הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימה מורכבת..

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
ביום מסיום בשבוע יש לי בעיה עם האימונים ואני נאלץ ללכת אחרי בית ספר, הארוחה האחרונה שאני יכול לאכל היא ב 12 ואני מסיים ללמוד ברבע לשתיים.
יש משהו שיוכל להחזיק אותי שאני לא יהיה רעב בזמן האימון וירגיש חלש? כרגע אני אוכל פיתה מחיטה מלאה עם פרוסת גבינה צהובה 28% מה אני יכול להוסיף לזה?
(היום 20 דקות לפני האימון בערך אכלתי בננה ו3 תמרים לא ממש עזר..)

בית ספר? מה אתה רציני , לא זכור לי שהיה קשה לשבת 6-8 שעות ואז להמשיך את היום כרגיל.
יש פה אנשים שסדר היום שלהם הרבה יותר אינטנסיבי וזה לא מפריע( בעצם מפריעה אבל מסתדרים )
אחרי בצפר אני חייב להגיע הביתה לאכול ולנוח לפחות שעה.
לאנשים פה יש עבודה ויותר דברים, אבל הם לפחות מקבלים על זה כסף ;azban

אני לא מבין מה הבעיה פה להגיע הביתה לדפוק ארוחה לנוח שעה ולדפוק אימון...
הוא אמר שזה רק ביום מסוים .לא בכל האימונים
סביר להניח שהלו"ז שלו צפוף ספציפית לאימון הזה

לפותח הפוסט
בקיצור-אמרתי ואומר שוב,קנה ג'ק (45 מנות)..אם זה יום בשבוע זה יספיק לך לכל שנת הלימודים ואפילו יותר
תביא 2 פיתות בתיק
ואתה מסודר

לא נראה שהמקרה שלו מצדיק שימוש בג'ק. ל-OP, הארוחה האחרונה שלך לא כזאת רחוקה מהאימון. אני משתדל לא לאכול בטווח זמן יותר קצר מזה לפני האימון שלי (בעיקר בגלל שאני מרביץ כמויות של אוכל). אם אתה מרגיש ריק כשאתה מגיע לאימון, אז פשוט תאכל עוד בארוחה האחרונה לפני האימון. תאכל טוסטים של 200 גרם גבנ"צ בלחמניות.

• פותח/ת השרשור
הוא אמר שזה רק ביום מסוים .לא בכל האימונים
סביר להניח שהלו"ז שלו צפוף ספציפית לאימון הזה

לפותח הפוסט
בקיצור-אמרתי ואומר שוב,קנה ג'ק (45 מנות)..אם זה יום בשבוע זה יספיק לך לכל שנת הלימודים ואפילו יותר
תביא 2 פיתות בתיק
ואתה מסודר
אני אוכל כבר 2 פיתות... בינתיים הג'ק נשמע לי אופציה טובה, תודה.

אני אוכל כבר 2 פיתות... בינתיים הג'ק נשמע לי אופציה טובה, תודה.
לפי דעתי ותר על השייק...אתה בן 15 לא ? לפי דעתי קפאין יספיק לך ...
נ.ב 2 פיתות זה לא ביג דיל בכלל בטח ובטח לא במאסה , אני לוקח איתי ללימודים 10 סנוויצ'ים או איזה 5 פיתות שזה מספיק לי ל2 ארוחות (בהפרש של 3 שעות).

נ.ב 2 פיתות זה לא ביג דיל בכלל בטח ובטח לא במאסה , אני לוקח איתי ללימודים 10 סנוויצ'ים או איזה 5 פיתות שזה מספיק לי ל2 ארוחות (בהפרש של 3 שעות).

10 סנדוויצ'ים?! אני לומד בדרך כלל מ8 בבוקר עד 6 בערב ואני מביא 3 סנדוויצ'ים עם לחם קל 😵

• פותח/ת השרשור
ביום הכי ארוך שלי אני לומד עד 2:30 ככה ש2 פיתות מספיקות לי..קפאין כבר יש לי במבה הציע לי לקנות רק לימים שיש לי בעיה עם האוכל והאמת שזה נשמע לי פתרון די טוב, הכסף זאת לא בעייה ראיתי שהקרייז עולה 150 שקל ל 45 מנות שזה אומר שזה יספיק לי גם אחרי שנת הלימודים ככה שזאת לא הוצאה כזאת גדולה

ביום הכי ארוך שלי אני לומד עד 2:30 ככה ש2 פיתות מספיקות לי..קפאין כבר יש לי במבה הציע לי לקנות רק לימים שיש לי בעיה עם האוכל והאמת שזה נשמע לי פתרון די טוב, הכסף זאת לא בעייה ראיתי שהקרייז עולה 150 שקל ל 45 מנות שזה אומר שזה יספיק לי גם אחרי שנת הלימודים ככה שזאת לא הוצאה כזאת גדולה
הקטע זה שזה יהיה טבעי שתתחיל להשתמש בזה לעיתים תכופות ...זה מה שאני חושב.
(ואני מביא 10 סנווצ'ים לימיים שאני לומד עד 2 ומשהו 3 גם....ואז ב4 שוב אוכל ארוחה טובה...לא אומר לך להביא 10 סנווצ'ים אבל 3-4 פיתות בסה''כ זה לא ביג דיל.

• פותח/ת השרשור
הקטע זה שזה יהיה טבעי שתתחיל להשתמש בזה לעיתים תכופות ...זה מה שאני חושב.
(ואני מביא 10 סנווצ'ים לימיים שאני לומד עד 2 ומשהו 3 גם....ואז ב4 שוב אוכל ארוחה טובה...לא אומר לך להביא 10 סנווצ'ים אבל 3-4 פיתות בסה''כ זה לא ביג דיל.
מעדיף להכניס את הקלוריות ממקומות אחרים...

האמת שקניתי את הCRAZE וכל מה שזה עשה לי זה בחילות לא יותר... כסף מיותר ואני מצטער על זה.

• פותח/ת השרשור
האמת שקניתי את הCRAZE וכל מה שזה עשה לי זה בחילות לא יותר... כסף מיותר ואני מצטער על זה.
לעומת זאת קראתי פה 3 אנשים שהמליצו עליו בחום אני ינסה , מקסימום אני ימכור זה לא ביג דיל..

לא הייתי קונה שום פרה וורקאווט, שתדע שתרד לך האפקטיביות גם בקפאין וגם בקרייז די מהר, ותצטרך או להעלות מינון או להפציץ לצרוך לתקופה.
לא משתלם ומיותר לדעתי.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי קונה שום פרה וורקאווט, שתדע שתרד לך האפקטיביות גם בקפאין וגם בקרייז די מהר, ותצטרך או להעלות מינון או להפציץ לצרוך לתקופה.
לא משתלם ומיותר לדעתי.
שוב זה למקרים חריגים אני לא הולך להשתמש בזה קבוע, ומשום מה אצלי לאפקט של הקפאין לקח הרבה זמן עד שהוא התחיל לרדת ולאחר התנקות קלה אני שוב מרגיש אותו מעולה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית