עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב ככה.
קודם כל, לא אמרת את המשקל גוף שלך והמשקל בנצ' שלך אז אני אפרק את התשובה שלי קצת.
לפי מה שהבנתי ממך אתה דווקא כן מתקדם בבנצ', פשוט בקצב איטי.
אפשרות אחת היא שהגעת למשקל גבוה מספיק שמכאן זאת תיהייה ההתקדמות שלך. (ברור לך שאם אתה מתחיל, והבנצ' שלך הוא 40 קילו אתה מהר מאוד תעלה ב10 קילו, אבל אם אתה מתקדם ובנצ' שלך הוא 200 קילו יקח לך המון זמן להגיע ל210 נכון?)
אפשרות שניה, שהבנצ' שלך דווקא לא נמוך היא שרק נדמה לך שהתזונה שלך נכונה ורק נדמה לך שהטכניקה שלך נכונה ורק נדמה לך שאתה נח מספיק (אחד או יותר מהם). אם אתה נח, אוכל ומתאמן כמו שצריך אתה לא תתקע (כשהבנצ' שלך נמוך). משהו לא בסדר.
הגבת לפני שערכתי את התגובה שלי, והוספתי שאלה.שוקל 64 לוחץ 64
אוכל נורמלי עולה באזורה ה700 גרם בשבוע
ישן 7-8 שעות בלילה
נח בין הסטים 3-4 דקות
לוחץ בסגנון ריפטו
הגעתי ל64 עשיתי 4 חזרותהגבת לפני שערכתי את התגובה שלי, והוספתי שאלה.
למה בדיוק אתה קורע "נתקע" כמה פעמים הרמת את אותו משקל שאתה אומר שאתה תקוע?
ואתה לוחץ יפה מאוד, אתה לוחץ כמשקל הגוף שלך שזה בכלל לא רע, אל תצפה לעוף עם המשקל ולעלות 2.5 קילו כל אימון, זה לא הולך לקרות.
הגעתי ל64 עשיתי 4 חזרות
אחרי זה עשיתי 4.3.3
ואז עוד אימון עם כשל וריסט ל58 אז עוד פעם וריסט ל55 ועכשיו פעם שלישית שהגעתי לאותו משקל.
אולי לעבור ללחיצות במתכונת מדקאו/טקסס או תרגילי עזר ?טוב, אל תעשה ריסט כל כך מהר.
אתה סך הכל יורד במשקלים כשאתה עושה ריסט, לא צריך לעשות את זה כל כך הרבה, אתה עושה את זה כדי לתת לשריר לנוח קצת- אז כמובן שאתה לא צריך לעשות ריסט אחרי ריסט.
תמשיך לעבוד. זאת לא נראית לי כמו תקיעה- הבנצ' שלך גבוה יחסית אתה לא יכול לעלות במשקל כל אימון.
יש לך משקל גוף של בחורה, למה אתה מצפה בדיוק? תעשה ריסט רציני ותתחיל לדחוף חלבון וקלוריות.
די עם הריסט.ריסט לכמה ?
ואני מעלה במשקל גוף ב700 גרם בשבוע בערך