לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
אימון שכונה:

פאוורקלין+פרונט סקוואט 65 3*3 לא הייתי בטוח אם אני יכול להביא 70 למעלה ולא הייתי בטוח עד כמה אני יציב בפרונט סקוואט, בכל מקרה אחלה אימון קל.

בנץ' פרס bar,bar,40,60x5,75x3,85x1,100x2x5,100x3 PR
פספסתי 2 חזרות, אבל זה רק מוכיח כמה הספסל בהדר יוסף רע, אני כבר 3 אימונים מגיע לכשל בפרס\בנץ' פרס ועדיין הצלחתי לעשות PR.

pullups 1x10
chinups 1x12
pullups 1x8 ואני עצלן אז לא זרמתי הלאה

קיצר הייתי קצר בזמן אז חתכתי הכל מהר. החדשות הטובות שהגב לא כאב לא בפרונט ולא במתח. נראה לי שאני בדרך הנכונה.
החדשות הרעות הן שאני צריך להתמודד עם הספסל המחורבן שלנו בהדר יוסף, ולשמוע עכשיו שעתיים מוזיקה קלאסית עם אבא בקונצרט.

נ.ב
אחרי זה פאב השופטים - נקניקיות חריפות וגינס, כנראה ששבוע הבא PR 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אגב המוט בקאנטרי זה הדבר הכי מוזר בעולם, שוקל 20, אין עליו חישוקים לסימון, פשוט הימרתי איפה לשים את האצבעות וזה הרגיש ממש חרא אבל עדיין היה יותר קל מבהדר יוסף LOL

מזל טוב על השתי פלטות בבנץ' ..
בקרוב אצלי 🚬🤪🚬🚬🤪🚬
בקרוב מאוד 😃 תודה.

היום:
פוטבול 4x4 בצהריים 😵 14:00-15:30 בערך, המון ספרינטים.
highlights שלי:
קובעים הגנה של 3 קרובים ו1 עמוק (אני), ואני מחליט לרוץ קדימה ולהשאיר את האנדזון לTD 🤡

הייתה חטיפה אחת יפה של כדור למסירה של 15 יארד בערך ורצתי עד ליארד בערך מהאנדזון עד שתפסו אותי.

תופס משקל, אני רק זוכר שסיימת חיטוב חחח, וכבר חוזר בקצב מהיר לקראת ה-80, יפה 😃

יפה יפה,מזל טוב על השתי פלטות.
אתה בטח אוכל כמו בהמה בשביל להתאושש מכל הפוטבול והאימוני כח.

האימון היום:

squat bar,40,60x5,75x3,90x1,100x1,112x5,112x2 and dropped it at the bottom.
press bar,30x5,42x3,52x2,62x4 and failed, time to deload
powerclean 60x5x3

not very happy with that workout, first squat set felt just fine for a heavy set and I guess I just lost concentration on the 2nd one. will work a light squat on Tue and probably go for it again on Thu\Fri.

truth is my Tri's are a mess and I should have deloaded the press already, and I just wanted to give it a last shot after I managed to get a PR on the bench last workout. guess I learn only the hard way.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש לך עוד לוג (באתר בחו"ל) שאתה שם את אותה הודעה או שסתם יותר נוח לך לכתוב באנגלית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית