לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
כן, יש אנשים חזקים מאוד, אבל הרוב עושים תוכניות סטייל ג.ג (גם באתר הראשי ראיתי את התוכניות, הם אוהבים לקרוא לזה "פאוורבילדינג").
עדיף מה שקורה שם מאשר ב**** 😃

אין סרט לא קיים

(וזה לכל ליצן שיכתוב משהו על משקלים ולא יגבה בסירטון - אתם עוברים על חוקי הפורום)
העלתי לפה סרטון של סקוואט 90 קילו פעם. עכשיו אני אצלם לך אימון הבא 105 RM5
ודד ליפט אני עושה 130 RM6 בלי בעיות (חוץ מאיבוד אחיזה) וב140 אני פשוט כל הזמן מאבד אחיזה אני אצלם כשיגיע המגנזיום.

אין סרט לא קיים

(וזה לכל ליצן שיכתוב משהו על משקלים ולא יגבה בסירטון - אתם עוברים על חוקי הפורום)

צודק , שימו סרטון או אל תדברו על משקלים .
אחר כך מתברר שלכולם יש בעיות ברכיים ,כתפיים (ביצים קטנות ) שגורמות להם לעבוד בשיפוע שלילי בסמית לרבעי חזרות .

העלתי לפה סרטון של סקוואט 90 קילו פעם. עכשיו אני אצלם לך אימון הבא 105 RM5
ודד ליפט אני עושה 130 RM6 בלי בעיות (חוץ מאיבוד אחיזה) וב140 אני פשוט כל הזמן מאבד אחיזה אני אצלם כשיגיע המגנזיום.
אתה גבר. שים סירטון.
בקשר לדדליפט, אם היה לי אכפת אז היה כבר 180, יותר חשוב לי הסקוואט. את ה105 שלך אני עושה ל5*5.

גם אתה ראית את הבדיחה בפורום השני ? 127

לא בדיחה , הבחור חזק .
אם הוא היה מעלה סרטון שלו שהוא עושה לחיצה ללוח הייתי אומר לו כל הכבוד .
אבל כאשר מישהוא עובד ככה , ורב עם כל מי שמתקן אותו אז שיהיה לו לבריאות .
ולכל אלה שיש להם בעיות כתפיים , תתחילו למשוך יותר ולעשות פרסים ותוכלו גם לעבוד בטווח
מלא .

לא בדיחה , הבחור חזק .
אם הוא היה מעלה סרטון שלו שהוא עושה לחיצה ללוח הייתי אומר לו כל הכבוד .
אבל כאשר מישהוא עובד ככה , ורב עם כל מי שמתקן אותו אז שיהיה לו לבריאות .
ולכל אלה שיש להם בעיות כתפיים , תתחילו למשוך יותר ולעשות פרסים ותוכלו גם לעבוד בטווח
מלא .

אני גם רשמתי לו שם שהוא חזק וחבל שהוא לא עובד נכון כי ככה הוא ילחץ יותר והסיכוי שלו להפצע נמוך

סתם הם חושבים שיוצאים נגדם

3rd set out of 5 from yesterday's workout 97kg squat:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא כ''כ עקבתי אחריי הלוג שלך בזמן האחרון, באיזה תוכנית אתה עובד כרגע? ויש סיבה ששמת דווקא 97? למה לא להשים מספר עגול כמו 95 / 100
אחלה סקוואט אגב, יותר טוב מלפני כמה חודשים

לא כ''כ עקבתי אחריי הלוג שלך בזמן האחרון, באיזה תוכנית אתה עובד כרגע? ויש סיבה ששמת דווקא 97? למה לא להשים מספר עגול כמו 95 / 100
אחלה סקוואט אגב, יותר טוב מלפני כמה חודשים
Texas Method, אני עשיתי דילואד לסקוואט כדי להתרגל לווליום של 5*5 אקרוס, כל שבוע מוסיף 2.5ק"ג למשקל לכל ההרמות.

כן תיקנתי את הבעיה שהייתה לי, מצחיק שזה היה כל כך בסיסי עד שלא שמתי לב לזה וזה חירבן לי התקדמות.

זה נראה יותר מ97 למען האמת (מבחינת הפלטות). חחחח 3 הלוגים שלך הם הנושאים הכי גדולים בפורום (לייל, ריפטו, וזה).

זה נראה יותר מ97 למען האמת (מבחינת הפלטות). חחחח 3 הלוגים שלך הם הנושאים הכי גדולים בפורום (לייל, ריפטו, וזה).
תמיד ידעתי למשוך תשומת לב,rock&roll star
זה פלטה של 20, פלטה של 15, ופלטות של 2.5+1.25

כי קורן זה ההוכחה שריפטו ו SS באמת נכון:152on:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית