הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בקשר לקריאטין

• פותח/ת השרשור ta31
  • פורסם בתאריך

ta31

משתמש פעיל
316
4
נק' מוניטין:
-20
316
4
1) אפשר לקחת קריאטין בקיץ?
2) אם אני רוצה לעשות מסה וליצור היפרטרופיה מירבית כדאי לעבוד על טווח חזרות 10-12? כי במשקלים אני גם כה יעלה בגלל הקראטין..
3) ברגע שאני לוקח את זה בפעם הראשונה כדאי להעמיס או שאפשר רק לקחת5 גרם ביום וזהו..
4)הקריאטין זה כמו שייק חלבון? זה נוזלי?

תודה רבה רבה לעוזרים:)

מה זה משנה אם זה בקיץ או בחורף? אם אתה רוצה מראה מוצק יותר בקיץ, תשקול אם לקחת קריאטין(סופח נוזלים).
2) אם אני רוצה לעשות מסה וליצור היפרטרופיה מירבית כדאי לעבוד על טווח חזרות 10-12? כי במשקלים אני גם כה יעלה בגלל הקראטין..
אין פה מדע מדוייק, אם אתה רוצה ניפוח אז טווח החזרות יהיה מ-6 עד 10, 12 חזרות לדעתי מיותר.
3) ברגע שאני לוקח את זה בפעם הראשונה כדאי להעמיס או שאפשר רק לקחת5 גרם ביום וזהו..
יש כל מיני שיטות, אני אוהב יותר את שיטת הפירמידה לעלות לאט לאט ואז בשיא לרדת(העמסה).
קריאטין מגיע בצורת אבקה, יש לך סקופ בפנים ואתה שם כמה שאתה צריך בשייקר, שם מים, משקשק ושותה.
...

3 אנשים אמרו לי שאם שמים במים אז הוא שוקע אז עדיף לקחת כפית לשים בפה וכשזה בפה לשתות מים
יש את הסוג הMICRONIZED שזה גרגירים ממש ממש קטנים שמתערבבים במים, אבל גם הכפית זה נחמד [מומלץ לשתות עם הכפית NESTEA או משו מתוק אחר, לא מוגז, עם מים זה מגעיל יחסית]

יש את הסוג הMICRONIZED שזה גרגירים ממש ממש קטנים שמתערבבים במים, אבל גם הכפית זה נחמד [מומלץ לשתות עם הכפית NESTEA או משו מתוק אחר, לא מוגז, עם מים זה מגעיל יחסית]

יש לי שאלה קטנה פתחתי את הקריאטין (קניתי ממישהוא פרטי)
והוא נראה לי קצת מוזר קודם כל יש לו ריח של אבקת חלבון כמו שיש לבן דוד שלי אחת בננה אחת שוקולד
וגם המרקם שלו מוזר כזה בפה כמו גרגרים יותר גדולים של חול רק שזה לא חול LOL

יש לי שאלה קטנה פתחתי את הקריאטין (קניתי ממישהוא פרטי)
והוא נראה לי קצת מוזר קודם כל יש לו ריח של אבקת חלבון כמו שיש לבן דוד שלי אחת בננה אחת שוקולד
וגם המרקם שלו מוזר כזה בפה כמו גרגרים יותר גדולים של חול רק שזה לא חול LOL
זה אמור להיות ככה , מבחינת הריח לשלי יש את הריח של הגיינר כי אני שם אותם ביחד ונדבק לזה הריח..
לדעתי הכי נוח לשים את הכפית בפה לגרגר עם מים ולבלוע שאתה שם את זה בכוס אתה צריך למלא אותה כמה פעמים עד שאתה שותה הכל ולא נשאר ..

זה אמור להיות ככה , מבחינת הריח לשלי יש את הריח של הגיינר כי אני שם אותם ביחד ונדבק לזה הריח..
לדעתי הכי נוח לשים את הכפית בפה לגרגר עם מים ולבלוע שאתה שם את זה בכוס אתה צריך למלא אותה כמה פעמים עד שאתה שותה הכל ולא נשאר ..

אבל בחיים לא עירבבתי את זה אם הגיינר

לא הבנת, אמרת שקנית מבן אדם פרטי לא? יכול להיות שהיו לו עוד מוצרים ומזה נדבק הריח.. (אצלי זה קרה)
יכול ליהיות פשוט ממש שראיתי המוצרים אצלו היו סגורים באריזה הרמטית
והריח לא בא מהקופסה אלא אם אני ממש מריח בפנים כיאילו לאבקה עצמה יש ריח כזה...

יכול ליהיות פשוט ממש שראיתי המוצרים אצלו היו סגורים באריזה הרמטית
והריח לא בא מהקופסה אלא אם אני ממש מריח בפנים כיאילו לאבקה עצמה יש ריח כזה...
בסדר לא קריטי
אגב,יש קריאטין מונו גם בכדורים

כן.
לא בהכרח 10-12 חזרות לא בהכרח יפתח יותר היפרטרופה מטווח חזרות נמוך יותר..
אני מציע 5-8 חזרות עם כמה שיותר משקל
אתה יכול כמה שיטות: אפשר 20 גרם במשך שבוע ואז לחזק עם 5 בכל יום
או שפשוט 5 כל יום יעשה את העבודה
כמו שאמרו לך,זה מגיע באבקה (גם שייק חלבון מגיע באבקה ובגלל המים זה כאילו נוזלי)
מצטער על הדאבל פוסט אבל זה כי רק עכשיו ראיתי שביקשת שאגיב..אלו הן תשובותי מקווה שעזרתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית