הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בבנצ'

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום
כבר הרבה זמן שאני תקוע בבנצ'. (SS) התזונה שלי טובה, הטכניקה טובה, אני מתקדם בשאר התרגילים (גם בפרס-צולע אבל מתקדם)
מה צריך לעשות ? ניסיתי ריסט וכל פעם אני מגיע לאותו המשקל ונתקע.

טוב ככה.
קודם כל, לא אמרת את המשקל גוף שלך והמשקל בנצ' שלך אז אני אפרק את התשובה שלי קצת.
לפי מה שהבנתי ממך אתה דווקא כן מתקדם בבנצ', פשוט בקצב איטי.
אפשרות אחת היא שהגעת למשקל גבוה מספיק שמכאן זאת תיהייה ההתקדמות שלך. (ברור לך שאם אתה מתחיל, והבנצ' שלך הוא 40 קילו אתה מהר מאוד תעלה ב10 קילו, אבל אם אתה מתקדם ובנצ' שלך הוא 200 קילו יקח לך המון זמן להגיע ל210 נכון?)

אפשרות שניה, שהבנצ' שלך דווקא לא גבוה. ורק נדמה לך שהתזונה שלך נכונה ורק נדמה לך שהטכניקה שלך נכונה ורק נדמה לך שאתה נח מספיק (אחד או יותר). אם אתה נח, אוכל ומתאמן כמו שצריך אתה לא תתקע (כשהבנצ' שלך בשמיים). משהו לא בסדר.

עריכה:
קראתי את ההודעה שלך שוב ומשהו תפס את העין שלי.
"כל פעם מגיע לאותו משקל" כמה פעמים עשית ריסט?
כמה פעמים הרמת את אותו משקל שאתה אומר שאתה תקוע? פעמיים-שלוש? 4-5? 20-30?
יכול להיות שאתה בכלל לא תקוע.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב ככה.
קודם כל, לא אמרת את המשקל גוף שלך והמשקל בנצ' שלך אז אני אפרק את התשובה שלי קצת.
לפי מה שהבנתי ממך אתה דווקא כן מתקדם בבנצ', פשוט בקצב איטי.
אפשרות אחת היא שהגעת למשקל גבוה מספיק שמכאן זאת תיהייה ההתקדמות שלך. (ברור לך שאם אתה מתחיל, והבנצ' שלך הוא 40 קילו אתה מהר מאוד תעלה ב10 קילו, אבל אם אתה מתקדם ובנצ' שלך הוא 200 קילו יקח לך המון זמן להגיע ל210 נכון?)

אפשרות שניה, שהבנצ' שלך דווקא לא נמוך היא שרק נדמה לך שהתזונה שלך נכונה ורק נדמה לך שהטכניקה שלך נכונה ורק נדמה לך שאתה נח מספיק (אחד או יותר מהם). אם אתה נח, אוכל ומתאמן כמו שצריך אתה לא תתקע (כשהבנצ' שלך נמוך). משהו לא בסדר.

שוקל 64 לוחץ 64
אוכל נורמלי עולה באזורה ה700 גרם בשבוע
ישן 7-8 שעות בלילה
נח בין הסטים 3-4 דקות
לוחץ בסגנון ריפטו

יכול להיות שהוספה של מעט נפח לבנץ תעזור לך להתקדם, קרה לי מקרה דומה גם ב SS
הוספתי 1x8 ב 80% RM5 אחרי אימון A
ו 3X8 על אותם אחוזים באימון B שיוצא ביום ראשון, כלומר זה שלפניו היה A עם יומיים מנוחה ואחריו יבוא עוד יום מנוחה.

שוקל 64 לוחץ 64
אוכל נורמלי עולה באזורה ה700 גרם בשבוע
ישן 7-8 שעות בלילה
נח בין הסטים 3-4 דקות
לוחץ בסגנון ריפטו
הגבת לפני שערכתי את התגובה שלי, והוספתי שאלה.

למה בדיוק אתה קורע "נתקע" כמה פעמים הרמת את אותו משקל שאתה אומר שאתה תקוע?
ואתה לוחץ יפה מאוד, אתה לוחץ כמשקל הגוף שלך שזה בכלל לא רע, אל תצפה לעוף עם המשקל ולעלות 2.5 קילו כל אימון, זה לא הולך לקרות.

• פותח/ת השרשור
הגבת לפני שערכתי את התגובה שלי, והוספתי שאלה.

למה בדיוק אתה קורע "נתקע" כמה פעמים הרמת את אותו משקל שאתה אומר שאתה תקוע?
ואתה לוחץ יפה מאוד, אתה לוחץ כמשקל הגוף שלך שזה בכלל לא רע, אל תצפה לעוף עם המשקל ולעלות 2.5 קילו כל אימון, זה לא הולך לקרות.
הגעתי ל64 עשיתי 4 חזרות
אחרי זה עשיתי 4.3.3
ואז עוד אימון עם כשל וריסט ל58 אז עוד פעם וריסט ל55 ועכשיו פעם שלישית שהגעתי לאותו משקל.

הגעתי ל64 עשיתי 4 חזרות
אחרי זה עשיתי 4.3.3
ואז עוד אימון עם כשל וריסט ל58 אז עוד פעם וריסט ל55 ועכשיו פעם שלישית שהגעתי לאותו משקל.

טוב, אל תעשה ריסט כל כך מהר.
אתה סך הכל יורד במשקלים כשאתה עושה ריסט, לא צריך לעשות את זה כל כך הרבה, אתה עושה את זה כדי לתת לשריר לנוח קצת- אז כמובן שאתה לא צריך לעשות ריסט אחרי ריסט.
תמשיך לעבוד. זאת לא נראית לי כמו תקיעה- הבנצ' שלך גבוה יחסית אתה לא יכול לעלות במשקל כל אימון.

• פותח/ת השרשור
טוב, אל תעשה ריסט כל כך מהר.
אתה סך הכל יורד במשקלים כשאתה עושה ריסט, לא צריך לעשות את זה כל כך הרבה, אתה עושה את זה כדי לתת לשריר לנוח קצת- אז כמובן שאתה לא צריך לעשות ריסט אחרי ריסט.
תמשיך לעבוד. זאת לא נראית לי כמו תקיעה- הבנצ' שלך גבוה יחסית אתה לא יכול לעלות במשקל כל אימון.
אולי לעבור ללחיצות במתכונת מדקאו/טקסס או תרגילי עזר ?

יש לך משקל גוף של בחורה, למה אתה מצפה בדיוק? תעשה ריסט רציני ותתחיל לדחוף חלבון וקלוריות.

ריסט לכמה ?
ואני מעלה במשקל גוף ב700 גרם בשבוע בערך
די עם הריסט.
תחכה עם זה.
אני הולך לרשום את זה עוד פעם אחת:
יחסית למשקל גוף שלך הבנצ' שלך גבוה, אל תצפה לעלות במשקל כל כך מהר! אתה עדיין לא נקרא תקוע. קח עוד כמה אימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית