הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע ל- ליפו 6 שחור לנשים.

• פותח/ת השרשור C-s-e
  • פורסם בתאריך

C-s-e

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני רוצה להתחיל לצרוך ליפו 6 שחור לנשים-המרוכז.
עכשיו לגבי ההתחלה ברור לי שאני צריכה רק כדור אחד בבוקר עד שמתרגלים
אבל אחר כך אני לא יודעת..
שגרת השבוע שלי הולכת ככה: ימים ראשון-שלישי, שלוש שעות אימון שבעיקרו הוא אירובי ובחלקו יוגלאטיס
וביום רביעי אני רוקדת בערב, ונכון לעכשיו, בימים חמישי-שבת לא עושה פעילות גופנית כלשהי..
איך אני אני צריכה ליטול את הטבליות?
האם אני יכולה לשתות קפה כרגיל?
ממה כדאי להמנע ומ עוד כדאי לי לדעת..?
תודה 😃​

אהה ראוי לציין שאת האימון של ראשון-שלישי אני עושה על הבוקר על בטן ריקה אז אני גם רוצה לדעת כמה זמן קודם צריך לקחת

אני רוצה להתחיל לצרוך ליפו 6 שחור לנשים-המרוכז.
עכשיו לגבי ההתחלה ברור לי שאני צריכה רק כדור אחד בבוקר עד שמתרגלים
אבל אחר כך אני לא יודעת..
שגרת השבוע שלי הולכת ככה: ימים ראשון-שלישי, שלוש שעות אימון שבעיקרו הוא אירובי ובחלקו יוגלאטיס
וביום רביעי אני רוקדת בערב, ונכון לעכשיו, בימים חמישי-שבת לא עושה פעילות גופנית כלשהי..
איך אני אני צריכה ליטול את הטבליות?
האם אני יכולה לשתות קפה כרגיל?
ממה כדאי להמנע ומ עוד כדאי לי לדעת..?
תודה 😃​

אהה ראוי לציין שאת האימון של ראשון-שלישי אני עושה על הבוקר על בטן ריקה אז אני גם רוצה לדעת כמה זמן קודם צריך לקחת
התוסף מיותר מאחר והוא מכיל יוהימבין וקפאין במינון נמוך יחסית ממה שזה אמור להיות (הכוונה בעיקר ליוהימבין).
בנוסף, החומר הפעיל בתוסף מיועד לאנשים עם אחוז שומן יחסית נמוך, כאשר לנשים מדובר על 18-20% שומן ומטה, אחרת אינו יעיל ותלוי כמובן באינסולין ולכן אופן הנטילה של התוסף מאוד בעייתי לרוב האוכלוסיה.
ההמלצה היא לא לבזבז כסף בשנית ואת מינון הצריכה כתוב על הקופסה.

Back
למעלה תחתית