טוב.. ביל סטאר אומר אחרתהזרועות לא צריכות למשוך כלום, רק להחזיק את המוט כמו חבלים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב.. ביל סטאר אומר אחרתהזרועות לא צריכות למשוך כלום, רק להחזיק את המוט כמו חבלים.
אני נופל קדימה כי החזה שלי נופל, לא כי אני לא על העקבים. העקבים עולים אחרי שהחזה יורד, מן הסתם, כדי להציל אותי ממוות.קורן, יא הומו זה לא קשור לגמישות. אתה נופל קדימה על קצות הצבעות.
איך בדיוק קבעת את זה? אני יושב אחורה אח שלי, אולי אתה לא מבדיל ביניהם.זה נראה כאילו ניסית לעשות היי באר
אתה צודק, לברכיים אסור לזוז קדימה בכלל 😣😣😣😣תסתכל על הברך שלך, וזה ממש לא ישיבה אחורה
להביא את הברכיים למקום הטבעי שלהן בסקוואט, מעבר לקו האצבעות זאת לא בעיה וזה לא משנה איך אתה עושה את זה, כל עוד הן נעצרות בסוף התנועה.הן ממשיכות לזוז כל הזמן ואתה עולה בסוף התנועה על העקבים בגלל זה..
תודה, אני עדיין עובד להמון חזרות שלא רשמתי בלוג כדי להתיישר עד הסוף ולהכנס מהר מתחת, יש לי רק את הבעיה שאני מושך לפעמים בלולאה קדימה, זאת כרגע הבעיה הרצינית שלי ביחד עם הכניסה. את ההתיישרות כמעט תיקנתי.אחלה שיפור עם הפאוור קלין בהשוואה למה שהיית עושה פעם.
הזרועות לא צריכות למשוך כלום, רק להחזיק את המוט כמו חבלים.
האמת שגם ריפטו אומר את זה, אבל ראיתי את זה בסירטון של mike burgener שהוא מסביר על הקלין.חחחח בדוק משקולן אמר לך את זה
להביא את הברכיים למקום הטבעי שלהן בסקוואט, מעבר לקו האצבעות זאת לא בעיה וזה לא משנה איך אתה עושה את זה, כל עוד הן נעצרות בסוף התנועה.
זה עדיין לא קשור לעובדה שבגללה העליתי את הסירטון, אז מספיק עם השטויות.
זה מצחיק, אבל אחת הבעיות המציקות שיש לי בסקוואט זה שהברכיים שלי לא הולכות קדימה, ובגלל זה אני מרגיש את הגב...
הרגלים רעים מדעות קדומות ופסולות. ברגע שאני נזכר לשחרר קצת את הברכיים בתחילת התנועה שיעברו טיפה את קו האצבעות, אני מרגיש הרבה פחות את הגב שלי עובד והסקוואט מרגיש הרבה יותר טוב.
הבעיה היא שאם לא שמים לב, אז גם הנטיה קדימה קורת, במיוחד בסטים האחרונים.
צרות של עשירים? :(
זה נראה כאילו ניסית לעשות היי באר
זה מצחיק, אבל אחת הבעיות המציקות שיש לי בסקוואט זה שהברכיים שלי לא הולכות קדימה, ובגלל זה אני מרגיש את הגב...
הרגלים רעים מדעות קדומות ופסולות. ברגע שאני נזכר לשחרר קצת את הברכיים בתחילת התנועה שיעברו טיפה את קו האצבעות, אני מרגיש הרבה פחות את הגב שלי עובד והסקוואט מרגיש הרבה יותר טוב.
הבעיה היא שאם לא שמים לב, אז גם הנטיה קדימה קורת, במיוחד בסטים האחרונים.
צרות של עשירים? :(
האמת שגם לי יש בעיה של חוסר גמישות בבירכיים, אני יותר חושב שזה בקרסול.
זה בגלל הרגלים רעים של ריפטו שגרם לי לשבת אחורה :(