היי 😃
אחרי שעשיתי את המהפך שלי עם היעוץ, רציתי להודות למשה על כל התהליך ולפרסם את התוצאות שהשגתי באמצעות היעוץ האישי (מגיע לו).
נתחיל במידע יבש-
לפני (2.12.12):
בן 13 (התחלתי שבועיים וקצת לפני יום הולדת 14)
175 ס"מ
66 ק"ג
20% שומן לפי משה | 22% לפי ליאור (MOONLight)
*גם משה וגם ליאור מעולים בהערכה ולכן נצמדתי להערכות שלהם, לא פוסל אף אחד אחר, פשוט יצא שהם העריכו לפני ואחרי
אחרי (2.2.13):אחרי שעשיתי את המהפך שלי עם היעוץ, רציתי להודות למשה על כל התהליך ולפרסם את התוצאות שהשגתי באמצעות היעוץ האישי (מגיע לו).
נתחיל במידע יבש-
לפני (2.12.12):
בן 13 (התחלתי שבועיים וקצת לפני יום הולדת 14)
175 ס"מ
66 ק"ג
20% שומן לפי משה | 22% לפי ליאור (MOONLight)
*גם משה וגם ליאור מעולים בהערכה ולכן נצמדתי להערכות שלהם, לא פוסל אף אחד אחר, פשוט יצא שהם העריכו לפני ואחרי
בן 14
176 ס"מ
63 ק"ג
14%-15% שומן לפי משה | 15% שומן לפי ליאור
בהתיחסות למשקל כן- ירדתי 3 ק"ג בחודשיים, לא הרבה.
אבל כשמתייחסים לחלק הכי חשוב, השומן, בעצם ירדתי 5%-7% אחוזי שומן בחודשיים (7% לפי ליאור 5% לפי משה).
לא ירדתי אפילו 1% שומן יחד תפריט מגעיל (לא טעים ולא מגוון) שבניתי בעצמי, לפני שהגעתי לייעוץ האישי, במשך 4 חודשים.
ולעומת זאת ביעוץ, לא רק שירדתי 5%-7% בחודשיים, אני גם:לא ירדתי אפילו 1% שומן יחד תפריט מגעיל (לא טעים ולא מגוון) שבניתי בעצמי, לפני שהגעתי לייעוץ האישי, במשך 4 חודשים.
1. למדתי טכניקה כמעט לגמרי בתרגילי הבסיס (אחרי עבודה היום עם אלעד [StarDust] הסקוואט מעולה, הדדליפט והפרס כמעט לגמרי)
2. צברתי שריר ועליתי במשקלי העבודה.
3. שיפרתי בהרבה את הריצות שלי- 4 דקות 3000, 3 דקות 2000, 30-45 שניות 1000, 0.3 ספרינט.
4. למדתי המון בנושא- משה לא רק אמר לי "אל תעשה X", הוא אמר "אל תעשה X כי Y", הוא הסביר והכין אותי להמשך, לא כמו דיאטן או מאמן אישי שיצמצם פרטים בשביל שתבוא שוב.
מבחינת הידע הייתה לי קפיצת מדרגה ענקית, יותר מהכל.
5. קיבלתי יחס אישי בכל בעיה קטנה כל הזמן, בין אם בשאלה כמו כמה מים לשתות ובין אם תיקוני טכניקה והתאמות בתפריט/ריצות ביחס למה שאני יכול (לדוג' מתי לרוץ, חילוק עדיף של הריצות וקיצוצי תפריט).
6. קיבלתי יחס סובלני, בחיים לא הייתה תגובה עצבנית או מזלזלת- כל התגובות היו סבלניות, רציניות ואיכותיות.
כמו שבתהליך לבד היו בעיות, גם ביעוץ היו (לא עם היעוץ עצמו, הבעיותהיו בגוף הדפוק שלי)-
מתוך החודשיים האלה היה חודש שלא זזתי במשקל (ופעם עליתי 0.7 ק"ג) וחודש שירדתי בגדול (הכי הרבה- 1.7 ק"ג בשבוע. הכי מעט- 0.7 ק"ג בשבוע. ממוצע- סביבות ה-1 ק"ג בשבוע), ומכאן הירידה האיטית- אם הייתה ירידה קבועה הייתי מגיע ל-60 ק"ג בפוסט הזה על 12% שומן, וזה רק מראה את המקצועיות של היעוץ שלמרות הבעיה עם הגוף שלי זה הלך נפלא.
זה התהליך מבחינת משקל-
שבוע ראשון:
65.8 ק"ג ירידה של 200 גרם (לא נחשב כי חצי מהשבוע עוד לא התארגנתי עם אירובי ותזונה)
שבוע שני:
65.7 ירידה של 100 גרם (מבחינתי לא ירדתי, 100 גרם זו תנודה במשקל, לא ירידה)
שבוע שלישי:
66 ק"ג עלייה של 300 גרם
שבוע רביעי:
65.3 ק"ג ירידה של 700 גרם
שבוע חמישי:
לא נשקלתי
שבוע שישי:
65.3 ק"ג אותו משקל מלפני שבועיים
שבוע שביעי:
63.6 ק"ג ירידה של 1.7 ק"ג
שבוע שמיני:
63.9 ק"ג עלייה של 300 גרם
שבוע תשיעי:
62.9 ק"ג ירידה של 1 ק"ג
הנה התמונות של לפני ואחרי-
לפני-
רפוי:4. למדתי המון בנושא- משה לא רק אמר לי "אל תעשה X", הוא אמר "אל תעשה X כי Y", הוא הסביר והכין אותי להמשך, לא כמו דיאטן או מאמן אישי שיצמצם פרטים בשביל שתבוא שוב.
מבחינת הידע הייתה לי קפיצת מדרגה ענקית, יותר מהכל.
5. קיבלתי יחס אישי בכל בעיה קטנה כל הזמן, בין אם בשאלה כמו כמה מים לשתות ובין אם תיקוני טכניקה והתאמות בתפריט/ריצות ביחס למה שאני יכול (לדוג' מתי לרוץ, חילוק עדיף של הריצות וקיצוצי תפריט).
6. קיבלתי יחס סובלני, בחיים לא הייתה תגובה עצבנית או מזלזלת- כל התגובות היו סבלניות, רציניות ואיכותיות.
כמו שבתהליך לבד היו בעיות, גם ביעוץ היו (לא עם היעוץ עצמו, הבעיותהיו בגוף הדפוק שלי)-
מתוך החודשיים האלה היה חודש שלא זזתי במשקל (ופעם עליתי 0.7 ק"ג) וחודש שירדתי בגדול (הכי הרבה- 1.7 ק"ג בשבוע. הכי מעט- 0.7 ק"ג בשבוע. ממוצע- סביבות ה-1 ק"ג בשבוע), ומכאן הירידה האיטית- אם הייתה ירידה קבועה הייתי מגיע ל-60 ק"ג בפוסט הזה על 12% שומן, וזה רק מראה את המקצועיות של היעוץ שלמרות הבעיה עם הגוף שלי זה הלך נפלא.
זה התהליך מבחינת משקל-
שבוע ראשון:
65.8 ק"ג ירידה של 200 גרם (לא נחשב כי חצי מהשבוע עוד לא התארגנתי עם אירובי ותזונה)
שבוע שני:
65.7 ירידה של 100 גרם (מבחינתי לא ירדתי, 100 גרם זו תנודה במשקל, לא ירידה)
שבוע שלישי:
66 ק"ג עלייה של 300 גרם
שבוע רביעי:
65.3 ק"ג ירידה של 700 גרם
שבוע חמישי:
לא נשקלתי
שבוע שישי:
65.3 ק"ג אותו משקל מלפני שבועיים
שבוע שביעי:
63.6 ק"ג ירידה של 1.7 ק"ג
שבוע שמיני:
63.9 ק"ג עלייה של 300 גרם
שבוע תשיעי:
62.9 ק"ג ירידה של 1 ק"ג
הנה התמונות של לפני ואחרי-
לפני-
מכווץ (זה היה חודש וחצי לפני התמונות שלמעלה אבל אותו אחוז שומן כמעט בוודאות):
אחרי-
רפוי:
מכווץ:
פרופיל:
די חפרתי, אבל חשוב לי להסביר לעומק על היעוץ.
עד עכשיו היו 2 פרסומים על תוצאות היעוץ, אחד של ויבריל והנושא הזה והם התמקדו בהסבר של נתונים לפני-אחרי ותמונות, לי היה חשוב גם להסביר יותר לעומק על היעוץ ומה קורה שם בנוסף (לא במקום) לתוצאות שהשגתי.
אני מאמין שאנשים שמתבלטים ישמחו לקבל את המידע הזה, ולמרות שדי חפרתי רוב ההודעה היא תמונות, פרטים של לפני אחרי והמעקב של המשקל, ככה שזה לא ממש מפוצץ חפירה ומקווה שלא יתעצלו לקרוא.
ולסיום-
תודה ענקית למשה, אין ספק שכל המהפך שלי בזכותו, אני חייב לו בגדול.
אני ממשיך עם היעוץ- שבועיים נייטרלי ויאללה SS 😵💫🥊🤪
לכל שאלה על היעוץ אני אשמח לענות בפרטי/במייל למי שיבקש (מי שלא יכול לשלוח פרטית שישלח לי הודעת אורחים)/סקייפ ומסנג'ר (כמו מייל)/באשכול הזה.