עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
COLDFIRE, מוזר שלי אין את הבעיה הזאת. כנראה אני יחיד במיני. ואני זוכר פעם תמכו במקגיל ובמאמר שלו על חגורות, לאן זה ברח?
PAN1C, משקל של 110 קילו זה לא משקל גבוה. 140 זה גבוה. 110 לא.
אתה אומר פי 1.5. אני אומר פי 5.1. מי צודק? אני. למה? ככה. אם אתה חושב שצריך חגורה בפי 1.5 מהמשקל תסביר למה.אתה קורא מה שכתבתי? לא אמרתי ש110 זה גבוה, אמרתי שפי 1.5 מהמשקל גוף זה מספיק כדי להשתמש בחגורה.
אתה אומר פי 1.5. אני אומר פי 5.1. מי צודק? אני. למה? ככה. אם אתה חושב שצריך חגורה בפי 1.5 מהמשקל תסביר למה.
RESHOS, אותו דבר לגביך. אתה אומר שזה יחסי? סבבה. למה כשקרובים למקסימום צריך לקחת חגורה? למה לא לשבור שיאים בלי חגורה?
אבל בכל זאת,יש כאן שתי הסתייגויות בנושא,כי כשאתה עובד עם חגורה לדוגמא לאורך זמן של כמה חודשים,ומתקדם במשקל,עם תעשה אחרי זה בלי חגורה יהיה לך מאוד קשה להתמודד עם משקל הרבה יותר קטן מי זה..וכך בפרס וכל התרגילים,לדוגמא תעשה פרס עם חגורה אז הפרס שלך [נניח ואתה מתאמן SS]יכול לעבור מהר מאוד את הבנצ'[כי בבנצ' לא שמים חגורה],ואז נוצר פה מצב לא נעים .....
אבל מי אני שאני באמת ישבור פה תמילה של Panic וכל האנשים שמבינים פה..אני אפילו עוד לא בחצי הספר.
COLDFIRE, מוזר שלי אין את הבעיה הזאת. כנראה אני יחיד במיני. ואני זוכר פעם תמכו במקגיל ובמאמר שלו על חגורות, לאן זה ברח?
PAN1C, משקל של 110 קילו זה לא משקל גבוה. 140 זה גבוה. 110 לא.
אבל בכל זאת,יש כאן שתי הסתייגויות בנושא,כי כשאתה עובד עם חגורה לדוגמא לאורך זמן של כמה חודשים,ומתקדם במשקל,עם תעשה אחרי זה בלי חגורה יהיה לך מאוד קשה להתמודד עם משקל הרבה יותר קטן מי זה..וכך בפרס וכל התרגילים,לדוגמא תעשה פרס עם חגורה אז הפרס שלך [נניח ואתה מתאמן SS]יכול לעבור מהר מאוד את הבנצ'[כי בבנצ' לא שמים חגורה],ואז נוצר פה מצב לא נעים .....
אבל מי אני שאני באמת ישבור פה תמילה של Panic וכל האנשים שמבינים פה..אני אפילו עוד לא בחצי הספר.
חגורה פוגעת בגדילהאבל בכל זאת,יש כאן שתי הסתייגויות בנושא,כי כשאתה עובד עם חגורה לדוגמא לאורך זמן של כמה חודשים,ומתקדם במשקל,עם תעשה אחרי זה בלי חגורה יהיה לך מאוד קשה להתמודד עם משקל הרבה יותר קטן מי זה..וכך בפרס וכל התרגילים,לדוגמא תעשה פרס עם חגורה אז הפרס שלך [נניח ואתה מתאמן SS]יכול לעבור מהר מאוד את הבנצ'[כי בבנצ' לא שמים חגורה],ואז נוצר פה מצב לא נעים .....
עוד לא הגעתי למצב שאני צריך חגורה בשביל לשבור שיא. עוד כמה חודשים נראה אם זה עובד או לא.
אולי שונאים פה את מקרוברט אבל הוא אומר שאם אני מרוצה מהתוכנית אני אמור להתאמן בה. אני מרוצה מההיי באר ואני לא הולך להחליף אותו בזמן הקרוב. אני לא מוצא הצדקה להחליף.עוד לא הגעת למצב שהסקוואט שלך כמו שצריך.
110 על 85 זה אולי יפה בשביל ילדי הרבע סקוואט מהפורום השני
תתחיל לעשות לובאר עם תכנית נורמלית ומתישהו אתה תראה.
יש לי חגורה היא פשוט גדולה עליי. ואני לא הולך להשתמש בה עד שאני אגיע למשקלים שלך לפחות.מקס יא קמצן תקנה חגורה
אולי שונאים פה את מקרוברט אבל הוא אומר שאם אני מרוצה מהתוכנית אני אמור להתאמן בה. אני מרוצה מההיי באר ואני לא הולך להחליף אותו בזמן הקרוב. אני לא מוצא הצדקה להחליף.
יש לי חגורה היא פשוט גדולה עליי. ואני לא הולך להשתמש בה עד שאני אגיע למשקלים שלך לפחות.
אז תעשה בה עוד חורים שתתאים לך
ותתחיל לאכול במקביל...
אחרי שתתאמן עם חגורה תראה מהנסיון האישי שלך שמה שכתבת בשני עמודים אחרונים זה בולשיט
קודם תנסה ואחר כך תכתוב שלא תצא ליצן
עוד לא הגעת למצב שהסקוואט שלך כמו שצריך.
110 על 85 זה אולי יפה בשביל ילדי הרבע סקוואט מהפורום השני