הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג בילדינג של WhiteOwl

אם כול הכבוד לשינוי שלך והוא באמת שינוי ענק 🤘
אתה סך הכול ילד בן 14 לא שאני הרבה יותר בוגר ומלא ידע
אבל אתה ממש לא צברת מספיק ידע כדי לפסול סגנון אימונים ולדבר אליו באופן מזלזל כזה כי "בפורום" אימוני כוח פופולרים
זה לא אומר שהסוג השני של האימונים נוראי
ולרוב מי שמתאמן חשוב גוף יפה יותר מאשר כוח
בהצלחה
קח דברים בהומור, זה סה"כ ליין שרץ בפורום בין כמה משתמשים, אל תקח ללב.

לא לוקח ללב תכלס גם אני מתאמן כוח
אבל אנשים הולכים על זה כמו עדר של כבשים
ומגיעים לדעה מאוד מצומצמת

אנשים כל יום הולכים כעדר אחרי תוכניות אימון של מאמנים בחדר כושר שערכם שווה לנייר טואלט שאיתו אני מנגב את השושנה.
אז כולם יהיו חזקים ויעשו את השיקולים שלהם.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה גבר,
עם המטרה שלך זה להגיע לניצול מקסימלי של המשקל על המוט בסוף הSS (שזה בערך מטרת התוכנית)
אז תוריד את המקבילים יידים וריצות אולי עכשיו אתה לא תרגיש את זה אבל בהמשך זה יפגע לך בהתאוששות וחבל שזה יפריד בנך לבין עוד 10 קילו במשקלים.
ואני לא מבין למה אומרים שהגוף לא גודל בפרופורציות בSS אני קרוב לחודש בתוכנית ודווקא ההיקף גדל והגוף בפרופורציות מצוינות
לקראת סוף התוכנית כשזה יפריע לי אפסיק עם הפמפומים והריצות, כרגע זה לא מפריע ולא רואה סיבה להפסיק.
תודה 😃
אם כול הכבוד לשינוי שלך והוא באמת שינוי ענק 🤘
אתה סך הכול ילד בן 14 לא שאני הרבה יותר בוגר ומלא ידע
אבל אתה ממש לא צברת מספיק ידע כדי לפסול סגנון אימונים ולדבר אליו באופן מזלזל כזה כי "בפורום" אימוני כוח פופולרים
זה לא אומר שהסוג השני של האימונים נוראי
ולרוב מי שמתאמן חשוב גוף יפה יותר מאשר כוח
בהצלחה
תודה.
כמו שרמי אמר, הכל בהומור. אני לא באמת שונא או פוסל בילדרים, למרות שבעבר הייתי כזה ואני מצטער על זה.
אבל אני כן שונא ומלגלג על בילדרים ליצנים.
בן אדם שמשלב חצי סקוואט באימונים זה בסדר כל עוד זה לא הבסיס- בכל זווית בכל תרגיל יש כיווץ שיא של שריר מסויים, ואם הוא רוצה לבודד את השריר בנוסף לסקוואט והדדליפט הרגיל זה בסדר גמור. בן אדם שעושה וצריך את זה הוא בילדר מקצועי ברמה גבוהה, אבל כשיש ליצנים שעושים חצי סקוואט וחצי לג פרס וזה הבסיס לרגליים שלהם, אני מזלזל ופוסל.
הכל תלוי במטרות- פאוורליפטר לא צריך להתיישב על העקבים בסקוואט כמו ב-ATG ו-וויטליפטר כן, שניהם מעולים וכל אחד עם מטרות משלו.
בילדרים בדרך כלל ליצנים בחדר כושר שלא מבינים מהחיים שלהם, אותם אני פוסל ובהם אני מזלזל, רוב הבילדרים הגדולים כמו קולמן מתאמנים הכי רציני שיש עם סקוואט מלא ודדילפט, לפעמים גם קלינים וכו', למרות שיש הרבה מהגדולים ברמה לאומית/יבשתית/בינלאומית שהם ליצנים, רובם רציניים.
לא לוקח ללב תכלס גם אני מתאמן כוח
אבל אנשים הולכים על זה כמו עדר של כבשים
ומגיעים לדעה מאוד מצומצמת
החלטתי שאני רוצה כוח ולא נפח, לא מעניין אותי. בן אדם שרוצה נפח בלבד ולא מעניין אותו כוח SS עדיין מומלצת שיצבור בסיס טוב של שניהם, ומשם שילך לפיצולים בכיף.
כי אנחנו מהכת של ריפטו 🤘
לא עחי, אני פרשתי לבילדינג1

whiteowl, לא שאני לא מסכים איתך לגבי שיטות האימון, אבל למה לשנוא אנשים?
אני לא מבין את ההתעסקות המיותרת הזאת בכמה אנשים אחרים טועים/ליצנים, תעשה מה שטוב לך וזהו.

• פותח/ת השרשור
whiteowl, לא שאני לא מסכים איתך לגבי שיטות האימון, אבל למה לשנוא אנשים?
אני לא מבין את ההתעסקות המיותרת הזאת בכמה אנשים אחרים טועים/ליצנים, תעשה מה שטוב לך וזהו.
כי אריק קרטמן המודל שלי, זה למה לשנוא 🙌
אני לא מתעסק בזה מתוך שיעמום, צוחק על זה.
בחיים לא התייחסתי לאנשים שאומרים לי שקשת בגב פוגעת בגב, אמרתי צודק אחי והמשכתי.

• פותח/ת השרשור
B
SQUAT 3X5X25KG
PRESS 3X5X20KG
PULL UPS 1X5X40KG 1X5X35KG 1X5X30KG PR FOR REPS
Power Clean 3X5X20KG - טכניקה
Dips 1X8X35KG 1X8X40KG
מתח ומקבילים בגרביטון ולכן ככול שהמספר נמוך יותר המשקל שהרמתי גבוה יותר- המשקל מייצג כמה מהמשקל גוף שלי המכונה מרימה בשבילי.
לא היה לי כוח לרוץ, נשלים ביום אחר.
מתח אני מצפה לנצל מקסימום מהנייטרלי- אני מתכנן להגיע ל-20KG ב-2 אימונים שנשארו לי (5 ק"ג כל אימון) בשביל לסחוט מקסימום מהמשקל הנוכחי, ומצפה תוך חודש מתחילת המסה להצליח 1 מתח.

טכניקה-
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=38604&p=494436&viewfull=1#post494436

נערך לאחרונה:
כל תרגילי העזר, מאוד מיותרים לטעמי.
בעיקר המתח, עדיף לעשות חזרות שליליות, מאשר גרויטרון.
אתה באמת לא מסוגל לעשות מתח או מקבילים על משקל גוף? 😲

• פותח/ת השרשור
כל תרגילי העזר, מאוד מיותרים לטעמי.
בעיקר המתח, עדיף לעשות חזרות שליליות, מאשר גרויטרון.
אתה באמת לא מסוגל לעשות מתח או מקבילים על משקל גוף? 😲
כן, אני ליפטר שמן1
הכרס מפריעה...

וברצינות- כן, לא שמת לב שאני הייתי 65-66 ק"ג עם 20%-22% שומן על 175 ס"מ? זה משקל של 15% שומן גג לבן אדם נורמטיבי, ואני הייתי דובון...
אין לי שריר וזו אחת התוצאות :(
מתח לא תרגיל עזר- הוא תרגיל חובה לפחות עד שאלמד קלין/אבצע 1 מתח.
בגלל שקלין של 20 ק"ג (מוט ריק) לא יכול להוות בסיס בתוכנית אני מפצה על זה עם מתח, כשאדע קלין אפסיק (אלה אם כן עדיין לא אצליח מתח 1 ואז אמשיך טיפה עד שאדע).
חזרות שליליות בגרביטון, שכחתי לציין.
אני עובד על 2 השלבים- גם האקסצנטרי וגם הקונצנטרי ובעצם ממקסם את ההתקדמות.
תרגילי עזר-
אין לי ממש תרגילי עזר-
באימון ה-2 בשבוע יש לי מקבילים 2X8, באימון ה-1 וה-3 יש לי בייספס 2X8
סך הכל 4 סטים בייספס עזר ו-2 סטים חזה וטרייספס עזר בהמלצת משה כדי לא להשאיר ידיים מאחור.
כשזה יפגע בי (גם הריצה וגם העזר) אפסיק.

שהייתי בחטיבה היו לי חברים רזים ממך בהרבה שלא הצליחו לעשות מתח, אל תדאג אתה תצליח מהר מאוד.
תמשיך להתמיד, כל הכבוד לך.

• פותח/ת השרשור
שהייתי בחטיבה היו לי חברים רזים ממך בהרבה שלא הצליחו לעשות מתח, אל תדאג אתה תצליח מהר מאוד.
תמשיך להתמיד, כל הכבוד לך.
הייתי כבר צריך להיות ב-20KG שהגרביטון מסבסד במקום 35 ק"ג, פשוט נזכרתי בשליליות מאוחר, וזה אומר שעד סוף הנייטרלי היה בוודאות 1 מתח, חבל שבזבזתי זמן, אבל לא נורא, עוד חודש גג נצליח 😃
תודה 😃

תעשה את התוכנית של 50 PULLUPS זה הדבר הכי טוב שקיים ביקום זה כמו SS רק של מתח זה עזר לי להגיע עד 15 מתח והגעתי תוך חודש

• פותח/ת השרשור
A
SQ 3X5X30KG עלייה של 5 ק"ג מאימון קודם היה סט חימום עם מוט ריק ל-5 חזרות, אין צורך ביותר מזה כרגע
BP 3X5X25KG עלייה של 5 ק"ג מאימון קודם אימון הזה ואימון הבא אני עולה 5 ק"ג כי זה ממש קל, מ-30 ק"ג נעלה ב-2.5 בתקווה לא להיתקע ב-40 ק"ג שוב.
DL 1X5X30KG עלייה של 10 ק"ג מאימון קודם חרא טכניקה, לא ניסיתי אפילו לשמור על משהו, זה קל ברמות.
בייספס, החלק הכי מעניין באימון-
אתמול יצאתי טמבל ולא יכלתי להתאפק והתחלתי את 50PULLUPS. לא רק שלא בטוח שאני אמשיך עם זה, גם עשיתי את זה בלי יום מנוחה לפני המתח הקודם/יום מנוחה אחרי לפני עבודה על בייספס- השריר על סף גסיסה.
הייתי צריך לעשות 2X8 ולא ויתרתי- שקלתי את המוט האולימפי לטרייספס ומוט W- מוט W שוקל 7.7 (8) ומוט טרייספס 10.
הלכתי על המוט טרייספס + 5 בכל צד- יוצא שכל יד מרימה 10 כמו עם דאמבלים רק שזה צריך להיות יותר קל עם מוט.
נכשלתי בחזרה ה-3 בסט הראשון אחרי חתיכת מלחמה.
הלכתי על המוט W ובמקום 20 ק"ג זה יצא 18.
סט ראשון בקושי סיימתי- לקחתי תנופה מהאגן, ממש מלחמה.
סט שני פאקינג מלחמה- בחזרה השישית כשל, הורדתי ל-3 שניות את המוט וניסיתי שוב עם תנופה, הצלחתי.
7 ו-8 כנ"ל.
זה היה התרגיל הקשה בחיים שלי...
אירוני שב-SS דווקא בייספס זה כותר האימון

אירובי-
בבית ספר רצתי 2000 ב-10:18.
בבית רציתי להשלים 3000 ב-18, לא הצלחתי עקב כאבים בצד (פעם שנייה ביומיים) וסיימתי 3000 ב-19:39, סביר.

מחר שקילה ראשונית (אני נשקל בשישי ושבת כדי לקבל משקל יותר מדוייק).

סקוואט-

ההגבהה של הפלטות (2 פלטות 15 בכל צד) עזרה המון, הצלחתי לרדת ממש עמוק בלי בעיה ונשאר לי עוד לאן לרדת.

וכך תם לו העידכון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
A
SQ 3X5X30KG עלייה של 5 ק"ג מאימון קודם היה סט חימום עם מוט ריק ל-5 חזרות, אין צורך ביותר מזה כרגע
BP 3X5X25KG עלייה של 5 ק"ג מאימון קודם אימון הזה ואימון הבא אני עולה 5 ק"ג כי זה ממש קל, מ-30 ק"ג נעלה ב-2.5 בתקווה לא להיתקע ב-40 ק"ג שוב.
DL 1X5X30KG עלייה של 10 ק"ג מאימון קודם חרא טכניקה, לא ניסיתי אפילו לשמור על משהו, זה קל ברמות.
בייספס, החלק הכי מעניין באימון-
אתמול יצאתי טמבל ולא יכלתי להתאפק והתחלתי את 50PULLUPS. לא רק שלא בטוח שאני אמשיך עם זה, גם עשיתי את זה בלי יום מנוחה לפני המתח הקודם/יום מנוחה אחרי לפני עבודה על בייספס- השריר על סף גסיסה.
הייתי צריך לעשות 2X8 ולא ויתרתי- שקלתי את המוט האולימפי לטרייספס ומוט W- מוט W שוקל 7.7 (8) ומוט טרייספס 10.
הלכתי על המוט טרייספס + 5 בכל צד- יוצא שכל יד מרימה 10 כמו עם דאמבלים רק שזה צריך להיות יותר קל עם מוט.
נכשלתי בחזרה ה-3 בסט הראשון אחרי חתיכת מלחמה.
הלכתי על המוט W ובמקום 20 ק"ג זה יצא 18.
סט ראשון בקושי סיימתי- לקחתי תנופה מהאגן, ממש מלחמה.
סט שני פאקינג מלחמה- בחזרה השישית כשל, הורדתי ל-3 שניות את המוט וניסיתי שוב עם תנופה, הצלחתי.
7 ו-8 כנ"ל.
זה היה התרגיל הקשה בחיים שלי...
אירוני שב-SS דווקא בייספס זה כותר האימון

אירובי-
בבית ספר רצתי 2000 ב-10:18.
בבית רציתי להשלים 3000 ב-18, לא הצלחתי עקב כאבים בצד (פעם שנייה ביומיים) וסיימתי 3000 ב-19:39, סביר.

מחר שקילה ראשונית (אני נשקל בשישי ושבת כדי לקבל משקל יותר מדוייק).

סקוואט-

ההגבהה של הפלטות (2 פלטות 15 בכל צד) עזרה המון, הצלחתי לרדת ממש עמוק בלי בעיה ונשאר לי עוד לאן לרדת.

וכך תם לו העידכון.

לפי מה שאני רואה (על תתפוס אותי במילה כי גם אני חדש אבל לפי מה שהסבירו לי אני ינסה לעזור)
אתה יורד עמוק מדי.
תקח נשיפה פנימה בין כל חזרה ותלחץ חזק את הבטן עד שתקיא
ואתה מוריד את החזה למטה בתחתית מה שגורם לכך שאתה מאבד מהזווית של הגב וקורס פנימה תרים פטמות לתקרה זה קצת לא נוח בהתחלה אבל מתרגלים.
אבל שוב אל תסתמך על זה תחכה למומחים:)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה יורד יותר ממה שהגמישות שלך מאפשרת לך. הגב שלך מתעגל.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני רואה (על תתפוס אותי במילה כי גם אני חדש אבל לפי מה שהסבירו לי אני ינסה לעזור)
אתה יורד עמוק מדי.
תקח נשיפה פנימה בין כל חזרה ותלחץ חזק את הבטן עד שתקיא
ואתה מוריד את החזה למטה בתחתית מה שגורם לכך שאתה מאבד מהזווית של הגב וקורס פנימה תרים פטמות לתקרה זה קצת לא נוח בהתחלה אבל מתרגלים.
אבל שוב אל תסתמך על זה תחכה למומחים:)
אני נושם לפני כל חזרה ומחזיק בטן.
חזה דורש טיפה תרגול...
העומק בסדר.
אתה יורד יותר ממה שהגמישות שלך מאפשרת לך. הגב שלך מתעגל.
אלעד סטארדאסט אמר לי שבמשקלים נמוכים כמעט בלתי אפשרי להימנע מבאט וינק מאחר ואין לחץ על הגב התחתון, במשקלים גבוהים זה יסתדר ולכן אני לא דואג.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית