עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לוקח הלוואות גם בחינם אחי.
תלוי מאיפה אתה בא...אין כזה דבר הלוואות בחינם (;
הנעליים שלי (בנות שנתיים וקצת) הן Risto white thunder, לצערי מתפרקות.
אני חושב שאני אזמין אדידס בקרוב, רק צריך להיות בטוח איזו מידה להזמין (רגליים קצת גדולות ולא מצאתי בארץ חנות אדידס עם מידות 48+).
השאלה מה זה "מתפרקות".
אם מדובר רק בסוליה שנשחקה אפשר לארגן סוליה חדשה.
כל עוד הנעל פיזית מבחוץ לא קרועה והעקב לא שבור לא רואה סיבה לרוץ לקנות נעל חדשה, זה די יקר ולעשות שפצורים לנעל קיימת יעלה כמה עשרות שקלים.
לי יש את הrippetoe boot- גם נעל שיוצרה ע"י ריסטו, אני איתה שנה וחצי, היא אומנם מכוערת(קניתי אותה מכוערת) ולא מתחרה באדידס מבחינת מראה, אבל חוץ מהשרוכים שאני צריך להחליף היא פיקס ואני מאוד מרוצה, לא עושה סקוואט עם אף נעל אחרת.
הבלאי שיש לי בנעל כמו כל נעל אחרת שאני נועל הרבה לא משהו מיוחד
מה קרה אנשים?
לאף אחד אין כסף לנעליים או שרוולים? :(
עכשיו יש 6:)יש לך כאן 5 אנשים מעוניינים ואחד שייקח על עצמו את ההזמנה (ה-דולר), יאללה להריץ 😵💫🥊
יש שחיקה פונקציונלית בעקב, לא רק מראה פיזי, הבלאי הוא משמעותית יותר גבוה מכל נעל אחרת שברשותי. אולי בהזדמנות אני אצלם את הזוועה (הן נעולות בלוקר שלי בטכניון).
גם לשלם 800 שקל על נעל בגיל 31 זה לא כמו בגיל 20, אם זוג נעליים חדש של אדידס היה עולה מאה שקל עדיין היית מתקן את הנעליים?
נחש כמה שאלות :אני מסכים שאם זוג נעליים חדש היה עולה 300 שקל אפילו לא הייתי טורח לתקן זוג נעליים קיים מן הסתם
הבעיה שזה לא המצב והנעליים שקונים היום מגיעות מארה"ב(כל מדינה אחרת יקרה יותר), רק המעמ והמשלוח מסתכמים ב250 שקל
זה לפני העלות של הנעל עצמה, כשהמחירים נעים בין 90-200 דולר
לא יודע כסטודנט עני קשה לי לחשוב צלול אולי
אני מסכים שאם זוג נעליים חדש היה עולה 300 שקל אפילו לא הייתי טורח לתקן זוג נעליים קיים מן הסתם
הבעיה שזה לא המצב והנעליים שקונים היום מגיעות מארה"ב(כל מדינה אחרת יקרה יותר), רק המעמ והמשלוח מסתכמים ב250 שקל
זה לפני העלות של הנעל עצמה, כשהמחירים נעים בין 90-200 דולר
לא יודע כסטודנט עני קשה לי לחשוב צלול אולי
כשהייתי סטודנט עני לא התאמנתי לצערי, אבל אם הייתי מתאמן כנראה שזה היה עם אולסטאר או עם VSA. כשיש לך משכורת קבועה במשך כמה שנים אתה מוכן להשקיע הרבה יותר כסף בתחביבים שלך.
סייכו - תוסיף אותי לשרוולים, תמיד טוב שיהיה 😃
יש מחירים על מוצרים? כי אני גם צריך לחשב את השכר שלי 😃