הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקע בדדליפט ובסקוואט

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
שלום אני סיימתי SS לפני שלושה שבועות ומאז אני ממשיך מסה עם 5X5 של ביל. משקל גוף 72.
משקלי עבודה:

סקוואט 105
דדליפט 125
בנצ 87.5
פרס 57.5
צין אפס 20 קילו

בקיצור אני בדיוק סיימתי את הריסט במשקלים ואני פשטו לא מצליח להתקדם בדדליפט ובסווקאט ואפילו ירדתי במשקלים האלה לעומת פלג גוף עליון שאני רק עולה ועולה.

מה לעשות ??

• פותח/ת השרשור
איך נכשלת? (ויתרת על האחרונה? הפלת?)

סקוואט אני בכלל מפחד להעלות כי ממש מצליח על הקסקס 105 אבל הסקוואט זה לא הבעיה העיקרית הבעיה זה הדדליפט שלי דעתי משפיע על הסקוואט הדדיפט הייתי עושה 125 עם טכניקה טובה והיום ניסיתי 125 היה לי ממש קשה ואחרי 2 חזרות הורדתי מהר את ה2.5 קילו בצצדים והמשכתי אני מעדיף תכניקה..
קיצה מה לעשות

• פותח/ת השרשור
1.72;maeq..
ויש לי מסת שריר יפה בערך 14% שומן בהחלט לפי דעת הקהל (חברים) נראה מצויין. אבל זה לא הקטע הקטע הוא למה אני נתקע ואיך להמשיך להתקדם במשקלים ???!!

1.72;maeq..
ויש לי מסת שריר יפה בערך 14% שומן בהחלט לפי דעת הקהל (חברים) נראה מצויין. אבל זה לא הקטע הקטע הוא למה אני נתקע ואיך להמשיך להתקדם במשקלים ???!!

אני בגובה שלך, מה אתה מתבייש ממנו?
כמה פרמטרים שיש לבחון,
1.טכניקה
2. תזונה
3.התאוששות

איך אתה עומד בהם?

סקוואט אני בכלל מפחד להעלות כי ממש מצליח על הקסקס 105 אבל הסקוואט זה לא הבעיה העיקרית הבעיה זה הדדליפט שלי דעתי משפיע על הסקוואט הדדיפט הייתי עושה 125 עם טכניקה טובה והיום ניסיתי 125 היה לי ממש קשה ואחרי 2 חזרות הורדתי מהר את ה2.5 קילו בצצדים והמשכתי אני מעדיף תכניקה..
קיצה מה לעשות

אתה צריך לגדל זוג ולהתאמץ. המשקל לא יעלה מעצמו לא משנה כמה הטכניקה טובה או כמה הרבה אתה אוכל.

• פותח/ת השרשור
עדיין לא הבנתם אותי.
א) אני ישן לפעמים 10 שעות כל לילה. אוכל מספיק 6 ארוחות גדולות ביום 150 גרם חלבון. טכניקה טובה גם פעם צילמתי והעלתי.
ב)פעם אחת ניסית 107.5 סקוואט והצלחתי 3 חזרות ואז עשיתי ריסט והגעתי ל105. דדליפט אני כל המזמן מנסה להעלות ולא מצליח.

יש לי שאלה אליך: כשאתה רושם שהצלחת 107.5 לשלוש חזרות אתה מתכוון שהיית אמור לעשות חמש אבל החלטת להפסיק בשלוש? האם אי פעם נכשלת בסקוואט?

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה אליך: כשאתה רושם שהצלחת 107.5 לשלוש חזרות אתה מתכוון שהיית אמור לעשות חמש אבל החלטת להפסיק בשלוש? האם אי פעם נכשלת בסקוואט?
אני מבין לאן אתה חותר והתשובה היא לא כי אין לי ראק אלא רק מתלה למוט ולא שומרים עליי ביקשתי פעם שישמרו עליי ועוד רגע מתתי כי האידיוט הפיל אותי אבל במקרה הספציפי הזה פשוט הצלחתי בקושי את החזרה השלישית חזרה רביעית וחמישית נראו בלתי אפשריים.

אני מבין לאן אתה חותר והתשובה היא לא כי אין לי ראק אלא רק מתלה למוט ולא שומרים עליי ביקשתי פעם שישמרו עליי ועוד רגע מתתי כי האידיוט הפיל אותי אבל במקרה הספציפי הזה פשוט הצלחתי בקושי את החזרה השלישית חזרה רביעית וחמישית נראו בלתי אפשריים.

אתה יודע כמה פעמים החזרה הראשונה הייתה נראת לי בלתי אפשרית וסגרתי 3X5? זה באמת בעיה שאין לך מוטות ביטחון תצטרך למצוא פיתרון..

זה כי אתה סתום.
מי עושה ריסט על ניסיון ראשון לחמישייה בPR שהוא נכשל בו? אתה אמור להריץ לפחות 3 אימונים על אותו משקל לפני הריסט..
וגם, אתה לא צריך ספוטר, אם אתה בכשל, אתה מוריד את הידיים מתחת למוט וקופץ קדימה.

• פותח/ת השרשור
יותר מעניינת אותי השאלה, ע"פ מה קבעת שסיימת SS?
א שכחתי להגיד אני עושה HB אם זה משנה משהו.
ב כי עשיתי ריסטים לסקוואט ולדדליפט נגיד בסקוואט כשהגעתי ל100 קילו והגעתי עכשיו ל105 ונתקעתי עוד פעם משמע סיימתי SS.

א שכחתי להגיד אני עושה HB אם זה משנה משהו.
ב כי עשיתי ריסטים לסקוואט ולדדליפט נגיד בסקוואט כשהגעתי ל100 קילו והגעתי עכשיו ל105 ונתקעתי עוד פעם משמע סיימתי SS.
ניסית ריסט רציני? הטכניקה הייתה טובה? ישנת טוב? ניסית דילאוד? שינית לסקוואט קל באמצע שבוע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית