הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב מרץ 2013,דעתכם

nadavba55

משתמש פעיל
561
1
נק' מוניטין:
-7
561
1
צריך את דעתכם אנשים.
בשני החיטובים האחרונים שלי ההייתי בגירעון של650-700קלוריות יום א-ה ביום שישי תחזוקה,ובשבת תחזוקה אולי 150-200 קלוריות יותר.
התוכנית היתה חיטוב של 6 שבועות הבעיה שהיו יוצאים לי פעם ב.. ציטים אז החיטוב נמשך משהו כמו 3 חודשיים.
הבעיה שחיטוב של חודשיים + מתסכל אותי,גם כי קשה מבחינת התזונה,וגם כי אני ממש ממש מתבאס על משקלי העבודה שאני חייב להוריד
חשבתי השנה לעשות חיטוב אולי קצת יותר חריף,וקצר התוכנית היא גירעון של 850-1000קלוריות ביום( BMR שלי הוא 2400) ושישי,שבת תחזוקה.
מה אתם אומרים?יעיל?
אגב אני שוקל לקחת יוהמבין במהלך החיטוב
חברה דעתכם,כול דבר יתקבל בברכה
תודה

למה שתרד במשקלים בחיטוב? אם אתה עושה נכון, יחד עם תוכנית מתאימה אתה יכול אפילו לעלות.
וותר על היוהמבין.
דיאטה קיצונית לא תיתן כלום.

• פותח/ת השרשור
למה שתרד במשקלים בחיטוב? אם אתה עושה נכון, יחד עם תוכנית מתאימה אתה יכול אפילו לעלות.
וותר על היוהמבין.
דיאטה קיצונית לא תיתן כלום.

זה העניין אני הבעיה שבחיטוב ארוך יחסית ומאוזן אני בדוק ישבר ויתחיל ציטים שבועיים,אבל אם אני אומר לעצמי יאללה חודש אחד אני אצליח לשלוט על עצמי הרבה יותר טוב

זה העניין אני הבעיה שבחיטוב ארוך יחסית ומאוזן אני בדוק ישבר ויתחיל ציטים שבועיים,אבל אם אני אומר לעצמי יאללה חודש אחד אני אצליח לשלוט על עצמי הרבה יותר טוב
2 אפשרויות:
1- דיאטה רגילה, גם ככה אחרי חודש בערך, אתה יכול להתחיל העמסות [עד +1000 מעל התחזוקה].
2- דיאטת דל פחמימה [UD2] למשך חודש, רק תדע שהיא מפרכת וקשה מאוד.
בספק אם תשרוד את השבוע הראשון [לפחות את ה4 ימים הראשונים].
לאכול 800-1000 קל' ביום, ישרוף לך את כל השריר ולא יעזור בכלום.

צריך את דעתכם אנשים.
בשני החיטובים האחרונים שלי ההייתי בגירעון של650-700קלוריות יום א-ה ביום שישי תחזוקה,ובשבת תחזוקה אולי 150-200 קלוריות יותר.
התוכנית היתה חיטוב של 6 שבועות הבעיה שהיו יוצאים לי פעם ב.. ציטים אז החיטוב נמשך משהו כמו 3 חודשיים.
הבעיה שחיטוב של חודשיים + מתסכל אותי,גם כי קשה מבחינת התזונה,וגם כי אני ממש ממש מתבאס על משקלי העבודה שאני חייב להוריד
חשבתי השנה לעשות חיטוב אולי קצת יותר חריף,וקצר התוכנית היא גירעון של 850-1000קלוריות ביום( BMR שלי הוא 2400) ושישי,שבת תחזוקה.
מה אתם אומרים?יעיל?
אגב אני שוקל לקחת יוהמבין במהלך החיטוב
חברה דעתכם,כול דבר יתקבל בברכה
תודה
קודם כל אתהצריך לשנות את המחשבה שלך..
גרעון יותר גדול לא בהכרח יביא לשריפה גדולה יותר של שומן
גרעון של 850 1000 על ההתחלה זה טיפשי.
עדיף לך להתחיל מ300-400 ולהוריד כל פעם שאתה נתקע במשקל.
פעם ב.. צ'יטים בחיטוב לא אמורים להעריך אותו פי 2...אתה עושה משהו לא נכון

• פותח/ת השרשור
קודם כל אתהצריך לשנות את המחשבה שלך..
גרעון יותר גדול לא בהכרח יביא לשריפה גדולה יותר של שומן
גרעון של 850 1000 על ההתחלה זה טיפשי.
עדיף לך להתחיל מ300-400 ולהוריד כל פעם שאתה נתקע במשקל.
פעם ב.. צ'יטים בחיטוב לא אמורים להעריך אותו פי 2...אתה עושה משהו לא נכון

זהו אחי זה הבעיה,שאתה בחיטוב תקופה של כמה שבועות אתה מתחיל להתחרפן, ושאתה עושה ציט זה כבר לא ציט רגיל אתה מוצא את עצמך פתאום מכניס 3000קלוריות מעל התחזוקה
תאמינו לי אין לי מושג מה לעשות השנה..

זהו אחי זה הבעיה,שאתה בחיטוב תקופה של כמה שבועות אתה מתחיל להתחרפן, ושאתה עושה ציט זה כבר לא ציט רגיל אתה מוצא את עצמך פתאום מכניס 3000קלוריות מעל התחזוקה
תאמינו לי אין לי מושג מה לעשות השנה..
ספר לי על זה
זה כי החיטוב שלך לא היה מבוקר
התחלת עם 650-700 קלוריות גרעון....בחיית אני בגרעון כזה בסוף החיטוב שלי
קח דברים באיזי
לפעמים LESS IS MORE ובמיוחד במקרה הזה

השנה תעשה את החיטוב כמו שצריך..תהיה בגרעון של 300-400 בהתחלה ותעלה את הגרעון שאתה נתקע
תאכל כמו שצריך ואל תתפזר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית