הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ואיך תעשה את התוכנית הזו במתכונת של פעמיים בשבוע?
ראשון כוח
שני פוטבול
שלישי OFF
רביעי פוטבול
חמישי OFF
שישי כוח
שבת OFF

בקשר למבנה של האימוני כוח אני עוד צריך לראות, בנתיים זה ראשון שלישי שישי כוח ורביעי פוטבול, כשאני מחפש איפה לדחוף עוד אימון קואורדינציה כזה.

התכוונתי רק לאימון כוח, אתה הרי ממשיך עם התוכנית הזו לא?
אתה מעיף פשוט את האימון של שלישי?

כל עוד הפוטבול פעם בשבוע (רביעי) אני ממשיך עם SS כמו שהיא כרגע אצלי. ברגע שנכנס יותר לתוך העונה יהיה אימון פוטבול ביום שני ואני אהיה חייב יום מנוחה בשלישי אחרת אני אשרוף את עצמי.

בקשר למבנה אני עדיין לא בדיוק יודע מה יהיה, אבל אני משער שאני אצטרך לעבור למתכונת של ווליום ואימון קל או מתכונת של עצימות ואימון קל כי ראשון ושישי הם ימים סמוכים, בעיה לעשות ווליום ועצימות עם יום מנוחה אחד ביניהם.

כל עוד הפוטבול פעם בשבוע (רביעי) אני ממשיך עם SS כמו שהיא כרגע אצלי. ברגע שנכנס יותר לתוך העונה יהיה אימון פוטבול ביום שני ואני אהיה חייב יום מנוחה בשלישי אחרת אני אשרוף את עצמי.

בקשר למבנה אני עדיין לא בדיוק יודע מה יהיה, אבל אני משער שאני אצטרך לעבור למתכונת של ווליום ואימון קל או מתכונת של עצימות ואימון קל כי ראשון ושישי הם ימים סמוכים, בעיה לעשות ווליום ועצימות עם יום מנוחה אחד ביניהם.

?😣

למה? תמיד רציתי לשחק פוטבול ועד עכשיו התאמנתי להתחזק, היה חיטוב אחד באמצע וחזרתי להתחזק. עכשיו אני מתאמן לפוטבול ואני ממשיך להתחזק, רק שעכשיו צריך גם לעשות דברים ספציפיים לפוטבול כמו אימון כזה.

עדיין יש שאיפה להביא את הסקוואט ל140 והלאה

ממה שאני עקבתי התחלת בתור מפתח גוף, עברת לכוח בלי לשים זין על איך אתה נראה העיקר להרים כמה שיותר(וכל הכבוד על זה), אחריי זה עברת לחיטוב כי לא נראת טוב ועכשיו חזרת לכוח כשהפעם המטרה של האימונים זה לתרום לפוטבול(?)

בכל מקרה, עדיין אני מעריך אותך וכל מי שמחפש פה כוח פי אלף מכל ילדי הבייספ חזה פה אז בקטנה רק תיצמד למשהו אחד חח 👑

לפחות הוא לא מכחיש את המנטליות שלו כמו איזה בודיבילדר שהולך למכון הרמת משקולות 😛

אני מתאמן בהרמת משקולות ואוהב בודיבילדינג זה הכל :120ag:
מה הבעיה כולה תמונות עידכון ב****, בייספס וכאלה זה חשוב לפאוורקלין

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, מוניטין 😆

ממה שאני עקבתי התחלת בתור מפתח גוף, עברת לכוח בלי לשים זין על איך אתה נראה העיקר להרים כמה שיותר(וכל הכבוד על זה), אחריי זה עברת לחיטוב כי לא נראת טוב ועכשיו חזרת לכוח כשהפעם המטרה של האימונים זה לתרום לפוטבול(?)

בכל מקרה, עדיין אני מעריך אותך וכל מי שמחפש פה כוח פי אלף מכל ילדי הבייספ חזה פה אז בקטנה רק תיצמד למשהו אחד חח 👑

אני מתאמן בהרמת משקולות ואוהב בודיבילדינג זה הכל :120ag:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, מוניטין 😆
חיטוב זה יותר מנטאלי אצלי, ככה זה כשאתה דפוק בראש

מה איתה? אחלה תוכנית אני עדיין נצמד אליה חוץ מהעובדה שהדדליפט רק פעם בשבוע ונמצא על תחזוקה

חחחח
עם כל שאר הדיבורים כאן בלוג לא שמתי לב, עד עכשיו חשבתי שאתה עושה ביל סטאר לא שמתי לב שחזרת לSS

נערך לאחרונה:
הערב:

squat bar,40,40,60x5,75x3,85x2,95x1,107x3x5 PR
press bar,30x5,42x3,52x2,62x2x5,65x4 failed at last rep
deadlift (maintance) 70x5,90x3,110x1,125x5,125x3 and stopped due to form breakdown

בפרס החזרה החמישית בסט השלישי המוט עבר לי כבר את הראש, זחל לאט למעלה ואז פתאום התחיל לרדת למטה אז עזבתי. בטוח שאני מרביץ חמישייה בראשון הבא.
אני חותך את האימונים של שלישי ולכן עשיתי יותר ווליום בדדליפט, כשבאימון הבא אני אנסה כבר חמישייה עם 130 לראות אם אני מחזיק שם גב עכשיו כשהתחזקתי.
יאללה 110

אצלי אם אני עובר את הראש אני בטוח נועל את המשקל. חשבתי ככה זה אצל כולם.

כמה עולה מנוי בהדר יוסף?

אצלי אם אני עובר את הראש אני בטוח נועל את המשקל. חשבתי ככה זה אצל כולם.

כמה עולה מנוי בהדר יוסף?
גם אני נועל אבל זה פשוט עלה והתחיל לרדת אז עזבתי, מעדיף ללכת על זה אימון הבא מאשר להפצע או משהו.

זה לא בדיוק מנוי, תגיע להתאמן תבין איך זה עובד...

צילמתי את הדדליפט היום כדי לראות אם יש שיפור, מסתבר שיש אחושילינג:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הדדליפט נראה טוב רק איך שאתה מוריד אותו חבל על הגב שלך אתה מוריד יותר מדי מהר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית