הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
למה פתאום הכנסת תרגילי עזר?
וכשאתה כותב בנצ'\פרס - מתי זה מה?
הכנסתי מתח והורדתי את החתירות. כרגע זה התרגיל היחידי חוץ מעבודה על טכניקה של הפושפרס שאני אחליט מתי להכניס לפי מצב הכתף (לא רוצה להרע את המצב, כרגע יחסית בסדר)

בנץ'\פרס זה כמו ב SS: שבוע 1 יוצא פעמיים בנץ' ופעם פרס ובשבוע אחריו יוצא ההפך.

עוד דוגמא למה שאוכלים בA.D:

בבוקר: שוב מיהרתי אין מה לעשות הבקרים של הצבא זה קצת משוגע אצלי, הייתי צריך לסוע לאשקלון אז שוב סקופ חלבון ו300מ"ל חלב.

ביניים: קוטג' 3%, 100ג'~ גבינה צהובה 30%, ירך עוף, כף טחינה, קצת זיתים

צהריים בבית: חתיכה גדולה של חזה עוף (200-300ג'), חצי אבוקדו, 2 כפות טחינה, 50~ג' קשיו נראה לי לא שקלתי אותם. עשיתי סיבוב גם על הגבינות שנשארו מהארוחה שאימא עשתה לשבועות: אמנטל זה גבינה בת זונה היום אני אעשה איתה חביתה, רוקפור זה מגעיל, גבינות עיזים זה באסה, ברי זאת גבינה בת זונה ואני אפרק את כולה היום.

בלילה אני מתכנן על חביתה עם המון גבינות וזיתים 😃

ירך עוף וקוטג' ביחד? :bad:
סה"כ נראה נחמד.. אתה מחשב בערך כמה קלוריות אתה אוכל?
נראה לי עברתה על כל הגבינות הקיימות:)

ירך עוף וקוטג' ביחד? :bad:
סה"כ נראה נחמד.. אתה מחשב בערך כמה קלוריות אתה אוכל?
נראה לי עברתה על כל הגבינות הקיימות:)
לא באותה ארוחה, סתם נישנושים בצבא, זה גם מעביר לי ת'זמן וגם אני בשבוע האחרון שלי אז ממילא אין לי יותר מדי מה לעשות (דופק מהחדר אוכל\מביא מהבית\ווטאבר)

לא מחשב קלוריות על הזין שלי, לא עשיתי את זה בחיטוב אז בטח שאני לא אעשה את זה כשאני מחפש להתחזק.
עדיין לא :D אבל גיליתי שאני אוהב אמנטל וברי 😛 גבנ"צ זה תמיד היה הגבינה המועדפת עליי. נראה לי אני מרביץ חביתה מ4 ביצים עם אמנטל,מוצרלה וברי.

אל תהיה נמושה
אתה בכלל לא אכלת כמו שצריך בחודשיים האחרונים כי רצית קוביות אז תאכל את הדייסה (דלת הקלוריות) שבשילת לעצמך ואל תבכה כמו כוסית

ועוד משהו, תלמד לאכול קצת חרא

נערך לאחרונה:
וואי חביתה עם גבנ"צ וזיתים זה פשוט תענוג.....
עשיתי חביתה מ:
4 ביצים, כף שמן זית, בצל ירוק קצוץ, זיתים (לאדע מעל 10), גבינות: צהובה 9% ( בית אנורקסים ) ברי, אמנטל צרפתית, פרמז'ן, מוצרלה.

החביתה הכי טעימה שאכלתי בחיים שלי. כל מה שהיה חסר זה קבנוס, מחר יהיה 😃

אוכל לא כשר אה?
בלאא אני וגבינה לא מסתדרים, הולך להיות לי דיון עצבני עם מארק ריפטו, שבמהלכו הוא וודאי יגיד.
Drink A gallon of milk you fool.
Have you bought a gallon of milk yet?

ואני יצטרך לסבול לשתות חלב כי מארק ריפטו אמר, אבל זה נשמע לי רלוונטי חח.

עד שאימא תשים לב
אחרי המשכורת הראשונה כבר לא יהיה אכפת לה שאני קונה הביתה בשר

אתה מקפיד באמת על לא לעבור את ה30-40 פחמימה או שאתה שם זין?
אנאערף, אני לא באמת סופר כל דבר שאני מכניס לפה, הכל בערך.
היום כמעט נכנסתי לזה ברצינות ואז חשבתי "מה לעזאזל אתה באמת תבדוק כמה פחמימות יש בכף חמאת בוטנים? ואיך תדע כמה יש בכף? מה תתחיל לשקול אותן?"

קיצר הכל בערך, אין טעם להגזים ולהקצין. הרי כל הקטע זה שיהיה לך אורך חיים גמיש.

אני לא מבין למה אתה מתלהב מכל הדיאטות המחורבשות האלה
כן אחי איזה כיף זה כל היום לעמוד מול המנגל\מחבת כאילו אתה איזה דוד משה
אתה יותר עסוק בלבשל ולחרבן מאשר לנשום

לעע, יותר עסוק בלחרבן ולנשום בתקופות מסה, מעצבן הקטע של החרבונים, הנשימות דווקא סבבה.

קורן אם אתה אוהב אמנטל תיקח פרוסה, תיקח המבורגר\סטייק כל בשר אחר ותמיס את האמנטל על הבשר, אני פשוט חולה על זה, אני ממיס אמנטל על סינטה וזה אחד הטעימים, גם אדם זה גבינה אחת הטעימות, אבל איך אתה יכול לאכול את כל הברי\שאר גבינות מסריחות האלה, ואיך אתה נוגע באבוקדו? איכ..:(

קורן אם אתה אוהב אמנטל תיקח פרוסה, תיקח המבורגר\סטייק כל בשר אחר ותמיס את האמנטל על הבשר, אני פשוט חולה על זה, אני ממיס אמנטל על סינטה וזה אחד הטעימים, גם אדם זה גבינה אחת הטעימות, אבל איך אתה יכול לאכול את כל הברי\שאר גבינות מסריחות האלה, ואיך אתה נוגע באבוקדו? איכ..:(

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית