הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
תמונה שלי מהבוקר :/
stencil-skeleton.gif

זה המיצג שנקרא "השלד בריקוד אומנותי" שנלקח היישר מהמוזיאון.

אני נכנס ליוטיוב ומה הסרטון שאני רואה בדף הראשי ברקומנדד פור יו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני חולה :/
מקווה להרגיש טוב יותר בלילה כי יש אימון של הקבוצה, ובשישי אני רוצה ללכת על 120...

tonight's practice:

same same, old injuries coming up pretty early, sucked it up and kept going on even though I've got the cold.

only 3 backs were on the practice tonight, then I just kept going without rest on the plays. pretty intensive.

that's it.
Friday - 120kg squat.

So... it seems I just keep on collecting injuries.
yesterday while I was working on blocking technique, after some rounds of pushing people I missed a push, and felt a SHARP pain in my left shoulder. I couldn't go on and had to stop immidietly. didn't feel it so bad 'til the after-shower hour. today it really hurts. I hope it's nothing serious but I'm ready to get the bad news as soon as I see a doc.
my assume is that I tore a rotator-cuff. :(

בהצלחה בסקוואט קורן! יש לי 2 שאלות אליך
1) למה אתה לא עושה SS?
2) איך אתה מזרים כל כך הרבה אנשים להגיב בלוג שלך?

בהצלחה בסקוואט קורן! יש לי 2 שאלות אליך
1) למה אתה לא עושה SS?
2) איך אתה מזרים כל כך הרבה אנשים להגיב בלוג שלך?

1. סיימתי את SS, לא הצלחתי להתקדם יותר מאימון לאימון, ואני גם לא יכול לעשות סקוואטים 3 פעמים בשבוע כי יש לי אימוני פוטבול גם בימי שני וגם בימי רביעי.

2. זה בגלל שאני: יפה,סקסי,נחמד,חכם,מצחיק,כובש,כריזמטי,מתחשב,מושלם וצנוע

1. סיימתי את SS, לא הצלחתי להתקדם יותר מאימון לאימון, ואני גם לא יכול לעשות סקוואטים 3 פעמים בשבוע כי יש לי אימוני פוטבול גם בימי שני וגם בימי רביעי.

2. זה בגלל שאני: יפה,סקסי,נחמד,חכם,מצחיק,כובש,כריזמטי,מתחשב,מושלם וצנוע
חח אין עליך 😛
ושמע, אם אתה לא תתקדם כמו שצריך מהתוכנית שאתה עובד בה עכשיו תנסה על עצמך תוכנית של תרגיל אחד באימון. תראה איך זה עובד עליך.

חח אין עליך 😛
ושמע, אם אתה לא תתקדם כמו שצריך מהתוכנית שאתה עובד בה עכשיו תנסה על עצמך תוכנית של תרגיל אחד באימון. תראה איך זה עובד עליך.
במצבי כרגע זה בערך מה שקורה, אני עושה סקוואטים והולך הביתה...
אני מקווה שאני אצליח בכלל לשים מוט מחר על הגב עם הכתף שלי כרגע, אם לא אני לא מתאמן.

קורןןןןן TOMOROWW ALL YOU GOTTA DO IS...............SHUT UP & SQUAT 120KG
בהצלחה גברבר!! מי ייתן ותתעלף מתחת למוט!! ;)

מקסימום תעשה איתי היי בר ותקלל את הכתף בכל חזרה.
מה זה היי באר? שם של מחלה?

עידן אני ממש מקווה, אם אני שם את המוט ומרגיש שזה כואב יותר אני פשוט חותך הביתה
אני כל כך רוצה כבר לעשות חמישייה עם 125....

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אבחון ראשוני של האורטופד זה מתיחה בגיד. יש לי צילום אולטרהסאונד ב29.9 אחרי הרבה בלאגן שעשיתי כדי שלא יתקעו אותי באוקטובר.
זה יכול להיות גם קרע חלקי, את זה נדע אחרי הצילום.

בכל מקרה אני מנסה היום ת'סקוואטים אחרת אני לא אצליח להרדם בלילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית