הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבא לא מצליח לרדת מ100 קילו.

Hikakku

משתמש מתחיל
209
5
נק' מוניטין:
282
209
5
אז הכל התחיל בסוף הקיץ כשחיפשתי דרך לעזור לאבא לרדת במשקל אבל בלי תפריט בהתחלה.. שלא יהיה לו קשה.. החלטנו לוותר על מתוקים שתיה מתוקה ושטויות והעברתי אותו לדיאטה של בלייד (חלבון ושומן ביום, חלבון ופחממות בערב) ההצחלה הייתה גדולה! תוך בערך 4 חודשים אבא שלי ירד מ120 ל100 קילו. ופה הוא ניתקע..
ניסיתי לעשות לו שבועיים שבהם הוא אוכל רגיל ולא מגביל את עצמו ולחזור, לא עזר. ניסינו לעשות העמסה ולחזור אבל לתפריט שבפורטל.. לא עזר. ניסינו שידחוף אוכל בכח ינסה לעלות איזה קילו או שתיים ואז לחזור, הוא עלה ל104 קילו.. חזר לדיאטה , ירד 4 קילו וניתקע. אפילו נסיתי מיאוש שיאכל 1200 קלוריות וזה עדיין לא עזר.
מה שמוזר.. שבישבלו לאכול 1200 קלוריות ביום זה בסדר גמור.. הוא לא מרגיש רעב וזה סבבה לו לגמריי.
הוא מתאמן בחדר כושר.. ויש לו מסת שריר מכובדת.. זתומרת על 90-85 קילו (גובה 172) הוא יראה ממש טוב. הוא עושה הליכות כמה פעמים בשבוע.. בזמן האחרון מנסה לרוץ מדי פעם.

אני קצת אבוד ולא יודע מה לעשות איתו. ביומיים הבאים הוא הולך לירשום לי מה בידיוק וכמה הוא אוכל במהלך היום .. אולי אני ימצא שם פאקים.
כרגע אמרתי לו לקחת חודש שבוא הוא יאכל מה שבא לו ומתי שבא לו.. בנסוף ינסה להוסיף מסת שריר קצת והמשימה הכי חשובה זה שיוכל לרוץ חצי שעה בלי לעצור. ומשם אני יחשוב על משו .

אז השמח לעזרה.. רעיונות... אולי יש למישהו נסיון עם "לקוחות" כאלה או כל דבר שיעזור חח

יפה אחי אתה אחלה גבר..
תשמע זה יכול לקרות מהרבה מאוד גורמים.
*גיל - חילוף חומרים.
*עבודה, במה הוא עובד? עבודה פיזית?
*שינה, גורם מאוד אבל מאוד משפיע..
*מאזן קלורי, העמסות.
*אימונים אינטרנסיביים מידי
*ימי התאוששות
לפי איך שאתה מתאר את המצב זה ניראה שאתה כן מקפיד איתו על העמסות ואתם כן שומרים על מאזן קלורי נכון אבל עדיין תבדוק איתו את כל אחד מהקריטריונים, זה עשוי לעזור..

אז הכל התחיל בסוף הקיץ כשחיפשתי דרך לעזור לאבא לרדת במשקל אבל בלי תפריט בהתחלה.. שלא יהיה לו קשה.. החלטנו לוותר על מתוקים שתיה מתוקה ושטויות והעברתי אותו לדיאטה של בלייד (חלבון ושומן ביום, חלבון ופחממות בערב) ההצחלה הייתה גדולה! תוך בערך 4 חודשים אבא שלי ירד מ120 ל100 קילו. ופה הוא ניתקע..
ניסיתי לעשות לו שבועיים שבהם הוא אוכל רגיל ולא מגביל את עצמו ולחזור, לא עזר. ניסינו לעשות העמסה ולחזור אבל לתפריט שבפורטל.. לא עזר. ניסינו שידחוף אוכל בכח ינסה לעלות איזה קילו או שתיים ואז לחזור, הוא עלה ל104 קילו.. חזר לדיאטה , ירד 4 קילו וניתקע. אפילו נסיתי מיאוש שיאכל 1200 קלוריות וזה עדיין לא עזר.
מה שמוזר.. שבישבלו לאכול 1200 קלוריות ביום זה בסדר גמור.. הוא לא מרגיש רעב וזה סבבה לו לגמריי.
הוא מתאמן בחדר כושר.. ויש לו מסת שריר מכובדת.. זתומרת על 90-85 קילו (גובה 172) הוא יראה ממש טוב. הוא עושה הליכות כמה פעמים בשבוע.. בזמן האחרון מנסה לרוץ מדי פעם.

אני קצת אבוד ולא יודע מה לעשות איתו. ביומיים הבאים הוא הולך לירשום לי מה בידיוק וכמה הוא אוכל במהלך היום .. אולי אני ימצא שם פאקים.
כרגע אמרתי לו לקחת חודש שבוא הוא יאכל מה שבא לו ומתי שבא לו.. בנסוף ינסה להוסיף מסת שריר קצת והמשימה הכי חשובה זה שיוכל לרוץ חצי שעה בלי לעצור. ומשם אני יחשוב על משו .

אז השמח לעזרה.. רעיונות... אולי יש למישהו נסיון עם "לקוחות" כאלה או כל דבר שיעזור חח
קודם כל
שאפו על העזרה לאבא,הלוואי כולם היו בנים טובים כמוך.
דבר שני-כל הכבוד לאבא על הרצון וההתמדה..וגם קצת ויתור על אגו בלהקשיב לבן באיך לנהל את חייו (לא מובן מאליו,משום מה יש הורים שלא מוכנים להודות שהבנים שלהם מבינים יותר מהם בנושא אחד)
בכל מקרה:
קראתי,ירידה של 20 קילו זה מכובד אבל נראה שמתי שאיבדתם את הדרך התחלתם לירות לכל כיוון.
עזוב שניה את היכולת האירובית שלו את זה אנחנו נשפר
מה שהייתי מציע.. בנה לו תפריט נייטרלי במשך שבועיים-שלוש (כן-לאכול לפי תפריט גם בנייטרלי).
לאחר מכן תחזיר אותו לחיטוב עם גרעון של 300-400 קל' לפי תפריט בפורטל (תעלה אותו לפורום\אני מרשה לך לשלוח לי אפילו בהודעה פרטית,ממש ריגש אותי שאתה עוזר לאבא שלך ואתה הולך לקבל ממני 100% עזרה גם באופן אישי).
ובוא נראה מה קורה.
בתפריט בנייטרלי חשוב שתשים לב שהוא ישמור על כמות חלבון סבירה.
מה שהייתי מציע גם זה לקנות מולטי-ויטמין שיהיה לו במהלך החיטוב.

אם יש לך סקייפ שלח לי אותו בה"פ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית