הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
בהמשך לפוסט הזה: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=38528
היום הכאבים בקושי היו מורגשים והחלטתי ללכת להתאמן, בכוונה לקחתי את המשקלים אחורה עד שאני אדע שהטכניקה שלי מושלמת.<br>

אני יודע שהסט הראשון בסקוואט היה בזווית לא טובה וסט אחד בפרס מחקתי כי לא ראו אותי בכלל..
כל אימון אני אצלם ואעדכן כאן.
ולמי ששואל לגבי הכובע סיפר אותי בן אדם טיפש

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט בסדר, וותר על עומק ודאג שאתה לא קורס פנימה עם הברכיים.
אגב, איך אתה יכול להתאמן עם קצר? הברכיים שלי מתקררות אם אני לא עם שרוולים או מכנס ארוך.

בפרס המוט לא נוגע בחזה, אין תנועה מלאה, ואתה לוחץ רחוק, זה מאוד יקשה עלייך.
תרים מרפקים.

• פותח/ת השרשור
סקוואט בסדר, וותר על עומק ודאג שאתה לא קורס פנימה עם הברכיים.
אגב, איך אתה יכול להתאמן עם קצר? הברכיים שלי מתקררות אם אני לא עם שרוולים או מכנס ארוך.

בפרס המוט לא נוגע בחזה, אין תנועה מלאה, ואתה לוחץ רחוק, זה מאוד יקשה עלייך.
תרים מרפקים.

בדרך כלל אני שם שרוול אבל הסקוואט היה כ"כ קל שזה לא ממש שינה לי , ברור שבמשקל יותר כבד אני מוותר על העומק פרס אני אנסה לתקן את זה הרגשתי שאין תנועה מלאה..

• פותח/ת השרשור

הפרס נראה לי יותר טוב, מה דעתכם?
אין לי מושג למה הסקוואט לא בפוקוס אבל הסרטון די ברור..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תלחץ קרוב יותר לפנים [עד שפעם או פעמיים תקבל לפנים, לא ממש תדע כמה רחוק אתה], תיישר את מפרק היד, תוציא מרפקים, תכווץ את הישבן ותישען מעט אחורה.

סקוואט טוב מאוד, אני מעדיף לוותר על עומק.

• פותח/ת השרשור
תלחץ קרוב יותר לפנים [עד שפעם או פעמיים תקבל לפנים, לא ממש תדע כמה רחוק אתה], תיישר את מפרק היד, תוציא מרפקים, תכווץ את הישבן ותישען מעט אחורה.

סקוואט טוב מאוד, אני מעדיף לוותר על עומק.
תודה רבה על העזרה!
אני אראה את הDVD ואתמקד בפרס תמיד הייתה לי הרגשה שהוא לא משהו(לא יכול לתת מוניטין)

בהמשך לפוסט הזה: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=38528
היום הכאבים בקושי היו מורגשים והחלטתי ללכת להתאמן, בכוונה לקחתי את המשקלים אחורה עד שאני אדע שהטכניקה שלי מושלמת.<br>

אני יודע שהסט הראשון בסקוואט היה בזווית לא טובה וסט אחד בפרס מחקתי כי לא ראו אותי בכלל..
כל אימון אני אצלם ואעדכן כאן.
ולמי ששואל לגבי הכובע סיפר אותי בן אדם טיפש

דבר אחד בלט לי, אתה יורד נמוך מידי, ממש נמוך! שמתי לב שאתה גמיש אבל תרגיש חופשי לוותר על כל העומק הזה, תלמד לזהות את את השלב שבו שברת מקביל ומשם תתפוצץ למעלה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
דבר אחד בלט לי, אתה יורד נמוך מידי, ממש נמוך! שמתי לב שאתה גמיש אבל תרגיש חופשי לוותר על כל העומק הזה, תלמד לזהות את את השלב שבו שברת מקביל ומשם תתפוצץ למעלה

אנסה באמת לעבוד על זה יכול להיות שזה מה שתקע אותי, תודה.

כל עוד הוא בטכניקה טובה בדיפים, המצב מעולה.
גם אני עד לא מזמן הייתי עושה דיפים, לאחרונה ויתרתי על עמוק וגם הטכניקה והיציבה השתפרה פלאים.

• פותח/ת השרשור
כל עוד הוא בטכניקה טובה בדיפים, המצב מעולה.
גם אני עד לא מזמן הייתי עושה דיפים, לאחרונה ויתרתי על עמוק וגם הטכניקה והיציבה השתפרה פלאים.

הקטע הוא שאף פעם לא הייתה לי כוונה לעשות דיפים, אני ממש גמיש ואני יורד לשם די בקלות אני אנסה לוותר על העומק ..

הקטע הוא שאף פעם לא הייתה לי כוונה לעשות דיפים, אני ממש גמיש ואני יורד לשם די בקלות אני אנסה לוותר על העומק ..
זה בסדר, זה טוב מאוד, אני הייתי ממשיך עם הדיפים עד למצב שכבר לא יכולתי, אתה אמור כבר טבעית במשקל כבד לוותר על עומק.
זה אמור להסתדר לבד.

זה בסדר, זה טוב מאוד, אני הייתי ממשיך עם הדיפים עד למצב שכבר לא יכולתי, אתה אמור כבר טבעית במשקל כבד לוותר על עומק.
זה אמור להסתדר לבד.
כשל לוגי- אתה גם ככה לא במשקל כבד בסקוואט, איך עשית עד משקל כבד?
הטרלה1

לדעתי בדדליפט מ החזרה ה 3 עד ה 5 היה סבבה, בראשונות הגב שלך איבד את הצורה והחזה נפל קצת קדימה,
בפרס היד שלך שבורה לגמרי תנסה להוציא יותר מרפקים ולשמור על היד שתהיה בלי שבירה, תגעה בחזה, ושאתה מגיע למלעה אני לא רואה כלכך עם אתה מוסיף את הJERK בסוף התנועה.
הסקוואט נראה בסדר, אתה יכול לקצר אותו קצת (פחות עומק)
והדבר שהכי הכי הפריע לי והיה איום ונורא זה המוזיקה שיש לכם שם :nono:.
עלה והצלח!

• פותח/ת השרשור
לדעתי בדדליפט מ החזרה ה 3 עד ה 5 היה סבבה, בראשונות הגב שלך איבד את הצורה והחזה נפל קצת קדימה,
בפרס היד שלך שבורה לגמרי תנסה להוציא יותר מרפקים ולשמור על היד שתהיה בלי שבירה, תגעה בחזה, ושאתה מגיע למלעה אני לא רואה כלכך עם אתה מוסיף את הJERK בסוף התנועה.
הסקוואט נראה בסדר, אתה יכול לקצר אותו קצת (פחות עומק)
והדבר שהכי הכי הפריע לי והיה איום ונורא זה המוזיקה שיש לכם שם :nono:.
עלה והצלח!

חחחח באמת מוזיקה נוראית, תודה!

• פותח/ת השרשור

בפרס חזרות 4,5 היו יותר טובות ובסטים הבאים שיפרתי חבל שלא צילמתי...
מה עוד צריך לשפר? סקוואט נראה לי כבר הטכניקה טובה..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית