הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
איך יכול להיות שמאפריל נשארת על אותו משקל ועל אותו אחוז שומן והתחזקת?
ומזל טוב על ה פי 1.5 משקל גוף בסקוואט

איך יכול להיות שמאפריל נשארת על אותו משקל ועל אותו אחוז שומן והתחזקת?
ומזל טוב על ה פי 1.5 משקל גוף בסקוואט
אני בזיגזגים - עולה טיפה במשקל והכוח ואז יורד טיפה במשקל, הכל קורה לבד זה לא מתוכנן, אני פשוט עצלן ועם תיאבון של ילדה. העסק היה יותר פשוט אם הייתי אוכל כמו גבר.

תודה

אני בזיגזגים - עולה טיפה במשקל והכוח ואז יורד טיפה במשקל, הכל קורה לבד זה לא מתוכנן, אני פשוט עצלן ועם תיאבון של ילדה. העסק היה יותר פשוט אם הייתי אוכל כמו גבר.

תודה

אז אתה פשוט משלים עם זה ולא עולה במשקל?

tonight's:

squats bar,bar,40,60x5,75x3,95x2,107.5kgx5x5
press rehab worked to 47kg for 5
powerclean 65kg 3x3

squats were pretty tough. didn't get too much sleep or food in the weekend, therefore they felt hard. legs were shaking from the 2nd set through the whole session.
cool, next workout is 120kg squat for 5 and volume next week is 110kg for 5x5...

press rehab

תן בבקשה קצת רקע (כלומר, מדובר בפציעה או מה?), הלוג שלך ארוך וכנראה פספסתי.
בנוסף, שמתי לב שכבר לא מעט זמן אני רואה אצלך את ה rehab הזה...אתה מרגיש שיפור?

(לא סתם אני שואל. חזרתי מפציעה בכתף של 8 חודשים ואני לא משוכנע שהעסק לגמרי טיפ טופ)

press rehab

תן בבקשה קצת רקע (כלומר, מדובר בפציעה או מה?), הלוג שלך ארוך וכנראה פספסתי.
בנוסף, שמתי לב שכבר לא מעט זמן אני רואה אצלך את ה rehab הזה...אתה מרגיש שיפור?

(לא סתם אני שואל. חזרתי מפציעה בכתף של 8 חודשים ואני לא משוכנע שהעסק לגמרי טיפ טופ)
נפצעתי כשלחצתי בנץ' בספסל זר (חח, כן, ספסל זר, יענו לא במקום שאני מתאמן בו בדר"כ) כשעל המוט לא היו חישוקים לסימון - פשוט הנחתי את הידיים איפה שבא לי. דלקת בגיד במרפק השמאלי Elbow tendinitis.

מאז אני או לא לוחץ או לוחץ לחזרות גבוהות למשקל קל. עדיין לא מרגיש מושלם אבל משתפר עם הזמן. הפסקתי עם האיבופרופן כי אבא כועס עליי ואומר שזה לא בריא 😣

ציטוט מהאתר של ריפ לגבי איך להתנהג עם פציעות לפני ששואלים מה לעשות:
Here is the tried-and-true injury rehab method for muscle-belly injuries we got from Starr and that has worked for years better than any other method I've ever used. It also works well on orthopeadic injuries in general, and should be tried before anything more elaborate is used. Wait 3-4 days until the pain starts to "blur",which indicates that the immediate process of healing has stopped the bleeding and has started to repair the tissue. Then use an exercise that directly works the injury, i.e. that makes it hurt, in this case the squat. Use the empty bar and do 3 sets of 25 with perfect form, allowing yourself NO favoring the injured side. If it's ready to rehab you will know by the pain: if the pain increases during the set, it's not ready, if it stays the same or feels a little better toward the end of the set, it is ready to work.

The NEXT DAY do it again, and add a small amount of weight, like 45 x 25 x 2 , 55 x 25. Next day, 45 x 25, 55 x 25, 65 x 25. Continue adding weight every day, increasing as much as you can tolerate each workout. It will hurt, and it's supposed to hurt, but you should be able to tell the difference between rehab pain and re-injury. If you can't, you will figure it out soon enough. This method works by flushing blood through the injury while forcing the tissue to reorganize in its normal pattern of contractile architecture.

After 10 days of 25s, go up in weight and down in reps to 15s, then to 10s, and finally to fives. During this time do NO OTHER HEAVY WORK, so that your resources can focus on the injury. You should be fixed in about 2 weeks, squatting more than you hurt yourself with.

This method has the advantage of preventing scar formation in the muscle belly, since the muscle is forced to heal in the context of work and normal contraction, using the movement pattern it normally uses. The important points are 1.) perfect form with 2.) light weights that can be handled for high reps, 3.) every day for two weeks, and 4.) no other heavy work that will interfere with the system-wide processes of healing the tear.

It is also very important through the whole process of healing the injury that ice be used, during the initial phase after the injury and after the workouts. Use it 20 on/20 off, many times a day at first and then tapering off to morning, after the workout, and before bed. Ice is your best friend in a muscle belly injury, holding down inflammation and fluid accumulation ("swelling") while at the same time increasing beneficial blood flow through the injury. But DO NOT USE ICE MORE THAN 20 MINUTES AT A TIME. More than that can cause more damage than it repairs.

This may actually be the most useful post on this entire little forum of mine, and if you use this method exactly you can save yourself many weeks of lost training and long-term problems with muscle-belly scarring. Try it and see.

Mark Rippetoe

אני כבר מבצע את זה on\off קרוב לחודשיים, יש שיפור איטי מאוד במצב או שלפעמים זה חוזר לכאוב. פרסמתי שאלהאצלו בפורום שעדיין לא עלתה, מקווה שהוא יתייחס ויתן עיצות על סמך הניסיון שלו עם פציעות מרפק.

תודה. וכן, אני מכיר את הציטוט הספציפי הזה שלו. מישהו כבר הביא לכאן בעבר (אולי אתה).
רק שאצלי זה לא עבד (ויש לי תחושה שגם אצלך לא ממש), לכן שאלתי.

אולי הם חבר'ה קשוחים במיוחד שם באמריקה (ע"ע ליינבקרים), אבל לטעמי הטכניקה הזו
שנשמעת לי מאוד הגיונית סביר שתעבוד טוב על 'פציעות' מאוד קטנות יחסית.
תעדכן בבקשה אם מתיחסים לשאלה שלך ונותנים רעיון מענין

תודה. וכן, אני מכיר את הציטוט הספציפי הזה שלו. מישהו כבר הביא לכאן בעבר (אולי אתה).
רק שאצלי זה לא עבד (ויש לי תחושה שגם אצלך לא ממש), לכן שאלתי.

אולי הם חבר'ה קשוחים במיוחד שם באמריקה (ע"ע ליינבקרים), אבל לטעמי הטכניקה הזו
שנשמעת לי מאוד הגיונית סביר שתעבוד טוב על 'פציעות' מאוד קטנות יחסית.
תעדכן בבקשה אם מתיחסים לשאלה שלך ונותנים רעיון מענין
זה עובד טוב יותר על דלקות ועל פציעותת בשריר עצמו. פחות טוב על גידים.
זה רק פרוטוקול ראשוני למקרה שנפצעת, משהו לנסות לפני שהולכים לבאחן בעיה וטיפול קצת יותר מסובכים. אם זה עובד צריך לשמוח ולהלל את מארק ריפטו.
אם לא אז צריך לבדוק איך לטפל בזה ועדיין להלל את מארק ריפטו.

זה עובד טוב יותר על דלקות ועל פציעותת בשריר עצמו. פחות טוב על גידים.
זה רק פרוטוקול ראשוני למקרה שנפצעת, משהו לנסות לפני שהולכים לבאחן בעיה וטיפול קצת יותר מסובכים. אם זה עובד צריך לשמוח ולהלל את מארק ריפטו.
אם לא אז צריך לבדוק איך לטפל בזה ועדיין להלל את מארק ריפטו.

מוכן להלל אותו חופשי ובכיף, תמיד אהבתי את טיפוס ה coach האמריקאי (מפנה אותך גם לסידרה hung, די חדשה).

ובאמת הגיוני שיטפל בשריר טוב יותר מאשר בגיד.

אני מתבייש במה שאני הולך לכתוב עכשיו:
משקל גוף 76.7 :/

לא מאמין לך...ירדת במשקל???

מוזר לי להגיד את זה לך, אבל תתחיל לאכול. מה נסגר איתך? איך אתה רוצה לסגור 120 לחמישיות בלי לאכול טוב?
לך זריז למוזס תזמין שתי ארוחות ותתחיל לאכול...

תמונה שלי מהבוקר :/
stencil-skeleton.gif

לא מאמין לך...ירדת במשקל???

מוזר לי להגיד את זה לך, אבל תתחיל לאכול. מה נסגר איתך? איך אתה רוצה לסגור 120 לחמישיות בלי לאכול טוב?
לך זריז למוזס תזמין שתי ארוחות ותתחיל לאכול...
חמישייה אחת :[
אתה מזמין אותי? ומה יעזרו לי 2 ארוחות, אני נחנק אחרי המבורגר אחד וקצת צ'יפס:suicide:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית