הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הזמנה קבוצתית

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
אני מחפש אנשים להזמנה קבוצתית, של:
-שרוולי ברכיים של Rehband
-נעלי הרמה VS.

מישהו מעוניין להצטרף?
אגב, צריך מישהו שיהיה אחראי על כל ההזמנה, פשוט אין לי זמן כרגע 😵
וגם אין לי ת.ז עדיין facepalm

• פותח/ת השרשור
הקפצה, שאנשים יראו.
אני בטוח שלפחות לגבי השרוולים, יהיו עוד 3 לפחות..

אם אתם צריכים עזרה בבחירת נעליים או תומכי ברכיים תשאלו אותי, יצא לי להזמין את שניהם בזמן האחרון
אני קניתי את הנעליים של RISTO הם ממש איכותיות אבל יקרות .

אם אתם צריכים עזרה בבחירת נעליים או תומכי ברכיים תשאלו אותי, יצא לי להזמין את שניהם בזמן האחרון
אני קניתי את הנעליים של RISTO הם ממש איכותיות אבל יקרות .

הנעליים שלי (בנות שנתיים וקצת) הן Risto white thunder, לצערי מתפרקות.
אני חושב שאני אזמין אדידס בקרוב, רק צריך להיות בטוח איזו מידה להזמין (רגליים קצת גדולות ולא מצאתי בארץ חנות אדידס עם מידות 48+).

הנעליים שלי (בנות שנתיים וקצת) הן Risto white thunder, לצערי מתפרקות.
אני חושב שאני אזמין אדידס בקרוב, רק צריך להיות בטוח איזו מידה להזמין (רגליים קצת גדולות ולא מצאתי בארץ חנות אדידס עם מידות 48+).

יש חנויות בארץ שמוכרות אדידס הרמת משקולות?

כן, אני מכיר לפחות חנות אחת (אשדוד) אבל המחיר לא מוצדק
גם בכל מועדון weightlifting(אצלנו לדוג' מוכרים) יש מכירה של נעליים, מאמין שגם באסא תוכל לקנות ובכל קבוצת WL שהיא אם אתה במידת נעל סבירה ולא 49

באסא אין... באשדוד לא אהבתי את הדגם, סוליה קצת נמוכה... הם מוכרים גם אדידס?

מוזר הייתי בטוח שלא בעיה להשיג בכל מועדון גדול נעליים
אין לי מושג מה מוכרים ומה לא..
.
אין פה מישהו שמתאמן שם על בסיס קבוע בפורום?

אני מוכן לטפל בנושא. כל מי שמעוניין שירשום כרגע רק מה הוא רוצה (בלי מידע נוסף שכרגע לא רלוונטי כגון מקום מגורים וכו') ובשבוע הבא נתחיל להתקדם.

באס"א אין הזמנה של נעליים בשוטף - לפני המון המון זמן היו כמה הזמנות נקודתיות של הקבוצות השונות אבל זה לא משהו שבשגרה, וגם יצא להם עסק יקר (Ironwork III).

• פותח/ת השרשור
שרוולים ונעלי vs.
השרוולים small לגבי הנעליים המידה לא בטוחה, עעדכן בקרוב.
אגב, אולי משה יעשה לנו טובה ענקית וישלח לנו הוא את החבילה לארץ?

אני הזמנתי את החדשות של RISTO, יקרות אבל לפי דעתי שווה, יש מידות גדולות גם, עד 16

לא יודע, בשביל נעל שעולה כמעט כמו אדידס ציפיתי ליותר עמידות, אמנם שנתיים - אבל מלבד אימוני הקבוצה בהרמת משקולות בחיפה הן מעולם לא דרכו בחוץ.
לפני שקניתי את הנעליים של ריסטו מצאתי מדריך יחסית מפורט למידות שלהם והנעל שהזמנתי התאימה בול, צריך למצוא אותו דבר עבור אדידס.

גם מעוניין אבל אשמח אם ההזמנה תצא בחודש הבא רק , אני מאמין שלאף אחד זה לא לחוץ כל כך [תקנו אותי אם אני טועה] וככה אני יוכל להתארגן על הכסף.
ובנימה זו אשמח אם מישהו ימליץ לי על נעל של אדידס לגובה 1.65 באיכות טובה מאוד שמתקרבת לריסטו במחיר סביר. אם לא נקנה ריסטו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית