הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג בילדינג של WhiteOwl

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
טוב, אחרי הרבה זמן בתוך הארון, אני יוצא מהארון!
אני בילדר!!! לא רוצה כרס ליפטרים וגלון חלב ביום, לא רוצה סקוואט מלא ומשקל גבוה, יותר בייספס מסוקס!!!
רוצה שלום עולמי!!!! אני מתחיל ABCDEF ולפעמים G בשאבעס.

נראה לכם?! עדיף למות מאשר להיות מפמפם ראקים 😵

אז אני מתחיל SS, אכן כן- LIKE A BOSS
זו לא המתכונת הרגילה, אני מוסיף בהמלצת משה עבודה לידיים ולחזה בשביל לא להזניח פלג גוף עליון.

התוכנית תראה כך:
A
Squat 3X5
Bench Press 3X5
Deadlift 1X5
B
Sqaut 3X5
Press 3X5
Pull Ups 3X5
תרגילי עזר:
אימון ראשון ואחרון בשבוע 2X8 בייספס בישיבה;sddghf
אימון אמצע שבוע 2X8 מקבילים
כמובן שזה בסוף האימון.

משקלים נוכחיים (
הכל זה RM5)
:
SQ 60KG
BP 40KG
DL 60KG
CU 35KG (גרביטון)
P 30KG

משקלי מטרה:
אין לי. מכוון כמה שיותר גבוה. אגיע ל-120? רוצה 130. אגיע ל-130? רוצה 140 וכו'.
רק מטרה אחת יש לי- 120 סקוואט 3X5 או לפחות 1X5

ריצות:
בנייטרלי אני רץ פעמיים 15 דקות HIIT ועוד פעם אחת 30 דקות אירובי בינוני.
נראה מה יהיה במסה, אני רוצה לשמר כמה שיותר את הכושר, עד שאני רץ 2000 בפחות מ-10 דקות לאבד את זה?

אני מתחיל בהכל ממוט ריק כדי לוודא שהטכניקה תהיה בסדר, מתח בגרביטון אני עושה 35KG ועכשיו ארד ל-45KG (למי שלא יודע ככול שהמשקל בגרביטון עולה הוא עוזר לי להרים יותר מהמשקל שלי, ככה ש-10 בגרביטון זה פי 10 כבד מ-100), מקבילים לא עשיתי.

בן 14
176 ס"מ
63 ק"ג
15% שומן (נסתדר עם הכרס ליפטרים שתבוא)
מתחיל בנייטרלי, עוד שבועיים מתחילים פלוס קלורי מאוזן ומבוקר.

אימון היום יהיה בערב בלי סקוואטים כי אלעד (StarDust) גמר אותי עם יותר מ-10 סטים שעשיתי בשבת, עבודה על טכניקה זה לא קל :(
יאללה פמפומים בראק וחצאי סקוואטים!;susss:Sync-0h5y1d7:🤪

נערך לאחרונה:
בהצלחה
נשמע כאילו אתה מפחד מאימוני פאמפ ונפח גבוה בגלל שהפורום דוגל בכוח ויסתכלו עליך בצורה שונה ויפגעו בך ולא יהיה לך מה להגיד נגד זה.
בכל אופן - לדעתי האישית, 4 סטים בשבוע על בייספס וטרייספס זה לא יגדיל לך את הידיים ותסיים את התוכנית בתחושה מבאסת שהידיים שלך מאחור.
אל תשכח שבטרייספס יש 3 ראשים ומקבילים זה לא גירוי מספיק, לא לדבר על הבייספס ש2 סטים בקושי יגדילו אותו.
שוב- בהצלחה, אלו רק הדעות האישיות שלי.

בהצלחה אני יעקוב!

שלום יעקוב, אני אלי.. למה רשום לך אלון בכינוי?

נערך לאחרונה:
בהצלחה
נשמע כאילו אתה מפחד מאימוני פאמפ ונפח גבוה בגלל שהפורום דוגל בכוח ויסתכלו עליך בצורה שונה ויפגעו בך ולא יהיה לך מה להגיד נגד זה.
בכל אופן - לדעתי האישית, 4 סטים בשבוע על בייספס וטרייספס זה לא יגדיל לך את הידיים ותסיים את התוכנית בתחושה מבאסת שהידיים שלך מאחור.
אל תשכח שבטרייספס יש 3 ראשים ומקבילים זה לא גירוי מספיק, לא לדבר על הבייספס ש2 סטים בקושי יגדילו אותו.
התחלתי SS עם היקף יד 33+- היום ההיקף שלי 35.5 והאני עושה בערך פעם בשבוע מקבילים.. ברור לי שאם הייתי מבודד יותר הם היו גדלות יותר אבל בדרך כלל מי שפונה ל SS מחפש להתחזק יותר מאשר לפמפם ידיים..

התחלתי SS עם היקף יד 33+- היום ההיקף שלי 35.5 והאני עושה בערך פעם בשבוע מקבילים.. ברור לי שאם הייתי מבודד יותר הם היו גדלות יותר אבל בדרך כלל מי שפונה ל SS מחפש להתחזק יותר מאשר לפמפם ידיים..

אני ממש לא רוצה להרוס את הלוג שלו בויכוחים על בילדינג כוח אז אני אגיד שוב - זו דעתי.

אני ממש לא רוצה להרוס את הלוג שלו בויכוחים על בילדינג כוח אז אני אגיד שוב - זו דעתי.

לא הייתה פה שום השאווה פשוט ציינתי שגם בSS מקבלים נפח והיידים גדלות כי הרבה נוטים לחשוב שלא, בסופו של דבר כל אחד יחליט מה טוב לו..

מה המשקלים הנוכחים?

דבר אחד יש לי להגיע לך זה לא לפחד לעלות במשקל..

• פותח/ת השרשור
תודה.
יאללה רון תן בראש .
חכה חכה, עוד תראה שאני ארים יותר ממך:Sync-0h5y1d7:
בהצלחה , אני בטוח שתפציץ 😃
תודה רבה, סקוואט 120 זו דרך חיים מפציצה ללא ספק
בהצלחה אני יעקוב!
תודה אלון.
בהצלחה
תודה.
אני לא מפחד מזה, פעם באמת הייתי עיוור והלכתי על כוח כמו רוב הפורום, ואני מצטער על זה- SS לא הכי טובה לנפח, אבל היא מעולה לזה.
לדעתי זה דווקא יספיק- מתח עובד חזק על יד קידמית, בתוספת 4 סטים בשבוע זה די והותר.
פרס ובנץ' פרס עובדים חזק מאד על אחורית, ככה שמעט מקבילים זה בסדר גמור.
מה המשקלים הנוכחים?

דבר אחד יש לי להגיע לך זה לא לפחד לעלות במשקל..
צודק, אני אוסיף-
הכל זה RM5:
SQ 60KG
BP 40KG
DL 60KG
CU 35KG (גרביטון)
P 30KG
פרס לא ממש בדקתי, זה בערך.
אני אכן אצטרך להתמודד עם פחד מכשל (פחדתי לעלות מ-60 ק"ג בעבר כי זה היה כבד, טעות. תכל'ס מזל כי הטכניקה הייתה חרא אבל זה לא היה במשוואה בעבר), מקווה לעבור את זה כמו גדול.
תודה רבה 😃
בהצלחה ילד! הגיע הזמן ליישם.. נעקוב
אכן, אחרי המון הטפות הגיע הזמן...
בהצלחה רון!
תודה מוטי, מחכה שתסיים את החיטוב ותפציץ גם אתה

A
SQ 3X5X20KG
BP 3X5X20KG
DL 1X5X20KG
בייספס בישיבה 2X8X6KG
אימון משעמם, טכניקה פגז.
הבייספס הפתיע- בעמידה עשיתי 10, ופה בקושי 6...
יד שמאל בקושי זזה, ממש עלתה לאט עם צרחות, יד ימין בקצב בינוני.
יש מצב שבגלל שהדאמבל היה על התעלה הקרפלית ולחץ על הגיד הרגיש זה פגע בעלייה וגרר כאב, זה הסבר של המאמן (לא ליצן, מאמן תותח).
לא הייתי אמור לעשות סקוואט, אבל הפיתוי שעומד ראק ריק, קשה :(
HIIT 15MIN
קצב ממוצע 10 קמ"ש
;asg3a

נערך לאחרונה:
בהצלחה אבל אני מנבא שאתה לא תתקדם רחוק ותתקע די מוקדם בגלל כל השטויות של ריצות ופמפומים. לא נראה לי שאתה מעוניין לעשות SS.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה אבל אני מנבא שאתה לא תתקדם רחוק ותתקע די מוקדם בגלל כל השטויות של ריצות ופמפומים. לא נראה לי שאתה מעוניין לעשות SS.
משה אמר שעדיף להוסיף טיפה עבודה לידיים בשביל שלא יפגרו מאחור, אם אראה שזה פוגע בי אפסיק.
הריצות זה רק שבועיים ניטרלי, אחרי זה כנראה 30 דקות HIIT בשבוע באימון ראשון 10 דקות ובאימון 3 אעשה 20 דקות. אם יפגע בהתקדמות אפסיק.

משה אמר שעדיף להוסיף טיפה עבודה לידיים בשביל שלא יפגרו מאחור, אם אראה שזה פוגע בי אפסיק.
הריצות זה רק שבועיים ניטרלי, אחרי זה כנראה 30 דקות HIIT בשבוע באימון ראשון 10 דקות ובאימון 3 אעשה 20 דקות. אם יפגע בהתקדמות אפסיק.

למה אתה רץ בכלל? זה בגלל שאתה אוהב לרוץ או סיבה אחרת?

• פותח/ת השרשור
למה אתה רץ בכלל? זה בגלל שאתה אוהב לרוץ או סיבה אחרת?
לא אוהב ריצה, אפילו שונא ריצות.
אני שיפרתי בהמון את הריצות (3 דקות ל-2000 וגם ב-3000 ו-1000), ואני לא רוצה שהכל ילך על חשבון עוד 5 ק"ג סקוואט. כשזה ממש יפריע אפסיק, אבל טיפה לא ביג דיל.
משה אמר לי 100 דקות אירובי בשבוע עם התפריט הנייטרלי (אני עושה חצי שעה HIIT ו-30 דקות בינוני, יותר נוח לי), זה רק הפתיח ממוט ריק עד משקל סביר, אחר כך אצמצם ריצות.

בהצלחה גבר,
עם המטרה שלך זה להגיע לניצול מקסימלי של המשקל על המוט בסוף הSS (שזה בערך מטרת התוכנית)
אז תוריד את המקבילים יידים וריצות אולי עכשיו אתה לא תרגיש את זה אבל בהמשך זה יפגע לך בהתאוששות וחבל שזה יפריד בנך לבין עוד 10 קילו במשקלים.
ואני לא מבין למה אומרים שהגוף לא גודל בפרופורציות בSS אני קרוב לחודש בתוכנית ודווקא ההיקף גדל והגוף בפרופורציות מצוינות

טוב, אחרי הרבה זמן בתוך הארון, אני יוצא מהארון!
אני בילדר!!! לא רוצה כרס ליפטרים וגלון חלב ביום, לא רוצה סקוואט מלא ומשקל גבוה, יותר בייספס מסוקס!!!
רוצה שלום עולמי!!!! אני מתחיל ABCDEF ולפעמים G בשאבעס.

נראה לכם?! עדיף למות מאשר להיות מפמפם ראקים 😵

אז אני מתחיל SS, אכן כן- LIKE A BOSS
זו לא המתכונת הרגילה, אני מוסיף בהמלצת משה עבודה לידיים ולחזה בשביל לא להזניח פלג גוף עליון.

התוכנית תראה כך:
A
Squat 3X5
Bench Press 3X5
Deadlift 1X5
B
Sqaut 3X5
Press 3X5
Pull Ups 3X5
תרגילי עזר:
אימון ראשון ואחרון בשבוע 2X8 בייספס בישיבה;sddghf
אימון אמצע שבוע 2X8 מקבילים
כמובן שזה בסוף האימון.

משקלים נוכחיים (
הכל זה RM5)
:
SQ 60KG
BP 40KG
DL 60KG
CU 35KG (גרביטון)
P 30KG

משקלי מטרה:
אין לי. מכוון כמה שיותר גבוה. אגיע ל-120? רוצה 130. אגיע ל-130? רוצה 140 וכו'.
רק מטרה אחת יש לי- 120 סקוואט 3X5 או לפחות 1X5

ריצות:
בנייטרלי אני רץ פעמיים 15 דקות HIIT ועוד פעם אחת 30 דקות אירובי בינוני.
נראה מה יהיה במסה, אני רוצה לשמר כמה שיותר את הכושר, עד שאני רץ 2000 בפחות מ-10 דקות לאבד את זה?

אני מתחיל בהכל ממוט ריק כדי לוודא שהטכניקה תהיה בסדר, מתח בגרביטון אני עושה 35KG ועכשיו ארד ל-45KG (למי שלא יודע ככול שהמשקל בגרביטון עולה הוא עוזר לי להרים יותר מהמשקל שלי, ככה ש-10 בגרביטון זה פי 10 כבד מ-100), מקבילים לא עשיתי.

בן 14
176 ס"מ
63 ק"ג
15% שומן (נסתדר עם הכרס ליפטרים שתבוא)
מתחיל בנייטרלי, עוד שבועיים מתחילים פלוס קלורי מאוזן ומבוקר.

אימון היום יהיה בערב בלי סקוואטים כי אלעד (StarDust) גמר אותי עם יותר מ-10 סטים שעשיתי בשבת, עבודה על טכניקה זה לא קל :(
יאללה פמפומים בראק וחצאי סקוואטים!;susss:Sync-0h5y1d7:🤪
אם כול הכבוד לשינוי שלך והוא באמת שינוי ענק 🤘
אתה סך הכול ילד בן 14 לא שאני הרבה יותר בוגר ומלא ידע
אבל אתה ממש לא צברת מספיק ידע כדי לפסול סגנון אימונים ולדבר אליו באופן מזלזל כזה כי "בפורום" אימוני כוח פופולרים
זה לא אומר שהסוג השני של האימונים נוראי
ולרוב מי שמתאמן חשוב גוף יפה יותר מאשר כוח
בהצלחה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית