עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני סטודנט עני(עובד אומנם) שעדיין משקיע בתחביבים שלו: נעליים של ריסטו, 2 זוגות שרוולים של TOMMY KONO ועכשיו זוג שרוולים כחולים של REHBAND(יקר), חגורה סטנדטית מHOP, וwrist wraps של inzer ו10 חולצות כותנה מWS barbell או ironville
העיקר שזה מושקע במשהו טוב
בקשר לנעליים זולות שובבני אני הייתי מחפש חנות ששולחת Wei Rui או Werksan שתיהן חברות מעולות והעקב פחות דרמטי מVS. יש אצלנו מתאמן עם wei rui מרוצה מאוד.
יש לך גם את האדידס ב90 דולר שנראה שהולכות עכשיו חזק, לויבריל ולעוד חבר יש אותן והם מרוצים מאוד.
אם היית שואל אותי מה עדיף- חומר הכי פחות דחיס שיש, מבחינתי עקב עץ
הנה נחש מה אתה אומר על הנעל הזאתי? עקב של 0.75 אינ'ץ עם סוליה מעץ והחברה שציינת פה . יכולה להוות תחליף ראוי לריסטו הזאת לגמדים כמוני?http://www.maxbarbell.com/products/vx3-wei-rui-weightlifting-shoes
נראת אחלה נעל עם סולייה מעץ ומחיר סביר..
עדיף עקב מעץ על העקב של הvs ישחיף1אני מעדיף את הVS, זה גם יוצא אותו מחיר.
אגב, מי זה ריצ'רד?
אגב, מי זה ריצ'רד?
השאלה הגדולה האם העקב שלה מתאים ל1.65 , מה אתה אומר ?כן דני עדיף שתקנה את הWei Rui היא הרבה יותר איכותית מהVS ובמחיר דומה
אתה מתכוון מבחינת גובה העקב?השאלה הגדולה האם העקב שלה מתאים ל1.65 , מה אתה אומר ?
בדיוק.אתה מתכוון מבחינת גובה העקב?
איזה אתה הכי ממליץ לגובה שלי 1.65 חוץ מהריסטו?אני רואה שהמחירים "קצת" עלו בשנתיים האחרונות. הכי זול שמצאתי עד כה (לא כולל מיסים, עבור זוג אחד):
Adidas Powerlift Trainer ב407 ש"ח
Wei Rui ב430 ש"ח
Adidas Ironwork III ב490 ש"ח (מספר מידות מצומצם מאוד)
Adidas Power Perfect 2 ב563 ש"ח
VSA ב592 ש"ח (בלי לדבר עם ריצ'רד)
Adidas Adistar ב710 ש"ח
Risto Olympico ב714 ש"ח
Adidas Adipower ב814 ש"ח
אם מישהו מצא יותר זול הוא מוזמן לשתף 😃
איזה אתה הכי ממליץ לגובה שלי 1.65 חוץ מהריסטו?
תלך לפי הגבוהה שלך , כמה אתה ?אחרי שהשוואתי קצת, נראה לי העקב של wei rui קצת נמוך, מעדיף עקב גבוהה.
יש פה מישהו שמעדיף עקב נמוך?
אני רואה שהמחירים "קצת" עלו בשנתיים האחרונות. הכי זול שמצאתי עד כה (לא כולל מיסים, כולל משלוח, עבור זוג אחד):
Adidas Powerlift Trainer ב407 ש"ח
Wei Rui ב430 ש"ח
Adidas Ironwork III ב490 ש"ח (מספר מידות מצומצם מאוד)
Adidas Power Perfect 2 ב563 ש"ח
VSA ב592 ש"ח (בלי לדבר עם ריצ'רד)
Adidas Adistar ב710 ש"ח
Risto Olympico ב714 ש"ח
Adidas Adipower ב814 ש"ח
אם מישהו מצא יותר זול הוא מוזמן לשתף 😃