נק' מוניטין:
9,634
- 2,421
- 7
כנראה פיספסתי את השירשור עם הסרטונים שלך, אתה יכול לתת לי לינק?
לא אחי אני לא מתאמן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנראה פיספסתי את השירשור עם הסרטונים שלך, אתה יכול לתת לי לינק?
אולי שונאים פה את מקרוברט אבל הוא אומר שאם אני מרוצה מהתוכנית אני אמור להתאמן בה. אני מרוצה מההיי באר ואני לא הולך להחליף אותו בזמן הקרוב. אני לא מוצא הצדקה להחליף.
סבבה אם אתם אומרים למה שאני אתווכח אתם מבינים יותר ממני. וMOO יש לי מספיק נסיון אישי. הבעיה היא שעוד לא הגעתי למשקלים שאני באמת צריך בהם חגורה. מוזר שקורן כבר צריך את החגורה ב-110. אני חושב שהוא היה מסתדר יפה גם בלי.
החגורה כן נותנת לך אפשרות לקחת יותר משקל ועם זה אי אפשר להתווכח. ואם אתה עובד עם חגורה תקופת זמן ממושכת ואז מתחיל לעבוד בלי חגורה יש לך סיכויים גבוהים יותר לפציעה וגם זה אי אפשר להתווכח. אני חושב שאם קורן עושה את זה חד פעמי אז אין בעיה אבל אם כל אימון כל הסטים הם עם חגורה אז חבל הוא סתם דופק את עצמולא שמים את החגורה כי "צריכים " החגורה לא נותנת לקורן כח קסם .
הוא החליט שמתאים לו להתחיל לעבוד איתה עכשיו וזהו , במילא החגורות שאנחנו משתמשים
הן צרות ורכות וההשפעה שלהן די קטנה (ביחס לחגורה נורמלית ) .
החגורה כן נותנת לך אפשרות לקחת יותר משקל ועם זה אי אפשר להתווכח. ואם אתה עובד עם חגורה תקופת זמן ממושכת ואז מתחיל לעבוד בלי חגורה יש לך סיכויים גבוהים יותר לפציעה וגם זה אי אפשר להתווכח. אני חושב שאם קורן עושה את זה חד פעמי אז אין בעיה אבל אם כל אימון כל הסטים הם עם חגורה אז חבל הוא סתם דופק את עצמו
סבבה אני אנסה אימון הבא סתם לנסיון לקחת 120 קילו לRM5 עם חגורה למרות שזה אמור להיות המשקל עבודה עוד 2-3 אימונים.ברור שאפשר להתווכח .
בוא תסביר לי עבודה עם חגורה מגבירה את סיכון הפציעה ואז עבודה ללא תגרום לפציעה ?
בנוסף אף אחד לא עושה סטים קלים עם חגורה .
אגב בוא תשים חגורה ותגיד לי מה הRM5 שלך יחסית לבלי חגורה , ההבדל אם החגורות שיש בארץ יהיה מאוד קטן (אם בכלל ) .
סבבה אני אנסה אימון הבא סתם לנסיון לקחת 120 קילו לRM5 עם חגורה למרות שזה אמור להיות המשקל עבודה עוד 2-3 אימונים.
קורן יעשה 140 בקרוב ואז תהיה לו כותרת חדשה ומגניבהאתה צריך להתרגל אליה, ללמוד לעבוד איתה נכון
וסתם זה נראה כאילו אתה בא להגיד ב 2 דפים האחרונים אני חזק וקורן חלש כי הוא צריך חגורה
אבל זה סתם תחושה..
🤩קורן יעשה 140 בקרוב ואז תהיה לו כותרת חדשה ומגניבה
אמרו את זה לשרירנים, אני לא זוכר שקראתי פה משהו כזה. אצל השרירנים אמרו לא לעבוד עם חגורה בגלל שהם לא יודעים לעשות סקאווט, והם חשבו שהחגורה תציל אותם מפציעות.אני ממש לא מזלזל בקורן, כל הכבוד לו על הכוח שיש לו באמת זה מכובד אבל אני זוכר שבזמנו כולם היו אומרים שחגורה זה חרא ונועדה רק לפואר ליפטרים הכבדים. אני עדיין תומך בזה יותר אבל סתם לנסיון אני אנסה אימון הבא. וכן אני יודע איך לעבוד עם חגורה הייתי עובד איתה פעם עד שקטלו אותי ואמרו לי שזה מיותר וכו.
אמרו את זה לשרירנים, אני לא זוכר שקראתי פה משהו כזה. אצל השרירנים אמרו לא לעבוד עם חגורה בגלל שהם לא יודעים לעשות סקאווט, והם חשבו שהחגורה תציל אותם מפציעות.
תן לי לנחששששש.........קורן יעשה 140 בקרוב ואז תהיה לו כותרת חדשה ומגניבה
החגורה כן נותנת לך אפשרות לקחת יותר משקל ועם זה אי אפשר להתווכח. ואם אתה עובד עם חגורה תקופת זמן ממושכת ואז מתחיל לעבוד בלי חגורה יש לך סיכויים גבוהים יותר לפציעה וגם זה אי אפשר להתווכח. אני חושב שאם קורן עושה את זה חד פעמי אז אין בעיה אבל אם כל אימון כל הסטים הם עם חגורה אז חבל הוא סתם דופק את עצמו
לדעתי :120ag:ככה אתה מוכיח טענה? אתה פשוט אומר שאי אפשר להתווכח איתה?