הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה התהליך שלי עם היעוץ האישי

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
היי 😃
אחרי שעשיתי את המהפך שלי עם היעוץ, רציתי להודות למשה על כל התהליך ולפרסם את התוצאות שהשגתי באמצעות היעוץ האישי (מגיע לו).

נתחיל במידע יבש-
לפני (2.12.12):
בן 13 (התחלתי שבועיים וקצת לפני יום הולדת 14)
175 ס"מ
66 ק"ג
20% שומן לפי משה | 22% לפי ליאור (MOONLight)
*גם משה וגם ליאור מעולים בהערכה ולכן נצמדתי להערכות שלהם, לא פוסל אף אחד אחר, פשוט יצא שהם העריכו לפני ואחרי
אחרי (2.2.13):
בן 14
176 ס"מ
63 ק"ג
14%-15% שומן לפי משה | 15% שומן לפי ליאור
בהתיחסות למשקל כן- ירדתי 3 ק"ג בחודשיים, לא הרבה.
אבל כשמתייחסים לחלק הכי חשוב, השומן, בעצם ירדתי 5%-7% אחוזי שומן בחודשיים (7% לפי ליאור 5% לפי משה).
לא ירדתי אפילו 1% שומן יחד תפריט מגעיל (לא טעים ולא מגוון) שבניתי בעצמי, לפני שהגעתי לייעוץ האישי, במשך 4 חודשים.
ולעומת זאת ביעוץ, לא רק שירדתי 5%-7% בחודשיים, אני גם:
1. למדתי טכניקה כמעט לגמרי בתרגילי הבסיס (אחרי עבודה היום עם אלעד [StarDust] הסקוואט מעולה, הדדליפט והפרס כמעט לגמרי)
2. צברתי שריר ועליתי במשקלי העבודה.
3. שיפרתי בהרבה את הריצות שלי- 4 דקות 3000, 3 דקות 2000, 30-45 שניות 1000, 0.3 ספרינט.
4. למדתי המון בנושא- משה לא רק אמר לי "אל תעשה X", הוא אמר "אל תעשה X כי Y", הוא הסביר והכין אותי להמשך, לא כמו דיאטן או מאמן אישי שיצמצם פרטים בשביל שתבוא שוב.
מבחינת הידע הייתה לי קפיצת מדרגה ענקית, יותר מהכל.

5. קיבלתי יחס אישי בכל בעיה קטנה כל הזמן, בין אם בשאלה כמו כמה מים לשתות ובין אם תיקוני טכניקה והתאמות בתפריט/ריצות ביחס למה שאני יכול (לדוג' מתי לרוץ, חילוק עדיף של הריצות וקיצוצי תפריט).
6. קיבלתי יחס סובלני, בחיים לא הייתה תגובה עצבנית או מזלזלת- כל התגובות היו סבלניות, רציניות ואיכותיות.
כמו שבתהליך לבד היו בעיות, גם ביעוץ היו (לא עם היעוץ עצמו, הבעיותהיו בגוף הדפוק שלי)-
מתוך החודשיים האלה היה חודש שלא זזתי במשקל (ופעם עליתי 0.7 ק"ג) וחודש שירדתי בגדול (הכי הרבה- 1.7 ק"ג בשבוע. הכי מעט- 0.7 ק"ג בשבוע. ממוצע- סביבות ה-1 ק"ג בשבוע), ומכאן הירידה האיטית- אם הייתה ירידה קבועה הייתי מגיע ל-60 ק"ג בפוסט הזה על 12% שומן, וזה רק מראה את המקצועיות של היעוץ שלמרות הבעיה עם הגוף שלי זה הלך נפלא.
זה התהליך מבחינת משקל-
שבוע ראשון:
65.8 ק"ג ירידה של 200 גרם (לא נחשב כי חצי מהשבוע עוד לא התארגנתי עם אירובי ותזונה)
שבוע שני:
65.7 ירידה של 100 גרם (מבחינתי לא ירדתי, 100 גרם זו תנודה במשקל, לא ירידה)
שבוע שלישי:
66 ק"ג עלייה של 300 גרם
שבוע רביעי:
65.3 ק"ג ירידה של 700 גרם
שבוע חמישי:
לא נשקלתי
שבוע שישי:
65.3 ק"ג אותו משקל מלפני שבועיים
שבוע שביעי:
63.6 ק"ג ירידה של 1.7 ק"ג
שבוע שמיני:
63.9 ק"ג עלייה של 300 גרם
שבוע תשיעי:
62.9 ק"ג ירידה של 1 ק"ג
הנה התמונות של לפני ואחרי-

לפני-
רפוי:

מכווץ (זה היה חודש וחצי לפני התמונות שלמעלה אבל אותו אחוז שומן כמעט בוודאות):

אחרי-
רפוי:
51244802.png

מכווץ:
53808178.png

פרופיל:
63537859.png

די חפרתי, אבל חשוב לי להסביר לעומק על היעוץ.
עד עכשיו היו 2 פרסומים על תוצאות היעוץ, אחד של ויבריל והנושא הזה והם התמקדו בהסבר של נתונים לפני-אחרי ותמונות, לי היה חשוב גם להסביר יותר לעומק על היעוץ ומה קורה שם בנוסף (לא במקום) לתוצאות שהשגתי.
אני מאמין שאנשים שמתבלטים ישמחו לקבל את המידע הזה, ולמרות שדי חפרתי רוב ההודעה היא תמונות, פרטים של לפני אחרי והמעקב של המשקל, ככה שזה לא ממש מפוצץ חפירה ומקווה שלא יתעצלו לקרוא.

ולסיום-
תודה ענקית למשה, אין ספק שכל המהפך שלי בזכותו, אני חייב לו בגדול.
אני ממשיך עם היעוץ- שבועיים נייטרלי ויאללה SS 😵‍💫🥊🤪
לכל שאלה על היעוץ אני אשמח לענות בפרטי/במייל למי שיבקש (מי שלא יכול לשלוח פרטית שישלח לי הודעת אורחים)/סקייפ ומסנג'ר (כמו מייל)/באשכול הזה.

תגובה מפורטת ורצינית, מברוק על ההתקדמות.

יפה.

אין לך הרבה מסת שריר ככה שאל תגזים עם האכילה במסה.
מצד שני אתה בגיל שאתה מתחיל להכנס לשיא הגדילה שלך ככה שגם אל תרעיב את עצמך.

• פותח/ת השרשור
תגובה מפורטת ורצינית, מברוק על ההתקדמות.
תודה 😃
יפה.

אין לך הרבה מסת שריר ככה שאל תגזים עם האכילה במסה.
מצד שני אתה בגיל שאתה מתחיל להכנס לשיא הגדילה שלך ככה שגם אל תרעיב את עצמך.
תודה 😃
משה לא הסכים לי לרדת מסכום קלוריות מסויים כי זה עלול לפגוע לי בגדילה.
המטרה הייתה מקסימום אירובי ומקסימום אוכל כדי לא לפגוע בגדילה ולאפשר גירעון טוב.
הלך ככה-
ראשון
משקולות + HIIT 20MIN
שני
60 דקות אירובי בינוני
שלישי
משקולותHIIT 20MIN
רביעי
60 אירובי בינוני
חמישי
משקולות HIIT 20MIN
רצתי המון, במיוחד מאחר ולא הייתי בכושר.

אני סומך על משה, האכילה במסה תתחיל מ-300 פלוס קלורי ותעלה לאט לאט.
אולי נתחיל עם 100-200, נראה כבר. מה שבטוח זה שזה יהיה איכותי.
חוסר שריר זו אחת הסיבות שהתחלתי מסה וסיימתי מוקדם חיטוב.

שינוי יפה מאוד! בהצלחה בהמשך.

יש לי שאלה לגביי הייעוץ-
מה הזמן הממוצע עד לקבלת תשובה?

פעם שניה שאני אומר לך את זה, כל הכבוד! מאחל לך התקדמות ארוכה ופוריה ב-SS

• פותח/ת השרשור
אתה ממשיך עם הייעוץ גם ב"מסה"?
כן.
למה מסה במרכאות?
שינוי יפה מאוד! בהצלחה בהמשך.

יש לי שאלה לגביי הייעוץ-
מה הזמן הממוצע עד לקבלת תשובה?
תודה רבה.
24 שעות, בדרך כלל בין 21-10 משה מגיב.
sss בכל הכח אחייי
עם סקיילים של אוריאו וגלון חלב ביום 😵‍💫🥊
פעם שניה שאני אומר לך את זה, כל הכבוד! מאחל לך התקדמות ארוכה ופוריה ב-SS
תודה רבה 😃

• פותח/ת השרשור
מה הטעם בייעוץ אני באמת לא מבין
יענו אתה צריך מישהו שיקריא לך את המאמרים בפורטל? עצלן
אם זה לא היה אשכול בשביל משה (אני זה את זה בשביל משה מתוך רצון, הוא לא ביקש- שלא תתבלבלו) לא היייתי מתייחס...
1. תפריט נוח ומגוון
2. עזרה במצבים שלא מפורט בפורטל
3. תוכנית מותאמת אישית ומענה לכל בעיה 24\7\365
4. תוכנית אימונים מותאמת אישית
5. עזרה במצבים חריגים
6. מידע שרובם המוחלט של חברי האתר לא יודעים, מידע "ספיישל" שמשה יודע (בכל זאת- הבן אדם גר ב-PUBMED וכל היום מתעדכן במידע הכי חדש ומידע הרבה יותר עמוק משאר הרמה פה, חוץ מזה שהוא בתואר של מטובליזם ופזיולוגיה בארה"ב- שילוב של מדריך חדר כושר ודיאטן ברמה מאד גבוהה).
7. עוד הרבה סיבות ששכחתי.

מה הטעם בייעוץ אני באמת לא מבין
יענו אתה צריך מישהו שיקריא לך את המאמרים בפורטל? עצלן
איך אתה יכול לקרוא לו עצלן? אני חותם לך שהידע שלו יותר רחב משלך (בתחום הנ''ל) ושהוא קרא פי 2 ממך.

אם זה לא היה אשכול בשביל משה (אני זה את זה בשביל משה מתוך רצון, הוא לא ביקש- שלא תתבלבלו) לא היייתי מתייחס...
1. תפריט נוח ומגוון
5. עזרה במצבים חריגים
6. מידע שרובם המוחלט של חברי האתר לא יודעים, מידע "ספיישל" שמשה יודע (בכל זאת- הבן אדם גר ב-PUBMED וכל היום מתעדכן במידע הכי חדש ומידע הרבה יותר עמוק משאר הרמה פה, חוץ מזה שהוא בתואר של מטובליזם ופזיולוגיה בארה"ב- שילוב של מדריך חדר כושר ודיאטן ברמה מאד גבוהה).

1. תפריט מגוון? את זה אתה גם יכול לעשות לבד, ומה זה בידיוק תפריט נוח?
2.הכל מפורט בפורטל, תביא דוגמא אני אסתום ת'פה
3.בשביל מה אתה צריך תוכנית מותאמת אישית? במה אתה שונה מכל אחד אחר? התוכניות בפורטל לא טובות מספיק בשבילך? מי ישמע אתה עומד ללדת מה זה עזרה 24/7? הכל יש באינטרנט
4.רשמת את זה כבר ב3 אז אני מבין שאתה סתם אוהב להוסיף מספרים לרשימה.
5.תן דוגמא למצבים חריגים
6.לא משכנע מצטער, זה לא שמשה המציא את הגלגל מחדש, כל מה שהוא טוען כתוב גם באינטרנט ואפילו יותר מפורט
7. אני בטוח...

בקיצור לא שיכנעת אותי ואני בטוח שגם לא את עצמך, אתה לא מתכוון להתחרות או משהו אז אני באמת לא מבין את הצורך בייעוץ אישי למתאמן ברמה שלך
ובקשר לשני הבדרנים שציטטו אותי, מבטיח שאתם חושבים בידיוק את אותו הדבר כמוני.
דרך אגב, פוגע בי מאוד שאתם מביאים לי מוניטין שלילי אז בבקשה ממכם, תפסיקו.

3.בשביל מה אתה צריך תוכנית מותאמת אישית? במה אתה שונה מכל אחד אחר? התוכניות בפורטל לא טובות מספיק בשבילך? מי ישמע אתה עומד ללדת מה זה עזרה 24/7? הכל יש באינטרנט
5.תן דוגמא למצבים חריגים
6.לא משכנע מצטער, זה לא שמשה המציא את הגלגל מחדש, כל מה שהוא טוען כתוב גם באינטרנט ואפילו יותר מפורט
7. אני בטוח...

בקיצור לא שיכנעת אותי ואני בטוח שגם לא את עצמך, אתה לא מתכוון להתחרות או משהו אז אני באמת לא מבין את הצורך בייעוץ אישי למתאמן ברמה שלך

האמת אני נוטה להסכים איתך, נראלי מיותר כל העניין.
דרך אגב, אריאל, אתה לא יכול לחתום שום דבר עד שאתה מכיר את שני האנשים שביניהם אתה משווה.

נערך לאחרונה:
1. תפריט נוח ומגוון
5. עזרה במצבים חריגים

אחי אני מחזק כל מילה

• פותח/ת השרשור
5.תן דוגמא למצבים חריגים
7. אני בטוח...

1. נכון, לכל אחד יש זמן כוח ויכולת להכין תפריט עם 5-6 ארוחות, הרבה מאכלים, לכל מאכל 5+ אפשרויות לתחליפים, רשימה כללית של הקבלות שומנים, פחמימות וחלבון (מזון בכמות מתאימה לכל מנה- נניח משווים כוס אורז למאכלים אחרים באותם ערכים במידות שונות, יותר מ-15 אפשרויות לכל דבר [שומן חלבון פחמימה]). נוח = בן אדם שעקב בעיות לא יכול ללכת לאכול 5 ארוחות ביום (בית ספר, עבודה וכו'), בן אדם שלא נוח לו מבחינת זמנים, התאמות אישיות.
2. מה אני עושה במידה ואני לא יורד במשקל שבועיים? שים לב שאני בן 14- ירידה מסכום קלוריות מסויים תפגע לי בגדילה, זה לא כל כך פשוט.
איך לשלב ספרינטים עם אירובי בינוני? הרי אי אפשר לרוץ 60 דקות HIIT לעומת ריצה בינונית ששם זה פשוט, והרי HIIT בקלות יכול לשרוף 1000+ קלוריות ב-20 דקות.
3. תוכניות עדיפות מותאמות אישית, מה לא מובן? אחד חייב עזרה לבייספס, אחד לא צריך את זה ואת ההוא. כל אחד עם נקודות חולשה אחרות והגוף מגיב אחרת. התוכניות בפורטל אחלה, אבל הן פשוטות יחסית.
4. הכוונה הייתה תפריט, רשמתי תוכנית. כבר נתתי דוג' לתפריט למעלה.
5. חולה סכרת, בן אדם עם לחץ דם גבוה, חולה לב, קשב וריכוז (וזה בהחלט משפיע, מניסיון אישי), פריצת דיסק, בלט, טיול שנתי מחורבן ל-3 ימים, מחלה, גיחה (יוצאים ללילה בשטח), טיסה לחו"ל, חופשה בארץ, לא חסרים דברים.
6. נכון, הכל כתוב באינטרנט, מסכים ב-100%.
אבל אתה מודע בשביל לדעת כל מה שכתוב באינטרנט אתה צריך ללמוד ולתרגל המון? לוקח המון זמן להגיע לרמת ידע שאתה קורא מחקרים מתוך שיעמום, מבין מחקר בקלות, גם את המסובכים ושוב- תואר של מטבוליזם ופזיולוגיה בארה"ב.
כן, אולי אני ילד וארה"ב זה לא כזה קול, אבל הרמה הלימודית שם גבוהה בהרבה, וזה בדוק.
תואר דיאטן + מאמן מורחב בהרבה, נשמע טוב לא?

אני כן מתכוון להתחרות, בסביבות דצמבר לקראת יום הולדת 15. במצב שלי יש לי סיכוי להגיע ל-200 ק"ג דדליפט/סקוואט עד גיל 16 (שנתיים של אימונים, ובהתחשב בזה שכבר בסביבות מאי אני אמור להגיע ל-120~ סקוואט ודדליפט ל-5, זה לא חלום) ולקבוע שיא ישראל של סקוואט ודדליפט לעד 15.
כבר ציינתי- היעוץ נוח בהרבה, יעיל בהרבה ועוזר במצבים כמו שלי- שהגוף דפוק ולא יורד במשקל.

איך אתה יכול לקרוא לו עצלן? אני חותם לך שהידע שלו יותר רחב משלך (בתחום הנ''ל) ושהוא קרא פי 2 ממך.
תודה רבה אריאל 😃
לא הייתי ממהר להגיד את זה, לא ראינו מי הוא ומה הידע שלו ביחס לשלי, אבל בכל מקרה תודה על המחמאה.
אחי אני מחזק כל מילה
כיף לנו שזכינו ליעוץ ממשה 😛

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית