לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
לצורך העניין, צילמתי את הבעיה שלי בסקוואט היום:

כמו שאפשר לראות, יש לי נפילה קדימה בתחתית ויציאה במן גוד-מורנינג שמאוד מקשה עליי את הסקוואט. זה השתפר מהאימונים הקודמים, המתיחות עוזרות לי בגדול.

וסתם פאוורקלין עם 65 קילו שהלך לי לא משהו, עם 60 זה נראה טוב יותר זה בטוח:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קורן, יא הומו זה לא קשור לגמישות. אתה נופל קדימה על קצות הצבעות.

קורן, יא הומו זה לא קשור לגמישות. אתה נופל קדימה על קצות הצבעות.
אני נופל קדימה כי החזה שלי נופל, לא כי אני לא על העקבים. העקבים עולים אחרי שהחזה יורד, מן הסתם, כדי להציל אותי ממוות.

הן ממשיכות לזוז כל הזמן ואתה עולה בסוף התנועה על העקבים בגלל זה..
להביא את הברכיים למקום הטבעי שלהן בסקוואט, מעבר לקו האצבעות זאת לא בעיה וזה לא משנה איך אתה עושה את זה, כל עוד הן נעצרות בסוף התנועה.
זה עדיין לא קשור לעובדה שבגללה העליתי את הסירטון, אז מספיק עם השטויות.

אחלה שיפור עם הפאוור קלין בהשוואה למה שהיית עושה פעם.
תודה, אני עדיין עובד להמון חזרות שלא רשמתי בלוג כדי להתיישר עד הסוף ולהכנס מהר מתחת, יש לי רק את הבעיה שאני מושך לפעמים בלולאה קדימה, זאת כרגע הבעיה הרצינית שלי ביחד עם הכניסה. את ההתיישרות כמעט תיקנתי.

אתה איתי בקטע של הגמישות בסקוואט?

להביא את הברכיים למקום הטבעי שלהן בסקוואט, מעבר לקו האצבעות זאת לא בעיה וזה לא משנה איך אתה עושה את זה, כל עוד הן נעצרות בסוף התנועה.
זה עדיין לא קשור לעובדה שבגללה העליתי את הסירטון, אז מספיק עם השטויות.

זה מצחיק, אבל אחת הבעיות המציקות שיש לי בסקוואט זה שהברכיים שלי לא הולכות קדימה, ובגלל זה אני מרגיש את הגב...
הרגלים רעים מדעות קדומות ופסולות. ברגע שאני נזכר לשחרר קצת את הברכיים בתחילת התנועה שיעברו טיפה את קו האצבעות, אני מרגיש הרבה פחות את הגב שלי עובד והסקוואט מרגיש הרבה יותר טוב.
הבעיה היא שאם לא שמים לב, אז גם הנטיה קדימה קורת, במיוחד בסטים האחרונים.

צרות של עשירים? :(

זה מצחיק, אבל אחת הבעיות המציקות שיש לי בסקוואט זה שהברכיים שלי לא הולכות קדימה, ובגלל זה אני מרגיש את הגב...
הרגלים רעים מדעות קדומות ופסולות. ברגע שאני נזכר לשחרר קצת את הברכיים בתחילת התנועה שיעברו טיפה את קו האצבעות, אני מרגיש הרבה פחות את הגב שלי עובד והסקוואט מרגיש הרבה יותר טוב.

תנסה שהגב שלך יהיה אנכי לרצפה. אולי זה יגרום לגב שלך להיות בזוית הנכונה.

האמת שגם לי יש בעיה של חוסר גמישות בבירכיים, אני יותר חושב שזה בקרסול.
זה בגלל הרגלים רעים של ריפטו שגרם לי לשבת אחורה :(

באמת, ריפטו הבן זונה. גרם לך להשתמש בשרירים שאתה צריך במקום לתת באונס מהברכיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית