הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב בדיאטת אטקינס

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך

ADAMG

משתמש פעיל
770
3
נק' מוניטין:
1,672
770
3
אהלן ,
כניראה מתחיל בימים הקרובים חיטוב לפי דיאטת אטקינס שהיא דיאטה דלת פחמימה למי שלא יודע,
הדיאטה מתחלקת ל4 שלבים בכל שלב שאתה עובר הכמות פחמימה עולה .
כרגע השלב הראשוני של הדיאטה הוא בעצם 14 יום של צריכה מינימלית ביותר של פחמימות ( 20 גרם ),
צריכת הפחמימה היא אך ורק מירקות ולא שום דבר אחר .
הדיאטה לא מתמקדת בספירת קלוריות אלא בהתנזרות מפחמימות לכן אפרט פה על כמויות של מאכלים רק המכילים פחמימה,
כרגע התפריט שלי הולך להיות משהו כזה לשבועיים הקרובים :

ארוחת בוקר :

2 ביצים \ 7-8 פרוסות פסטרמה
2 מלפפונים (כ-2 גרם פחמימה ליחיד )

ארוחת צהריים :

חזה עוף \ בשר בקר \ עוף בתנור \ דג וכל שאר סוגי הבשר למיניהם
עגבנייה ( כ- 9 גרם פחמימה ) \ אבוקדו ( כ-6 גרם פחמימה )

ארוחת ערב :

קופסת טונה
100 גרם גבינה לבנה 5% ( כ- 4.5 גרם פחמימה ) \ 100 גרם קוטג' 5% (כ-2.5 גרם פחמימה)

כמות פחמימה סופית - 12.5 - 17.5 גרם

* הירקות חושבו ע"י הנתונים בספרו של אטקינס והגבינות מהנתונים שעל גב הקופסא .
אני לא מחשב כמות חלבון ושומן כיוון שאין הגבלה בכמות לכן הכמויות נוטות להשתנות בהתאם לתיאבון , כנ"ל קלוריות כי הדיאטה לא עובדת לפי ספירת קלוריות.

בנוסף אני מתכוון להוסיף לתפריט מולטי ויטמין לתקופה הקצרה הזו כי אין מספיק מהמזון.
כיוון שאין הגבלה בכמויות של החלבונים אין בעיה לסגור חלבון כל יום .

מה דעתכם על התפריט ? התוכנית עצמה ?
האם מישהו התנסה בדיאטה זו או דלת פחמימה דומה לזו (AD) ? אשמח לשמוע דעות.
וכמובן שהדיאטה מתבצעת במקביל לאימונים ...

נערך לאחרונה:
כמה קלוריות זה ?
נראה לי אתה לא עובר את ה 1000 קלוריות שזה כלום וככה אתה תשרוף בנוסף לשומן גם הרבה שריר

• פותח/ת השרשור
כמה קלוריות זה ?
נראה לי אתה לא עובר את ה 1000 קלוריות שזה כלום וככה אתה תשרוף בנוסף לשומן גם הרבה שריר

הדיאטה אינה דוגלת בספירת קלוריות ובגלל זה אתה לא מוגבל בכמויות של המנות ! חוץ מהפחמימה כמובן.
היתרון בדיאטה הזו הוא הכמות הרבה של החלבונים והשומנים שאתה מכניס לגוף לכן הגוף שורף רק שומן ואין שריפה של שריר.

הדיאטה אינה דוגלת בספירת קלוריות ובגלל זה אתה לא מוגבל בכמויות של המנות ! חוץ מהפחמימה כמובן.
היתרון בדיאטה הזו הוא הכמות הרבה של החלבונים והשומנים שאתה מכניס לגוף לכן הגוף שורף רק שומן ואין שריפה של שריר.
יופי אתה בקושי עובר את ה 100 גרם חלבון זה לא הרבה בכלל ,
מה אתה אוכל ביום חזה עוף שני ביצים וטונה ? בקושי 90 גרם חלבון זה כלום !

אם כבר דיאטת דלת פחמימות ועתירה בשומן וחלבון, לך על AD,
הרבה יותר טובה ומחושבת מאטניקס שאני פחות אוהב אותה.

אהלן ,
כניראה מתחיל בימים הקרובים חיטוב לפי דיאטת אטקינס שהיא דיאטה דלת פחמימה למי שלא יודע,
הדיאטה מתחלקת ל4 שלבים בכל שלב שאתה עובר הכמות פחמימה עולה .
כרגע השלב הראשוני של הדיאטה הוא בעצם 14 יום של צריכה מינימלית ביותר של פחמימות ( 20 גרם ),
צריכת הפחמימה היא אך ורק מירקות ולא שום דבר אחר .
הדיאטה לא מתמקדת בספירת קלוריות אלא בהתנזרות מפחמימות לכן אפרט פה על כמויות של מאכלים רק המכילים פחמימה,
כרגע התפריט שלי הולך להיות משהו כזה לשבועיים הקרובים :

ארוחת בוקר :

2 ביצים \ 7-8 פרוסות פסטרמה
2 מלפפונים (כ-2 גרם פחמימה ליחיד )

ארוחת צהריים :

חזה עוף \ בשר בקר \ עוף בתנור \ דג וכל שאר סוגי הבשר למיניהם
עגבנייה ( כ- 9 גרם פחמימה ) \ אבוקדו ( כ-6 גרם פחמימה )

ארוחת ערב :

קופסת טונה
100 גרם גבינה לבנה 5% ( כ- 4.5 גרם פחמימה ) \ 100 גרם קוטג' 5% (כ-2.5 גרם פחמימה)

כמות פחמימה סופית - 12.5 - 17.5 גרם

* הירקות חושבו ע"י הנתונים בספרו של אטקינס והגבינות מהנתונים שעל גב הקופסא .
אני לא מחשב כמות חלבון ושומן כיוון שאין הגבלה בכמות לכן הכמויות נוטות להשתנות בהתאם לתיאבון , כנ"ל קלוריות כי הדיאטה לא עובדת לפי ספירת קלוריות.

בנוסף אני מתכוון להוסיף לתפריט מולטי ויטמין לתקופה הקצרה הזו כי אין מספיק מהמזון.
כיוון שאין הגבלה בכמויות של החלבונים אין בעיה לסגור חלבון כל יום .

מה דעתכם על התפריט ? התוכנית עצמה ?
האם מישהו התנסה בדיאטה זו או דלת פחמימה דומה לזו (AD) ? אשמח לשמוע דעות.
וכמובן שהדיאטה מתבצעת במקביל לאימונים ...
עזוב אותך אטקינס,לדעתי זו דיאטה טפשית,אין פה בקרה קלורית מסודרת ואין פה מספיק חלבון לאדם מתאמן
לך על AD או UD2
אני אישית עשיתי AD ואני יכול להגיד לך שאני מרוצה מאוד
מה גם,שחוץ מזה ששניהם דלי פחמימה,AD שונה לגמרי מאטקינס.

• פותח/ת השרשור
שוב אני אומר אין לי בעיה לסגור חלבון כי אני אוכל גם יותר מכמות הביצים המצויינת , לפעמים 2 טונות
וחזה עוף לפעמים גם 400 גרם כל היום , בכל אופן תודה.
אפשר לדעת למה עדיף לעבוד לפי AD ?

מומלץ על בקרה קלורית
-מדובר על כמויות ספציפיות שאני חושב שבחיטוב זה חובה
-מעמיסים שם פעמיים בשבוע מה שהכרחי מאוד ואין באטקינס

כדי להתאמן עצים עם משקולות צריך פחמימות (מילוי מאגרי גליקוגן) , שצריכות להשתלב בדיאטה - אם בצורת העמסות או לפני ואחרי אימון בצורה מדודה (TKD)

• פותח/ת השרשור
כדי להתאמן עצים עם משקולות צריך פחמימות (מילוי מאגרי גליקוגן) , שצריכות להשתלב בדיאטה - אם בצורת העמסות או לפני ואחרי אימון בצורה מדודה (TKD)

אני מתכנן העמסה אחת ל10 ימים של בערך 500 קלוריות מעל התחזוקה (תחזוקה 1800). זה היום היחיד שתהיה בו בקרה קלורית.

מישהו קרא את הספר ויש לו הצעות לשיפורים בנוגע לדיאטה הספציפית הזאת?

אם תאכל מעל למה שאתה שורף - אתה תשמין גם באטקינס. ואם אתה מתחיל לבצע העמסה פחמימות זו כבר לא דיאטת אטקינס.

זו סתם תזונה דלת פחמימה ללא בקרה קלורית.

• פותח/ת השרשור
אם תאכל מעל למה שאתה שורף - אתה תשמין גם באטקינס. ואם אתה מתחיל לבצע העמסה פחמימות זו כבר לא דיאטת אטקינס.

זו סתם תזונה דלת פחמימה ללא בקרה קלורית.

אוקיי הבנתי שאתם שוללים תדיאטה הזאת. יש מצב מישהו כאן קרא תספר וניסה תדיאטה הזאת לעוד חוות דעת?

אנשים מתעקשים לא להבין את זה כל פעם מחדש
אין דיאטה טובה יותר או יעילה יותר מהשנייה
כל אחת מציעה משהו חדשני שיוביל לתוצאות טובות
אבל האמת היא שכל מה שחשוב בדיאטה זה מאזן קלורי
תאכל 500 גרם פחמימה או 20 גרם פחמימה ביום, כל עוד אתה בגירעון קלורי אתה תרד במשקל

אוקיי הבנתי שאתם שוללים תדיאטה הזאת. יש מצב מישהו כאן קרא תספר וניסה תדיאטה הזאת לעוד חוות דעת?
למה אתה כ"כ מתעקש על אטקינס?
היא דיי ישנה וחוץ מלפתוח את העולם לדל פחמימה לא חושב שהיא עשתה משהו

למה אתה כ"כ מתעקש על אטקינס?
היא דיי ישנה וחוץ מלפתוח את העולם לדל פחמימה לא חושב שהיא עשתה משהו

נכון בהחלט, AD דיאטה מעולה ואני בטוח שיספרו לך את זה פה עוד הרבה חברים בפורום, שניסו וסיימו מרוצים.
אם כל הכבוד לאתקינס, הדבר החשוב בהפחתת משקל הינו גרעון קלורי שלילי, אם תאכל מעל התחזוקה חלבון שומן, אתה עדיין תשמין, גם ללא פחמימה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית