הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
בכמה אתה מעלה כל אימון בסקוואט? פשוט פעם אתה מעלה ב3 ופעם ב2.. מ102 ל105 ל107 ל110

נשבע שאתה טמבל שאתה חושב שהטכניקה לא טובה בדדליפט...
כשהיא טובה אני מעלה 😃

אימון היום:

ריבוע קסמים (אין לי שם יותר טוב): 10 סיבובים של צעדי רדיפה כל סיבוב החלפתי צד, back paddle, hip over knee וספרינט. מרחק בין קונוסים 6-7 מטר.

זיגזג (כמו האימון של שישי) 10 סיבובים עם 4 פניות.

קפיצות צפרדע (לסקוואט מלא) 5 סיבובים של 10מטר~

ספרינטים 10מטר*10סיבובים

high knees 2 rounds of 10m
buttkickers 2 rounds of 10m

שמרתי על עצימות גבוהה כל האימון והשתדלתי לא לנוח יותר מ30-60 שניות בין כל סיבוב בכל תרגיל. השתפרתי המון בקואורדינציה ובשינויי כיוון בזיגזגים וזה מאוד חשוב. אני גם מרגיש קליל יותר מהאימונים הראשונים של הפוטבול לפני חודש ואני מאיץ יותר מהר.

אימון פוטבול עם הקבוצה:

היה בערך מה שעשיתי באימונים לבד רק עם פחות מנוחה וזה היה קשה רצח, מאוד השתפרתי אבל עדיין יש לי דברים שאני צריך לחרוש עליהם:
שינוי כיוון בריצת ספרינט עם כדור
יציאה מהמקום מהstance

ביום שני אני פשוט חורש על היציאה מהמקום ועל שינויי כיוון ואקנח בספרינטים.

נ.ב
שוב נתפסה המפשעה באותו מקום באותו צד, שוב שקית של קרח על החרא הזה מקפיאה לי ת'ביצים. נו טוב. שישי הולך על 110 סקוואט.

אני חייב לציין שמקלחת חמה ואחריה קרח on\off 15-20\10 שני סבבים ולסיום וולטרן פשוט עושה נפלאות במתיחות.
היום אני כבר לא מרגיש את המתיחה כמעט.

האימונים של שישי מתחילים לחזור על עצמם בתור אימונים רעים:

squat bar,40,40,60x5,75x3,85x2,100x1,110x2x5,110x1 PR lost it in the bottom
everything after a squat failure feels 2 tons heavier.
bench bar,40,60x5,75x3,90x1,100x4,3 gave up 3rd set for good.
powerclean worked to 70kg and got a double then pulled a muscle in my back so I called it a day.

טוב אז לא עבר לי הכאב בגב, הכאב הוא למעלה בגב ממש ליד הכתף האחורית לתוך האמצע, אני לא מכיר את השריר אבל זה לא כאב של עמ"ש. לקחתי שקית קרח כמו שאני כבר עושה יותר מדי לאחרונה ועשיתי קצת on\off אחרי מקלחת חמה ומרחתי גם וולטרן (אין בנגיי ניצלתי את הצבא קצת לפני שהשתחררתי להביא וולטרן 😃 )

לקחתי איבופרופן 200מ"ג ואני אתחיל לטפל בזה כמו בפציעה קצת יותר מסובכת ממתיחה רק כי זה ממש כואב לי ומגביל אותי בתנועות (אפילו לצחוק או לקחת הרבה אוויר לחזה כואב לי).

בכל אופן אני חושב שאני אצטרך מנוחה בראשון עד הפוטבול ברביעי.

ליגה, תרגיש טוב.

אז עכשיו יש לך 2 אימוני כוח ו2 פוטבול?
ד"א אם אנ'לא טועה אסור לשתות עם איבופן, אז תיזהר היום. למרות שלא כזה קריטי..

ליגה, תרגיש טוב.

אז עכשיו יש לך 2 אימוני כוח ו2 פוטבול?
ד"א אם אנ'לא טועה אסור לשתות עם איבופן, אז תיזהר היום. למרות שלא כזה קריטי..
תודה 😃

כן שישי ראשון זה כוח. שלישי OFF, רביעי ושני פוטבול.

אסור :(? כוסעמק, טוב אני אמצא דרך...

בנוגע לטיפול במתיחות, תוכל לפרט קצת יותר על הטיפול שאתה עושה? כי אתה כל הזמן משבח ומהלל את התוצאות מהטיפול הזה.

בנוגע לטיפול במתיחות, תוכל לפרט קצת יותר על הטיפול שאתה עושה? כי אתה כל הזמן משבח ומהלל את התוצאות מהטיפול הזה.
האמת שלא הקפדתי על זה ועכשיו אני סובל כמו טיפש.
בעיקרון טיפול ראשוני צריך להיות חימום וקירור של המקום עם מים חמים\קרח און\אוף בסטים של 15 דקות עם 10 דקות הפסקה ביניהם.
אם יש חשש לדלקת או פציעה או משהו בסיגנון אז גם לוקחים איבופרופן במינונים עולים תוך כדי עבודה מחזרות גבוהות עם מינימום משקל וחזרה למשקל העבודה בהדרגה תוך כדי השבוע.

יש כאן הסבר יותר מעמיק: http://www.strengthmill.net/forum/showthread.php?t=700

אימון היום:
החלפתי את האימון כוח בגלל המתיחה או מה שזה לא יהיה שיש לי בגב כי אני לא יכול אפילו לגעת עם היד בצד עם הכאב ברגל.

high knees 2x15m
buttkickers 2x15m
side steps 2x15m
backpaddle 2x15m
sprint 2x15m

magic square 10m between cones x10rounds 5 each leg
magic square focusing on cutting directions x5 rounds each leg
zig-zags x 10 rounds
short distance between cones zig-zags x I dont know how many rounds

vertical jump to full depth squats 3x10 box height 2-3 aerobic steps

15m sprints x 6 rounds and groin started to hurt so I called it a day.

לא נותן לי להיכנס לאתר: [ולא, אף פעם לא הייתי רשום שם או משהו]

Sorry. The administrator has banned your IP address. To contact the administrator click here

בכל אופן:
שמים מים חמים ל15 דקות [ז"א מקלחת חמה פשוט?] לאחר מכן 10 דק' מנוחה, 15 דק' קרח, 10 דק' מנוחה וזהו? או שחוזרים על זה שוב פעם? וכמה פעמים ביום?

לא נותן לי להיכנס לאתר: [ולא, אף פעם לא הייתי רשום שם או משהו]

בכל אופן:
שמים מים חמים ל15 דקות [ז"א מקלחת חמה פשוט?] לאחר מכן 10 דק' מנוחה, 15 דק' קרח, 10 דק' מנוחה וזהו? או שחוזרים על זה שוב פעם? וכמה פעמים ביום?
פחות או יותר כן, העתקתי לך את כל האשכול כדי שתוכל לקרוא באופן יותר מעמיק:

Here is the tried-and-true injury rehab method for muscle-belly injuries we got from Starr and that has worked for years better than any other method I've ever used. It also works well on orthopeadic injuries in general, and should be tried before anything more elaborate is used. Wait 3-4 days until the pain starts to "blur",which indicates that the immediate process of healing has stopped the bleeding and has started to repair the tissue. Then use an exercise that directly works the injury, i.e. that makes it hurt, in this case the squat. Use the empty bar and do 3 sets of 25 with perfect form, allowing yourself NO favoring the injured side. If it's ready to rehab you will know by the pain: if the pain increases during the set, it's not ready, if it stays the same or feels a little better toward the end of the set, it is ready to work.

The NEXT DAY do it again, and add a small amount of weight, like 45 x 25 x 2 , 55 x 25. Next day, 45 x 25, 55 x 25, 65 x 25. Continue adding weight every day, increasing as much as you can tolerate each workout. It will hurt, and it's supposed to hurt, but you should be able to tell the difference between rehab pain and re-injury. If you can't, you will figure it out soon enough. This method works by flushing blood through the injury while forcing the tissue to reorganize in its normal pattern of contractile architecture.

After 10 days of 25s, go up in weight and down in reps to 15s, then to 10s, and finally to fives. During this time do NO OTHER HEAVY WORK, so that your resources can focus on the injury. You should be fixed in about 2 weeks, squatting more than you hurt yourself with.

This method has the advantage of preventing scar formation in the muscle belly, since the muscle is forced to heal in the context of work and normal contraction, using the movement pattern it normally uses. The important points are 1.) perfect form with 2.) light weights that can be handled for high reps, 3.) every day for two weeks, and 4.) no other heavy work that will interfere with the system-wide processes of healing the tear.

It is also very important through the whole process of healing the injury that ice be used, during the initial phase after the injury and after the workouts. Use it 20 on/20 off, many times a day at first and then tapering off to morning, after the workout, and before bed. Ice is your best friend in a muscle belly injury, holding down inflammation and fluid accumulation ("swelling") while at the same time increasing beneficial blood flow through the injury. But DO NOT USE ICE MORE THAN 20 MINUTES AT A TIME. More than that can cause more damage than it repairs.

This may actually be the most useful post on this entire little forum of mine, and if you use this method exactly you can save yourself many weeks of lost training and long-term problems with muscle-belly scarring. Try it and see.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית