ייעוץ כאב בעצם החזה

• פותח/ת השרשור yoska
  • פורסם בתאריך

yoska

משתמש מתחיל
160
8
נק' מוניטין:
-28
160
8
שלום
לפני חודש בערך קמתי בבוקר עם כאב בעצם החזה, אני מרגיש שהכאב הוא בעצם והוא מתחזק שאני לוחץ על המקום... זה עבר לי כעבור יומיים והמשיך לכאוב רק שעשיתי תנועות מסויימות כמו שכיבות סמיכה\מקבילים

מאז לא התאמנתי חודש ואתמול חזרתי להתאמן אימון חזה ראשון, אני קם בבוקר ועוד פעם יש לי את הכאב הזה, הכאב הוא חלש אם אני במצב רפוי, אבל כל תנועה חדה פתאום מכאיבה מאוד באזור

אני מאמין שזה דלקת בעצם החזה (אני נוטה לפתח דלקות מהר מאוד משום מה) אבל אני לא מבין איך, אני מתאמן שנה וחצי ודווקא אתמול האימון לא היה הכי אינטנסיבי וזה קרה לי... נגיד מקבילים שהייתי משער שיגרמו לזה עשיתי בעזרת משקל (ולא עם משקל כמו בד"כ) ככה שלא הייתה בעיה מהבחינה הזאת :S
מישהו יודע מה זה יכול להיות ואיך לטפל בזה ויותר חשוב איך למנוע שזה יחזור

שלום
לפני חודש בערך קמתי בבוקר עם כאב בעצם החזה, אני מרגיש שהכאב הוא בעצם והוא מתחזק שאני לוחץ על המקום... זה עבר לי כעבור יומיים והמשיך לכאוב רק שעשיתי תנועות מסויימות כמו שכיבות סמיכה\מקבילים

מאז לא התאמנתי חודש ואתמול חזרתי להתאמן אימון חזה ראשון, אני קם בבוקר ועוד פעם יש לי את הכאב הזה, הכאב הוא חלש אם אני במצב רפוי, אבל כל תנועה חדה פתאום מכאיבה מאוד באזור

אני מאמין שזה דלקת בעצם החזה (אני נוטה לפתח דלקות מהר מאוד משום מה) אבל אני לא מבין איך, אני מתאמן שנה וחצי ודווקא אתמול האימון לא היה הכי אינטנסיבי וזה קרה לי... נגיד מקבילים שהייתי משער שיגרמו לזה עשיתי בעזרת משקל (ולא עם משקל כמו בד"כ) ככה שלא הייתה בעיה מהבחינה הזאת :S

אם יש לך נטייה לדלקות, אז צמצם צריכה של אומגה 6 מהאוכל ובדוק האם המצב משתפר.

עשית בנץ' פרס ונגעת אם המוט בחזה.. זה קורה
וגם קבלת דומס מהאימון, אז זה עושה את הכאב יותר חזק..

• פותח/ת השרשור
עשית בנץ' פרס ונגעת אם המוט בחזה.. זה קורה
וגם קבלת דומס מהאימון, אז זה עושה את הכאב יותר חזק..

לדעת זה רק מזה?
כי אני נוגע ממש ממש זניח רק מרגיש את המוט ומעלה... בלי כאב בלי כלום

לדעת זה רק מזה?
כי אני נוגע ממש ממש זניח רק מרגיש את המוט ומעלה... בלי כאב בלי כלום

לא מזמן חזרה לי אותה תופעה כמו שלך...
כשחקרתי על זה מעט הבנתי שיש תסמונת שנקראת tieze, שהיא בעצם דלקת בחיבור בין הסטרנום( עצם החזה) לצלעות ולעיתים גם יותר למעלה מהאיזור שציינתי.
זה נובע בעיקר מעומס על השרירים הפועלים באיזור כך שמנוחה או הפחתה בעומס תעזור.

ואם אני לא מתאמנת אבל כואב לי בדיוק איך שאתם מתארים? ממש.. מאוד מאוד.. יכול להיות שהדלקת הזאת נגרמת גם מקור או מדברים אחרים? ולא רק מאימון יתר?

שלום

לא יכול להיות פשוט נתפסו שרירי החזה אחרי אימון בגלל עומס.פשוט תנוח כמה ימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית