הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
המשקל קל לך ואתה מחזיק בסדר גמור לכל אורך החזרות (מהסיבה הזו אולי), אגב בסט כבד אתה לא תוכל לעולם להחזיק גב ישר לגמרי, מספיק שאתה מנסה להחזיק את הסט-אפ והמשקל עולה זה אומר שעשית את שלך
זה מה שמוזר, זה היה ממש קל בשביל 130. שבוע שעבר ה130 הרגיש לי כבד.

moo - תודה אחי, אני לא רואה טעם להוריד לאט.

Seth - מתי 105? ותפסיק לשאול אותי על הקוביות 🤡

חבר'ה יש לי ציוד פוטבול מלא!
קסדה, שולדר פדס, גילדר, מגיני ברכיים, מגן שיניים חולצות ומכנסיים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
6409_1191520793990_1407497324_30576262_265922_n.jpg

6409_1191520753989_1407497324_30576261_3715172_n.jpg

היום:

squat bar,40,50,70,85,100x5,115x3 big PR for me
strict press bar,30x5,45x3,55x2x5 deload and painful elbow
deadlift 70x5,90x3,115x1,130x5 pretty easy
weighted dead hang pullups+7.5kg 5,5 stopped due to pain in the elbow

aight so I have a bad elbow, gonna ice it and use some ibuprofen and check what's going on.
pretty happy with the squats, they felt not that terrible, surprisingly... satisfied
gonna 5 it with 115 on sunday.

אתה מחשיב את זה לPR? עשית רק סט אחד ול3 חזרות... אולי התפיסה שלי קצת שונה, אבל לדעתי זה לא כ"כ PR. זה כמו שתעשה מחר 116 לחזרה אחת, זה לא מרשים ביחס ל112 ל5.

בכל אופן, כל הכבוד אני מניח.

כמה עלה לך הציוד פוטבול? נראה מגניב.

אתה מחשיב את זה לPR? עשית רק סט אחד ול3 חזרות... אולי התפיסה שלי קצת שונה, אבל לדעתי זה לא כ"כ PR. זה כמו שתעשה מחר 116 לחזרה אחת, זה לא מרשים ביחס ל112 ל5.

בכל אופן, כל הכבוד אני מניח.

כמה עלה לך הציוד פוטבול? נראה מגניב.
כל דבר שהוא משקל שלא עשית הוא PR, הכי גבוה שעשיתי זה 116 לחזרה אחת לפני איזה חצי שנה או משהו, ועכשיו עשיתי שלישייה...
בראשון אני מנסה חמישייה עם 115

תודה, עלה 1330 הכל ביחד, תוסיף לזה בדיקת מאמץ וביטוח שביחד זה 200~ ועוד מדים של הקבוצה שאני אצטרך לקנות ונגיע ל2000-2300, כי גם נעליים אני צריך.

ואתה משלם לשחק בקבוצה? ז"א זה סוג של "חוג" או שזו קבוצת חובבנים שאתה לא משלם להם והם לא לך?

ואני לא כ"כ מסכים איתך בנוגע לPR.. אני אישית לא מחשיב אימון לPR אם אני לא עומד במסגרת החזרות שהצבתי לעצמי למשקל חדש.

ואתה משלם לשחק בקבוצה? ז"א זה סוג של "חוג" או שזו קבוצת חובבנים שאתה לא משלם להם והם לא לך?
זו ליגה חובבנית, אני לא משלם לקבוצה כדי לשחק, הליגה צריכה שחקנים וכל קבוצה תשמח ששחקן יצטרף אליה.

ד"א לא צריך גם כפפות? ומאיפה הציוד? יש חנות לציוד פוטבול בארץ? ואיזה נעליים צריך?

ד"א לא צריך גם כפפות? ומאיפה הציוד? יש חנות לציוד פוטבול בארץ? ואיזה נעליים צריך?
כפפות ממה שהבנתי זה רק לאנשים שצריכים לתפוס כדור, WR\QB כדי שהכדור לא יברח להם, וגם לא כולם משחקים עם כפפות כי זה מפריע להם.

את הציוד מזמינים דרך הקבוצה\ליגה (מחו"ל), יש נעליים מיוחדות לפוטבול (פקקים, יותר גבוהות מנעלי כדורגל כדי לשמור על הקרסול)

אגב פאניק, אני לא עובד כבר 5*3 אקרוס כי זה נהיה בלתי אפשרי בשבילי, אולי בגלל זה התבלבלת בנוגע לPR.
אני מנסה ליישם שוב את מדקאו באיזה אופן של פעמיים-שלוש בשבוע, תלוי בפוטבול.

tonight:

squat bar,40,60,75,90,100x5,115x4 failed at 5th
light bench bar,40,60,75,90x5
high pulls 40,50,60,60x3,
highpulls and powerclean on 3rd 4th and 5th push press 3x3

squats felt alright 'till the 3rd rep with 115kg, the 5th rep was such a loose one, I just did it without concentrating cuz my body felt like collapsing. so I dropped the bar at the bottom.

bench felt fine as much as elbow was involved.
elbow started to annoy me on the push presses so I stopped pretty quick doing them, though they felt ok as far as form was involved.

yo yo bench boy

אתה מוכן להסביר לי איך לא עשית את החמישית?
אתה חוזר על כל האימון הזה בשבוע הבא עד שיש לך את המשקל ל5
וזה יראה ככה:

bar, 40 60 75 90 100x3 115x5
ה100 התיש אותך אמרת לי, בטוח ש2 חזרות שם יקלו עליך.

אחת הסיבות לכישלון היא אולי שהווליום נמוך מדי.
שוב, התכנית היא טלאי על טלאי על טלאי.
בהתחשב בזה שהדבר היחיד שאכפת לך כרגע הוא לשבור שיאים, תשחק עם הסטים לפני, תקצץ כמה שצריך, כשהמטרה היחידה היא 115 ל5

yo yo bench boy

אתה מוכן להסביר לי איך לא עשית את החמישית?
אתה חוזר על כל האימון הזה בשבוע הבא עד שיש לך את המשקל ל5
וזה יראה ככה:

bar, 40 60 75 90 100x3 115x5
ה100 התיש אותך אמרת לי, בטוח ש2 חזרות שם יקלו עליך.

אחת הסיבות לכישלון היא אולי שהווליום נמוך מדי.
שוב, התכנית היא טלאי על טלאי על טלאי.
בהתחשב בזה שהדבר היחיד שאכפת לך כרגע הוא לשבור שיאים, תשחק עם הסטים לפני, תקצץ כמה שצריך, כשהמטרה היחידה היא 115 ל5
היה לי את החמישית בכיס, נשבע לך. סתם לא התרכזתי. זה אומנם היה קשה אבל הייתי אמור להצליח.
יש מצב שפחות 2 חזרות ישנו משהו, מקסימום אני אוסיף את השמינייה אחרי החמישייה הכבדה, עם 75KG או משהו.

תתחבר למסנג'ר אני רוצה שתראה משהו

אני בלפטופ ואין לי פה מסנג'ר והיוזר בווינדואז מוגבל מחורבן אני לא יכול להתקין פה שום דבר
בקושי אקספלורר שמו לי פה
דבר בפרטי

וכן - אתה חייב נפח. אם לא עשית סט של 8 חזרות באימון של השלישיה אז להבא תעשה.
אתה חייב נפח אחי, אם צריך תוסיף 80 סטים פרפר בקרוס

אני בלפטופ ואין לי פה מסנג'ר והיוזר בווינדואז מוגבל מחורבן אני לא יכול להתקין פה שום דבר
בקושי אקספלורר שמו לי פה
דבר בפרטי

וכן - אתה חייב נפח. אם לא עשית סט של 8 חזרות באימון של השלישיה אז להבא תעשה.
אתה חייב נפח אחי, אם צריך תוסיף 80 סטים פרפר בקרוס
סבבה

tonight:

football specific workout:

warmup

mobility & agility:
2x20yard high knees
2x20yard buttkickers
2x20yard lateral shuffle
2x20yard lateral skipping

10yards (40 total) square focus 5 rounds per each site (total 10) focusing on direction cuts.

zigzags 4 per side (8 total) with sprint at the last cone.

plyometrics:

10yard full squat jumps x 2 rounds
3x10 box full squat jumps with minimum rest.

speed:

10yard dash x5 rounds
20 yard dash x3 rounds - time: 3.33

next time will try to break 3.33 on the 20yard dash, and set a time for the 40 yard dash.

got some videos from tonight (worked with a partner from the team and he brought his camera) so I might upload some stuff later so you guys get a chance to see what's really going on...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית