לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
טוב, מסתבר שהפלאפון שלי כן הצליח איכשהו לצלם 3 חזרות מהדדליפט אתמול, זה לא מושלם ואני בטוח שהרביעית והחמישית נראו כבר פחות טוב, אבל גם משהו:

בכל מקרה אני עושה שוב את 130 ואנסה לצלם 5 חזרות בלי שהפלאפון יכבה פתאום :\

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל הכבודף רק לתשומת לבך נראה מהסרטון נראה שהישבן עולה קצת לפני הכתפיים...

ואם הוא עולה מלפני הכתפיים ?
לא קרה כלום הוא יתחיל את המשיכה בנקודה שהוא הכי חזק .

השאלה אם זה נכון וחכם לעשות, במצב כזה רוב הלחץ הוא על הגב התחתון ולא על הרגליים...

לכל אחד יש נקודה שהיא שונה בה הוא הכי חזק , כבר דיברנו פה בפורום על זה .
בסופו של דבר זה לא יעזור לו להתחיל למשוך מיותר למטה כי התחת שלו יעלה , חיזוק הרגליים אולי יעזור לו למשוך גם מיותר נמוך אבל בסופו של דבר זה בעיקר עניין של מבנה גוף .

אני מבין , השאלה אם זה לא מסוכן קצת..

לדעתי לא מסוכן
יש ככה יותר עומס על הגב התחתון זה נכון

כמו ש Deus ex machina רשם שיחזק את הרגליים ואז הוא ישתמש יותר בהמסטריג
ההגיון אומר שהמסטריג חזק מרים יותר מגב תחתון..

אני לא יודע איך הוא יכול לשלב את זה אבל אולי קצת כפיפות ברכיים במכונה יכול לעזור (כמה שלא חובבים פה מכונות) אולי כתרגיל אחרי דד ליפט שגם ככה ההמסטרינג עבד.

אין לי אפשרות להגיע היום לאימון בהדר יוסף ככה שלעשות שיא אני לא יכול גם אם אני ממש רוצה. הרגליים שלי תפוסות כי אני מטומטם ובמקום לנוח אחרי שעשיתי בדיקת מאמץ (ספרינטים על הליכון בשיפוע) בשביל הביטוח הרפואי לקבוצה אז גם דאגתי בלילה ללכת בערך 5 ק"מ. אני מתנחם בזה שזה נגמר במוזס לייט נייט וליטר בירה לפני כן בפאב של הקבוצה (כולם מוזמנים לDancing Camel ברחוב התעשייה).

אז כרגע המצב הוא:
רגליים ובעיקר תחת תפוס
זמן עד 20:00 בערב כשהרגע התעוררתי ואני אוכל קורנפלקס 😃
אופציה לאימון בקאנטרי השכונתי - אין ראק, בקושי יש מאיפה להוציא את המוט (מקבילים שסמוכים לפולי ועוד כל מיני שטויות)

כנראה שאני אעשה סקוואט קל (85 קילו נניח ל2 סטים)
ריסט לבנץ' ועבודה ל5x5 עם 90 קילו
אני חושב שאני אוותר על משיכות היום כי הגב עדיין מציק לי והוא לא אהב את הדדליפט של יום שלישי כל כך

בהחלט אחת המבשלות האדירות. איזו בירות יש שם? יש את הונילה סטאוט או את האקסטרה סטאוט? איפה זה בדיוק?

טעמתי את הבירות שלהם בעיר הבירה, מדהימות. 😍

בהחלט אחת המבשלות האדירות. איזו בירות יש שם? יש את הונילה סטאוט או את האקסטרה סטאוט? איפה זה בדיוק?

טעמתי את הבירות שלהם בעיר הבירה, מדהימות. 😍
אני שתיתי רק את המידנייט סטאוט, לא דומה לשום דבר ששתיתי, אדיר.
לא ניסיתי יותר מדי את האחרות כי הן בהירות ואני פחות אוהב 😃

זה ברחוב התעשייה, זה רחוב ממש קטן קשה לפספס את הפאב היחיד שיש שם. זה יוצא ממש קרוב לרחוב המסגר 😃

הבעיה היא שאני לא מוצא באתר שלהם את התפריט..
אין שם גם אני חיפשתי, בעיקרון 25 שקל לחצי אם אני לא טועה.
בגלל שהמקום ספונסר של הקבוצה אז שמעתי שאחרי משחקים מקבלים בירה חינם 😃 ולשחקנים מהקבוצה 50% הנחה (יענו 12.5 שקל לחצי !!!!!!!!)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית