מתאמן ab בין 3 פעמים בשבוע, ועושה אימוני HIIT של 10 דקות (30-30), 4-5 פעמים בשבוע.

אשמח לשמוע מה אתם חושבים,
ואם יש כאן מישהו שירד לאחוז שומן הזה (%9-10) אשמח לשמוע איך הוא עשה זאת, טיפים יתקבלו בברכה.
תודה 😃

הכמות הנמוכה מאוד של קלוריות שאתה אוכל לא תתן מראה יותר חטוב וירידה בשומן בלבד
אתה סביר להניח תשרוף גם שריר בשביל אנרגיה ואולי גם תפצע..
אתה צריך לקרוא קצת לפני שאתה עושה דברים..
יש לך גנטיקה טובה,חבל לבזבז אותה בטיפשות

• פותח/ת השרשור
הכמות הנמוכה מאוד של קלוריות שאתה אוכל לא תתן מראה יותר חטוב וירידה בשומן בלבד
אתה סביר להניח תשרוף גם שריר בשביל אנרגיה ואולי גם תפצע..
אתה צריך לקרוא קצת לפני שאתה עושה דברים..
יש לך גנטיקה טובה,חבל לבזבז אותה בטיפשות

אני עושה את זה רק 3 ימים..
ובמבה, הייתי שמח לשמוע על כמה קלוריות כן הייתה ממליץ ליום, וכמה אימוני אירובי וכוח בשבוע הייתה ממליץ לי לעשות בשביל להגיע לירידה באחוזי שומן באופן "מקסימלי".
וכן, אני יודע שיש את כל המאמרים בקילוגרם, אבל אני מרגיש שזה לא כלכך נוגע בי, ומעדיף לשמוע מאנשים שהצליחו ליישם את יעדם. אז אם תוכל גם להמליץ לי על כמה ערכים-(חלבונים,פחמימות,שומנים)-מומלץ להגיע ביום זה יעזור מאוד, תודה.

אני עושה את זה רק 3 ימים..
ובמבה, הייתי שמח לשמוע על כמה קלוריות כן הייתה ממליץ ליום, וכמה אימוני אירובי וכוח בשבוע הייתה ממליץ לי לעשות בשביל להגיע לירידה באחוזי שומן באופן "מקסימלי".
וכן, אני יודע שיש את כל המאמרים בקילוגרם, אבל אני מרגיש שזה לא כלכך נוגע בי, ומעדיף לשמוע מאנשים שהצליחו ליישם את יעדם. אז אם תוכל גם להמליץ לי על כמה ערכים-(חלבונים,פחמימות,שומנים)-מומלץ להגיע ביום זה יעזור מאוד, תודה.
תשמע הבעיה איתך שאתה כבר הכנסת את עצמך לבוץ..סביר להניח שהחילוף חומרים שלך השתנה בעקבות הדיאטה שעשית ...
הייתי ממליץ לך לחזור לנייטרלי לתקופה של שבועיים-שלוש (ללא אירובי אפילו) ולהתחיל את הירידה מחדש במתכונת דיאטת דלת פחמימה בגרעון של 400 קל' מהתחזוקה.
לגבי דיאטת דלת פחמימה אתה יכול לחפש בפורטל את - Anabolic diet או את UD2

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית