הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
אתה במחזור ? (בלי תאבון)

תחזור לימי הבלנדר.... עוד 2000 קלוריות של המתכון הסודי שלך
לא יכול לגעת כבר בחרא הזה, יש לי בחילה רק מלחשוב על אוכל :S
אני משתדל לאכול מזון קסמים לפחות פעם ביום: פיצה\המבורגר\בשר\גלידה
בלי זה בטח הייתי יורד במשקל כבר.

אני מוציא מלא קלוריות בשבוע אימונים שלי :bad:

מוזר. העלתי בחודש האחרון מ-83 ל-87 מאז שאני בSS. אתה אוכל מספיק?
ברור שלא אוכל מספיק, וגם כשכן אז אני מוציא הכל בפוטבול ולא זז במשקל.
לא נורא אני קונה עלייה של קילו בחודש, אם באוקטובר אני 78 אני מרוצה.

יש לך בעיות אכילה או משהו? או שפשוט אין זמן לאכול?
לא רעב, וגם כשכן שבע ממש מהר.
זה קרה לי גם בפעם שעברה שהתקרבתי ל80 קילו, פשוט לא הייתי מסוגל לאכול. זה מן נקודה כזאת שכשאני מגיע אליה אני לא רעב יותר עד שאני לא יורד במשקל שוב. המזל שלי זה שקניתי המון שוקו בחודש אוגוסט וזה השאיר אותי על משקל 77-78 כל הזמן

קורן מה השיא שלך בסקוואט RM5??? אני כבר עושה 122.5 RM5 ועולה לינארית 2.5 כל אימון. מתי כבר אתה מגיע ל-3 פלטות?

כל הכבוד , אין כמו תחרות לעלות תמוטיבציה .
הראשון שמגיע ל3 פלטות יקבל כותרת לשם שאני אבחר .

זה קרה לי גם בפעם שעברה שהתקרבתי ל80 קילו, פשוט לא הייתי מסוגל לאכול. זה מן נקודה כזאת שכשאני מגיע אליה אני לא רעב יותר עד שאני לא יורד במשקל שוב. המזל שלי זה שקניתי המון שוקו בחודש אוגוסט וזה השאיר אותי על משקל 77-78 כל הזמן
שמע קרה לי משהו מוזר, כשאני הייתי במשקל שלך בערך גם לי הייתה בעיה כזאת ואז יום אחד החלטתי להכריח את עצמי לאכול והמשכתי לעלות ואז בערך במשקל 83-84 פתאום קרה משהו ממש מוזר כאילו שהקיבה שלי גדלה או משהו ואני פשוט יכול להכניס לעצמי פי 2 יותר אוכל מקודם. בכל מקרה ניסית להכריח את עצמך לאכול ולאכול גם כשאתה לא מרגיש רעב?

תפסיק להיות כוסית ולאכול נקי (המבורגר זה נקי אגב ) .

שמע קרה לי משהו מוזר, כשאני הייתי במשקל שלך בערך גם לי הייתה בעיה כזאת ואז יום אחד החלטתי להכריח את עצמי לאכול והמשכתי לעלות ואז בערך במשקל 83-84 פתאום קרה משהו ממש מוזר כאילו שהקיבה שלי גדלה או משהו ואני פשוט יכול להכניס לעצמי פי 2 יותר אוכל מקודם. בכל מקרה ניסית להכריח את עצמך לאכול ולאכול גם כשאתה לא מרגיש רעב?
כן אני עושה את זה הרבה עם סנביצ'ים של חמאת בוטנים וריבה וכוס חלב\שוקו
בלי זה הייתי יורד 75 קילו לדעתי

קורן מה השיא שלך בסקוואט RM5??? אני כבר עושה 122.5 RM5 ועולה לינארית 2.5 כל אימון. מתי כבר אתה מגיע ל-3 פלטות?
מוזר. העלתי בחודש האחרון מ-83 ל-87 מאז שאני בSS. אתה אוכל מספיק?

לאף אחד לא איכפת ממך, בטח שלא בLOG של מישהו אחר.

נערך לאחרונה:
הבעיה שהדברים שבאים בסייקלים (שוקולדים\גלידות\סוכריות) די יקרים ביחס לאוכל הנקי (צ'יפס והמבורגר\פיצות וכו')

נעזוב תצחוק רגע .
אם אתה תקוע במשקל אין בעיה להכניס עוגות ועוגיות הן זולות ואין כמו חלב ועוגיות .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית