הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
היום:
סקוואט 45,60,72,85,100 (נכשלתי ב100 פעמיים, בהתחלה 2 חזרות ואחרי זה חזרה 1)
בנץ' 40,60,72,85,97 (נכשלתי בבנץ' בחזרה הרביעית)
חתירה 40,40,50,62,75
פאוורקלין 50x3,60x3,60x3,65x1,70x1,75x0,75x0

אני מאימון הבא עובר לעשות היי-באר סקוואט, אני נופל קדימה בתחתית וזה לא נותן לי להתקדם בסקוואט.
ריסט לבנץ' אלא אם אני מצליח שלישייה עם 100 בחמישי, הכתף הרגישה בסדר באימון.
פאוורקלין עם 70 קילו עלה יפה, הרגשתי שיש לי 75 ותכלס אם הייתי פחות פחדן גם הייתי נכנס מתחת ל75, הוא עלה מספיק גבוה אבל לא נכנסתי.

ואיך בדיוק היי באר מתאים למטרות שלך?
נתקעת קצת בסקוואט זה לא סוף העולם, אל תשכח שגם אכלת כמו ילדה בת 3 בתקופה האחרונה
אל תהיה ליצן

שינוי בתוכניות:

מתכנן לעבוד על היי-באר בשני אימונים הקרובים עם 60-70 קילו, תלוי איך זה ירגיש, מעכשיו התוכנית תראה ככה (וריאציה של SS כדי לסחוט עוד קצת את הליניאריות) עם ריסט קטן במשקל של הבנץ'.

A:
Squat 3x5
Bench 3x5
Powerclean

B:
Squat 3x5
Press 3x5
Bent over rows 3x5

C:
Squat 3x5
Bench\press 3x5
Deadlift 1x5
pullups
powercleans ?

המטרה כמובן להגיע ל100 סקוואט בהיי באר שיראה טוב יותר מ100 סקוואט בלו-באר כרגע.

קצת על התזונה שלי היום מהבוקר:

בבוקר יצאתי קצת ליצן ומיהרתי אז שתיתי כוס חלב עם WHEY שזה די הרבה פחמימות ביחס לדיאטה.

נשנושים: קופסאת סרדינים, 3 חתיכות גבינה צהובה 9% (איזה בית אנורקסים תביאו גבינה נורמאלית) חצי גמבה צהובה (מה שנשאר :{ וגם זה יותר מדי פחמימות)

צהריים: 3 חתיכות חזה עוף, חצי אבוקדו, 3 כפיות טחינה ביתית.

אחרי אימון: סקופ וחצי WHEY

ערב: חביתה 4 ביצים שלמות, 2 פרוסות גבינה צהובה 9%, 10-15 זיתים, בצל ירוק קצוץ, חצי עגבניה (למה יש חצי עגבניה במקרר עם ניילון נצמד? נו טוב...)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ואיך בדיוק היי באר מתאים למטרות שלך?
נתקעת קצת בסקוואט זה לא סוף העולם, אל תשכח שגם אכלת כמו ילדה בת 3 בתקופה האחרונה
אל תהיה ליצן
אם אני לא מצליח לבצע לו-באר כמו שצריך בשום מצב ושום משקל אז אולי עדיף לי לעשות היי באר מאשר להשאר תקוע.

מצטער להודיע לך, אבל בהיי באר יותר קשה לשמור על זווית הגב מלואו באר.

מצטער להודיע לך, אבל בהיי באר יותר קשה לשמור על זווית הגב מלואו באר.
איך זה? אתה לא יותר אנכי בהיי-באר? לא יותר קל להשאר ישר?

יש למישהו הצעה איך אני עושה יותר פאוורקלינים? אני יכול לעשות פאוורקלין בראשון ובשלישי בנוסף לחתירות?

איך זה? אתה לא יותר אנכי בהיי-באר? לא יותר קל להשאר ישר?

יש למישהו הצעה איך אני עושה יותר פאוורקלינים? אני יכול לעשות פאוורקלין בראשון ובשלישי בנוסף לחתירות?

תפסיק תתוכנית שאתה עושה , דבר עם יאיר או מייק ותתחיל להתאמן איתם ברצינות .
אם אתה מתכוון להתאמן כמו משקולן תעשה את זה עד הסוף .

תפסיק תתוכנית שאתה עושה , דבר עם יאיר או מייק ותתחיל להתאמן איתם ברצינות .
אם אתה מתכוון להתאמן כמו משקולן תעשה את זה עד הסוף .
אני בסה"כ עושה קלינים. ההיי באר זה אילוץ בהתחשב בנסיבות, ואני עדיין לא בטוח שגם את זה אני עושה כמו שצריך.

איזה נסיבות ?
יש לך פציעה ? הכוונה פציעה לא בראש .
איזה קל זה להיות בפורום ולבקר מישהו על מה שהוא עושה, אתה ראית אותי מתאמן בחודש האחרון? אני לא מצליח לעשות סקוואט עם 60 קילו לו-באר בלי שהתגובות מהצד יהיה שהגב שלי קורס כשאני יוצא מהתחתית.

אז מה, עדיף להמשיך להתקע בלו-באר או לנסות לעלות בהיי באר? או שעדיף לנסות להקשיב לאנשים שלא רואים אותי מתאמן?
אם היית יכול לבוא ולתקן את זה אני האחרון שהיה מתנגד, אבל לקפוץ ולומר "למה למה למה" זה בטוח לא עוזר.

איזה קל זה להיות בפורום ולבקר מישהו על מה שהוא עושה, אתה ראית אותי מתאמן בחודש האחרון? אני לא מצליח לעשות סקוואט עם 60 קילו לו-באר בלי שהתגובות מהצד יהיה שהגב שלי קורס כשאני יוצא מהתחתית.

אז מה, עדיף להמשיך להתקע בלו-באר או לנסות לעלות בהיי באר? או שעדיף לנסות להקשיב לאנשים שלא רואים אותי מתאמן?
אם היית יכול לבוא ולתקן את זה אני האחרון שהיה מתנגד, אבל לקפוץ ולומר "למה למה למה" זה בטוח לא עוזר.

ככה זה שאתה מתאמן במכון של כוסיות , מדהים אותי איך הסקוואט שלך הפך לרע כל כך
כנראה קרתה לך איזה תאונה או חלית .
בכל מקרה הפתרון לבעיות הוא לא להתחמק מהן , אם המטרה שלך היא להתחזק היי בר הוא לא הפתרון .

ככה זה שאתה מתאמן במכון של כוסיות , מדהים אותי איך הסקוואט שלך הפך לרע כל כך
כנראה קרתה לך איזה תאונה או חלית .
בכל מקרה הפתרון לבעיות הוא לא להתחמק מהן , אם המטרה שלך היא להתחזק היי בר הוא לא הפתרון .
אז להמשיך להתקע ב100 קילו? כי זה מה שקורה בחצי שנה האחרונה.

אז להמשיך להתקע ב100 קילו? כי זה מה שקורה בחצי שנה האחרונה.

אין לי כח , אם אתה חושב שלרדת לעשות 60 קילו היי בר זה החלטה נבונה , אז כנראה אתה מבין יותר ממני כי לי זה נראה מטומטם .

גם אני לא יודע, אבל לכל האנשים בהדר יוסף הוא לא נראה טוב. אני לא יכול לצאת מנקודת הנחה שאני צודק וכולם טועים, במיוחד שאני לא רואה את הסטים שלי.

אני צודק וכולם טועים? אולי, אבל אני לא יכול לקחת את הסיכון הזה עד שאני לא מקבל חוות-דעת נוספת.

טוב בגלל שאני מכניס יותר אלמנטים של הרמת משקולות החלטתי לעבוד גם עם סקוואט מקדימה באמצע השבוע, ולהוריד את החתירות.

התוכנית תראה ככה, עם אופציות לעשות שטויות ביום האחרון של השבוע כל עוד אני מרגיש שזה לא מפריע לי:

ראשון

Squat
Bench/press
power clean

assistance: chins

שלישי

Front squat
press/bench
deadlifts

חמישי

Squat
bench/press
power cleans

assistance: pullups

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית