הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מזל טוב על הסקוואט
מה המשקל גוף?

עריכה: מה 78?תאכל

יש לי פתרון לקורן
avazim3.jpg

NOTHING ON ME SUCKA!

pullups to failure (building back after injuries) 10,8,8 all to failure

המתח הזה הוא טריקי מאדר פאקר. ו 10 שיורד 'רק' ל 8 לא רע כל כך.
לא ברור לי מה כל כך מיוחד בתרגיל הזה, אבל אני (והרבה אחרים) יכול נניח 12-13 בסט ראשון, אבל מתדרדר עד ל 7 חזרות בסט שלישי רביעי...

לא ברור לי מה כל כך מיוחד בתרגיל הזה, אבל אני (והרבה אחרים) יכול נניח 12-13 בסט ראשון, אבל מתדרדר עד ל 7 חזרות בסט שלישי רביעי...

אתה כנראה לא נח מספיק בין הסטים.

אולי אתה לא מבצע את כל החזרות דומה. אני מקפיד לעבוד מתלייה (dead hang) ולא להשתמש בתנופה של הגוף.

אתה כנראה לא נח מספיק בין הסטים.

יכול להיות...אבל עדיין, יש לך (כדוגמא) את קורן, וגם כאשר אני נח די הרבה (אבל פחות מרבע שעה 😃) - יש ירידה יותר מאשר מקרית בין סט לסט...

קורן - אני לא מזיז את הגוף בכלל + דד לאללה : )

יכול להיות...אבל עדיין, יש לך (כדוגמא) את קורן, וגם כאשר אני נח די הרבה (אבל פחות מרבע שעה 😃) - יש ירידה יותר מאשר מקרית בין סט לסט...

קורן - אני לא מזיז את הגוף בכלל + דד לאללה : )
יש הרבה סיבות, יכול להיות שבגלל שתמיד הייתי עובד עם מנוחות קצרות יחסית במתח אז ה3-5 דקות שאני לוקח נותנות לי התאוששות טובה. עוד יכול להיות שהגוף שלי למד להתאושש טוב יותר בין סטים בגלל כל מיני דברים שאנחנו עושים בפוטבול.

shit workout

squats - had to drop 125kg after 3 reps, again form issue. couldn't stay tight at the bottom. hopefully just a bad workout. tried again but barely got 2 reps, so I called it a day.
right after I felt a slight pain in my elbow.

press got 55kg for a 5 but it was tough as nails, I guess I'm just on a real bad day.

deadlift this is where I really got pissed off. 120kg only 3 reps went up (grip failure) and it felt really bad.

gonna rest 'til Sunday, got a football match on Saturday so I can't really work again this week.

round 2:

squats: bar,bar,40,60x5,80x3,95x1,105x1,115x1,125kgx4 (failed at fifth) pretty disappointed.

bench press bar,40,60x5,75x3,90kgx3x5 easy but fuckin left elbow hurts again

powerclean (getting back at them) 60kgx5x3 easy

dead hang pullups 10-9-8 all to failure

אני לא יודע אם זה קשור לאוכל הפעם. אני עולה במשקל גוף, אני כבר 78.6 ושאר ההרמות קלות לי נורא.
אולי מיציתי את החמישיות מאימון לאימון ואני יכול לנסות לרוץ על שלישיות. אני אנסה בשלישי שוב לדעתי, רק בשביל לסגור את החמישייה.

למה אתה לא עושה מדקאו ?
זה רק סט - 2 של עבודה ואתה מוסיף משקלים כל הזמן (מעלה ל3 ואז אותו משקל 5...)

כי אין לי שבועות מסודרים, אני משחק ומשנה כל הזמן בין התוכניות בהתאם לשבוע וההתקדמות ומנסה למשוך עוד קדימה

כי אין לי שבועות מסודרים, אני משחק ומשנה כל הזמן בין התוכניות בהתאם לשבוע וההתקדמות ומנסה למשוך עוד קדימה

ולי יש ?
אני בקושי מתאמן 2-3 בשבוע
לומד ועובד

סתם תירוצים יש לך, ישן עד 3 כל יום... (ועושה אימון "בוקר" ב 5)

ולי יש ?
אני בקושי מתאמן 2-3 בשבוע
לומד ועובד

סתם תירוצים יש לך, ישן עד 3 כל יום... (ועושה אימון "בוקר" ב 5)
זה לא ממש ככה 😃
התכוונתי שאין לי לו"ז קבוע כי מסתבך לי עם האימונים של הקבוצה, קשה להתאושש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית