הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
COLDFIRE, מוזר שלי אין את הבעיה הזאת. כנראה אני יחיד במיני. ואני זוכר פעם תמכו במקגיל ובמאמר שלו על חגורות, לאן זה ברח?
PAN1C, משקל של 110 קילו זה לא משקל גבוה. 140 זה גבוה. 110 לא.

אתה קורא מה שכתבתי? לא אמרתי ש110 זה גבוה, אמרתי שפי 1.5 מהמשקל גוף זה מספיק כדי להשתמש בחגורה.

COLDFIRE, מוזר שלי אין את הבעיה הזאת. כנראה אני יחיד במיני. ואני זוכר פעם תמכו במקגיל ובמאמר שלו על חגורות, לאן זה ברח?

הוא יכול לעשות את הסט הזה גם בלי החגורה
זה לא שהוא שם חגורה והבטן לא עובדת, הוא לוחץ בעצמו על החגורה עם הבטן
ו110 או 900 או כל דבר זה יחסי.

אין בעיה לעבוד עם חגורה אם אתה שולט בטכניקה ואתה יודע מה עושים, להתחיל ללמוד עם חגורה זה דבר טיפשי, אבל כשקרובים למקסימום, וזה קרוב למקסימום אצלו, ממש אין מניעה מלהשתמש בחגורה.

עכשיו בקשר לזה שאין לך את זה - אתה לא עושה low-bar והמנח שלך שונה משלו, הגב נוטה הרבה יותר וככה העבודה של שרירי הבטן גדולה יותר, אבל שוב, אתה מעדיף לצאת עם שטויות מאשר להקשיב ואחר כך להגיד "וואלה".

אתה קורא מה שכתבתי? לא אמרתי ש110 זה גבוה, אמרתי שפי 1.5 מהמשקל גוף זה מספיק כדי להשתמש בחגורה.
אתה אומר פי 1.5. אני אומר פי 5.1. מי צודק? אני. למה? ככה. אם אתה חושב שצריך חגורה בפי 1.5 מהמשקל תסביר למה.
RESHOS, אותו דבר לגביך. אתה אומר שזה יחסי? סבבה. למה כשקרובים למקסימום צריך לקחת חגורה? למה לא לשבור שיאים בלי חגורה?

כי עם חגורה יותר קל. ברגע שאתה נתקע בלי חגורה, תעבוד עם חגורה ותראה שאתה שובר שיא.

אבל בכל זאת,יש כאן שתי הסתייגויות בנושא,כי כשאתה עובד עם חגורה לדוגמא לאורך זמן של כמה חודשים,ומתקדם במשקל,עם תעשה אחרי זה בלי חגורה יהיה לך מאוד קשה להתמודד עם משקל הרבה יותר קטן מי זה..וכך בפרס וכל התרגילים,לדוגמא תעשה פרס עם חגורה אז הפרס שלך [נניח ואתה מתאמן SS]יכול לעבור מהר מאוד את הבנצ'[כי בבנצ' לא שמים חגורה],ואז נוצר פה מצב לא נעים .....

אבל מי אני שאני באמת ישבור פה תמילה של Panic וכל האנשים שמבינים פה..אני אפילו עוד לא בחצי הספר.

אתה אומר פי 1.5. אני אומר פי 5.1. מי צודק? אני. למה? ככה. אם אתה חושב שצריך חגורה בפי 1.5 מהמשקל תסביר למה.
RESHOS, אותו דבר לגביך. אתה אומר שזה יחסי? סבבה. למה כשקרובים למקסימום צריך לקחת חגורה? למה לא לשבור שיאים בלי חגורה?

החגורה תתן לך את התוספת כוח שתעזור לך לשבור את השיא.
כל העניין בתחתית הוא לשמור על הקשיחות בבטן, שעוזרת לשמור גם על הגב נעול ולפתח כוח.

כשאתה עם חגורה, הסיכוי לשבור שיא לעומת בלי הוא די גדול

אבל בכל זאת,יש כאן שתי הסתייגויות בנושא,כי כשאתה עובד עם חגורה לדוגמא לאורך זמן של כמה חודשים,ומתקדם במשקל,עם תעשה אחרי זה בלי חגורה יהיה לך מאוד קשה להתמודד עם משקל הרבה יותר קטן מי זה..וכך בפרס וכל התרגילים,לדוגמא תעשה פרס עם חגורה אז הפרס שלך [נניח ואתה מתאמן SS]יכול לעבור מהר מאוד את הבנצ'[כי בבנצ' לא שמים חגורה],ואז נוצר פה מצב לא נעים .....

אבל מי אני שאני באמת ישבור פה תמילה של Panic וכל האנשים שמבינים פה..אני אפילו עוד לא בחצי הספר.

הכוונה היא לא להסתובב כמו כל הבתולים האלה עם החגורה לאורך כל האימון.
אם אתה משתמש בה לסט הכבד זה בסדר גמור וברוב הפעמים גם כדאי, אתה תוכל להתקדם עוד.

כן. אתה היחיד במינך, כי אתה כנראה היחיד שלא הגיע למשקל כבד.
מי תמך במקגיל בדיוק? אני תומך במה שעובד, לא במה שד"ר בלי ניסיון כותב על מה שלדעתו אמור להיות תאורטית נכון.

כשאתה עושה סקוואט עם חגורה גם הסקוואט שלך בלי חגורה מתקדם בהתאם (מזל, אחרת בלי חגורה הייתי עושה 65 קילו בערך).

אין לך גם מה לדאוג, הפרס עם חגורה לא יעבור את הבנץ' בחיים (לא שבפרס מדובר על משקלים שיש סיבה לשים בהם חגורה או שהיא תורמת משהו).

חגורה פוגעת בגדילה

עוד לא הגעתי למצב שאני צריך חגורה בשביל לשבור שיא. עוד כמה חודשים נראה אם זה עובד או לא.

עוד לא הגעתי למצב שאני צריך חגורה בשביל לשבור שיא. עוד כמה חודשים נראה אם זה עובד או לא.

עוד לא הגעת למצב שהסקוואט שלך כמו שצריך.
110 על 85 זה אולי יפה בשביל ילדי הרבע סקוואט מהפורום השני

תתחיל לעשות לובאר עם תכנית נורמלית ומתישהו אתה תראה.

עוד לא הגעת למצב שהסקוואט שלך כמו שצריך.
110 על 85 זה אולי יפה בשביל ילדי הרבע סקוואט מהפורום השני

תתחיל לעשות לובאר עם תכנית נורמלית ומתישהו אתה תראה.
אולי שונאים פה את מקרוברט אבל הוא אומר שאם אני מרוצה מהתוכנית אני אמור להתאמן בה. אני מרוצה מההיי באר ואני לא הולך להחליף אותו בזמן הקרוב. אני לא מוצא הצדקה להחליף.

אולי שונאים פה את מקרוברט אבל הוא אומר שאם אני מרוצה מהתוכנית אני אמור להתאמן בה. אני מרוצה מההיי באר ואני לא הולך להחליף אותו בזמן הקרוב. אני לא מוצא הצדקה להחליף.

אתה מוכן להסביר לי WHO THE FUCK IS MCBULBUL?
מי הוא בכלל ואיזה מן סמכות הוא באימונים?
ואל תהיה ייצור ותגיד מי זה ריפטו כי את ריפטו אין בכלל צורך להציג.

זה א'.

ב' צא מהסרט ומהמנטרות המסכנות של ילדי IB שמשחקים אותה "מכיר את הגוף שלי" ו"מה שעובד עליי זה טוב", למה להתפשר על בינוניות? אם זה מה שאתה רוצה, אז בכיף, תהיה בינוני.

אתה מרוצה מההייבאר כי אין לך מושג מה הוא נותן ולמה הוא תורם וזה פשוט מה שתרגלת אליו כברירת מחדל, ובטח כי אין לך מושג על הלואובאר ומה הוא נותן
אמרת אתה רוצה להיות יותר בכיוון של pl, כבר אתה סותר את עצמך, או שאני טיפש וכל הפאוורליפטרים עושים הייבאר.

בתכלס כל הטענות שלך זה תירוצים שבהם אתה מנסה להצדיק את החוסר נכונות שלך ללמוד ולעבוד קשה.

נערך לאחרונה:
יש לי חגורה היא פשוט גדולה עליי. ואני לא הולך להשתמש בה עד שאני אגיע למשקלים שלך לפחות.

אז תעשה בה עוד חורים שתתאים לך
ותתחיל לאכול במקביל...

אחרי שתתאמן עם חגורה תראה מהנסיון האישי שלך שמה שכתבת בשני עמודים אחרונים זה בולשיט

קודם תנסה ואחר כך תכתוב שלא תצא ליצן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית