הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
הוא סתם עושה מזה עניין
עם רבע קלוריה ביום בקושי אפשר לעשות סקוואט, בטח שלא קרוב לשיא.

אימון רע:

סקוואט 45,60,72,87,100 נכשלתי בחזרה הרביעית ב100
בנץ' 40,55,70,85,97 נכשלתי ברביעית ב97
חתירה מהרצפה 20,40,50,60,72 הכל ל5
פאוורקלין 60 3*5
בטן בשיפוע שלילי +15 קילו

יש לי בעיה טכנית בסקוואט כבר המון זמן וזה מונע ממני לעשות סקוואט טוב, אני קורס קדימה ויוצא בסוג של גוד-מורנינג. אני חייב לטפל בזה כי זה מפריע לי מאוד להתקדם כבר הרבה מאוד זמן.
בבנץ' אני חושב שסתם איבדתי ריכוז ברביעית והורדתי את המוט לא טוב. אני צריך לחשוב מה אני עושה באימון של חמישי.
יא נקניק ככה אתה מסנן אותי:🙁

סקוואט 45,60,72,72
פרס 20,35,45x5,60x4
דדליפט 60,85,100,115x5,115x3
מתח למקסימום 12,8,7 עם עצירה מלאה למטה
עבדתי היום המון על להחזיק גב ולשפר את הגמישות בסקוואט ובדדליפט, זה מאוד עזר אני מוכרח לציין.
את הדדליפט החזקתי טוב, את הסקוואט הצלחתי לשפר מאוד וכמעט שאין התעגלות או קריסה למטה, נראה איך זה יהיה בשלישייה ביום חמישי.
נכשלתי בחמישית בפרס, כוסעמק זה היה כל-כך קרוב, זה כמעט עלה מעל הראש ואז רק לנעול חזרה אחת משיא חדש.
אני אעשה ריסט. יש סירטונים להכל, אני מקווה להעלות עוד הלילה. את השלישיה בדדליפט עשיתי באוברהנד ומצאתי שכשאני מחזיק אוברהנד יותר קל לי להחזיק גב חזק, הבעיה שזה מאוד קשה לי החל מ120 קילו מבחינת אחיזה.

בסוף האימון עשיתי:
סופרמנים 3 סטים של 10 שניות ביחד עם מתיחות להמסטרינג. ניסיתי לעשות את הסקוואט סטרץ' בסוף האימון אחרי שכולי מתוח ומצאתי שאני כמעט מצליח להחזיק שם גב (לצורך העניין, אם אני עושה בתחילת האימון אני עם גב כמו דיאוס בדדליפט - גיבנת)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אוקיי, סרטים:

סקוואט:
72 סט ראשון עם הטכניקה הישנה (גב קורס בתחתית):

72 סט שני עם טכניקה משופרת (דוחף את הגב אחורה בעלייה ומסתכל ישר - תודה דייב טייט):

60 פרס ל4 חזרות וכשל בחמישית:

דדליפט 115 ל5 באחיזה משולבת:

דדליפט 115 ל3 חזרות באחיזה רגילה:

הדדליפט בלי חולצה כי הדפוקים האלה אוהבים להתאמן בסאונה, והחולצה שלי נראתה כבר כמו סמרטוט מרוב שהזעתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה נראה כאילו בשני פשוט יותר השתדלת להשאר מכווץ

ויופי של דד ליפט ביץ' בוי
נכון, אבל מה שגרם לי להשאר יותר מכווץ זה לדחוף את הגב לתוך המוט ולא את המוט לתוך גב, לעלות מהגב כמו שטייט אומר.

תודה 😃

שינוי קטן בתוכניות:
ביום שבת החיטוב נגמר, אני חוזר לאכול אבל אני אוכל בצורת paleo, מה שיגרום לי לעשות סוג של Anabolic Diet.
5 ימים דלים בפחמימות בהם אני אוכל בשר,מוצרי חלב, דגים, אגוזים ושאר דברים כאלה וירקות וטיפה פירות.
יומיים בהם אני אוכל יותר פחמימות ולא מתחשבן על שטויות יותר מדי. זה התיכנון עד סוף הקיץ.

מבחינת תוכנית אימונים:
אני ממשיך עם מדקאו, בתקווה שעכשיו אני סוף סוף מתקדם כמו שאני מצפה, ועם טכניקה טובה יותר מפעם.

שינויים קטנים:

ראשון:
סקוואט 5*5 כרגיל
בנץ' 5*5 כרגיל
חתירה 5*5 כרגיל
פאוורקלין בלי תיכנון מעמיק בסטים, רק לנסות לעשות שלישייה עם משקל כבד יותר.
כפיפות בטן בשיפוע שלילי עם משקל שיטפס ליניארית

שלישי:
סקוואט 5*4 כרגיל
פרס 5*4 כרגיל (מתחיל ריסט ראשון)
דדליפט 5*4 כרגיל
מתח 3 סטים למקסימום עד שאני עושה 3 סטים של 15 חזרות עם משקל גוף ועצירה מלאה למטה, לא כמו הקרוספיטרים המצחינים.

חמישי:
סקוואט כרגיל עם שלישייה כבדה
בנץ' כרגיל עם שלישייה כבדה
חתירה כרגיל עם שלישייה כבדה
פאוורקלין כמו בראשון, רק עם ווליום מצומצם יותר.
כפיפות בטן בשיפוע שלילי עם משקל שיטפס ליניארית

אני מתחיל לשלב עכשיו גם יותר פוש פרס, כדי ללמוד את הקצב שלי כמו שצריך ולדחוף מהרגליים והזרועות ביחד.

בקצרה הרעיון הוא לאכול כמו האדם הקדמון paleolithic man:
מותר - ביצים, בשר, דגים, ירקות, פירות, אגוזים
אסור - דגנים, קטניות, חלב, סוכר

על הבסיס הזה כל אחד עושה מה שהוא רוצה ורואה לנכון. יש כאלו שאוכלים מוצרי חלב ויש כאלה שלא. יש כאלה שאוכלים תפוחי אדמה ויש כאלה שלא. העיקרון המנחה הוא לאכול נקי ובעיקר דברים שהיו קיימים לפני אלפי שנים ולא החרא המעובד שיש היום בסופר. אם יש רשימת מרכיבים זה out.

איך דגנים וקטניות זה מעובד? וזה בטח שהיה קיים לפני אלפי שנים. לא לחם לבן של סופר, אבל קינואה ושעועית בטוח שכן

איך דגנים וקטניות זה מעובד? וזה בטח שהיה קיים לפני אלפי שנים. לא לחם לבן של סופר, אבל קינואה ושעועית בטוח שכן
ועדשים ומיץ חובזיות וממרח חרובים וסויה אחי, סויה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית