עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הלוואי והייתי 80 קילונראה טוב. תתחיל לאכול. שמונים קילו זה משקל של דוגמנית.
נראה טוב. תתחיל לאכול. שמונים קילו זה משקל של דוגמנית.
תודה 😘קורן סחתיין על המשקל בסקוואט תמשיך להתאמן חזק ותאכל המוןן!!!
עם כל הפוטבול ואימוני משקולות אתה זקוק לזה!
בתכלס גבר ובלי להעליב מה שווה כל המשקלים האלה שאתה מרים עם אתה שוקל כל כך מעט והמסה שלך לא משהו ? אני עליתי בשנה וחצי מ 74 ל 93 כמעט אותו אחוז שומן אולי 1 2 יותר ועובד על התרגילים האלה כמו סקוואט ודדליפט במשקלים נמוכים יחסית ...סטים של 8-10 חזרות
🤡🤡בתכלס גבר ובלי להעליב מה שווה כל המשקלים האלה שאתה מרים עם אתה שוקל כל כך מעט והמסה שלך לא משהו ? אני עליתי בשנה וחצי מ 74 ל 93 כמעט אותו אחוז שומן אולי 1 2 יותר ועובד על התרגילים האלה כמו סקוואט ודדליפט במשקלים נמוכים יחסית ...סטים של 8-10 חזרות
בתכלס גבר ובלי להעליב מה שווה כל המשקלים האלה שאתה מרים עם אתה שוקל כל כך מעט והמסה שלך לא משהו ? אני עליתי בשנה וחצי מ 74 ל 93 כמעט אותו אחוז שומן אולי 1 2 יותר ועובד על התרגילים האלה כמו סקוואט ודדליפט במשקלים נמוכים יחסית ...סטים של 8-10 חזרות